حرکت جهادی صنعت بیمه در کنار ایفای مسئولیتهای اجتماعی یک الگوی شایسته است که باید مورد توجه قرار گیرد. دکتر مجید مشعلچی در جریان بازدید از مناطق زلزلهزده و دیدار با آسیبدیدگان ناشی از این حادثه با اشاره به این مطلب افزود: دغدغههای دولت و مردم در صورت بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای بیمهای کشور و […]
حرکت جهادی صنعت بیمه در کنار ایفای مسئولیتهای اجتماعی یک الگوی شایسته است که باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر مجید مشعلچی در جریان بازدید از مناطق زلزلهزده و دیدار با آسیبدیدگان ناشی از این حادثه با اشاره به این مطلب افزود: دغدغههای دولت و مردم در صورت بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای بیمهای کشور و استفاده از پوششهای حداکثری بیمهای در هنگام وقوع حوادث اینچنینی به حداقل خواهد رسید. قائممقام بیمه مرکزی با تشریح فرایند پرداخت خسارات زلزلهزدگان از حذف تشریفات رایج و تسریع در روند تقدیم چک خسارت به آسیبدیدگان، خاطرنشان کرد: پرداخت خسارات بیمهگذاران با نگاه حداکثری به تاکید رئیس کل بیمه مرکزی صورت میگیرد و شرکتهای بیمه در کنار این امر حرفهای به ایفای مسئولیتهای اجتماعی خود نیز پرداختهاند. وی از اهدای صدها فقره چادر و سایر اقلام ضروری از سوی صنعت بیمه به زلزلهزدگان خبر داد و پیام همدردی وزیر امور اقتصادی و دارایی و همچنین سکاندار صنعت بیمه را به مسئولان شهرستان و مردم حادثهدیده ابلاغ کرد. گفتنی است بیمه مرکزی و سایر ارکان صنعت بیمه از نخستین ساعات وقوع زمینلرزه شهر خوی به ایفای ماموریتهای حرفهای و مسئولیتهای اجتماعی خود پرداختهاند.
روند خدماترسانی بیمه به زلزلهزدگان ادامه خواهد داشت
نشستهای راهبردی و تصمیمسازی مدیران ارشد صنعت بیمه برای جبران خسارات زیاندیدگان و کاهش آلام بازماندگان قربانیان حادثه زلزله خوی همچنان ادامه خواهد داشت. مقامات ارشد نهاد ناظر، سندیکای بیمهگران ایران و تنی چند از مدیران عامل شرکتهای بیمه و ارزیابان خسارت با حضور در مناطق زلزلهزده و دیدار چهره به چهره با آسیبدیدگان حادثه اخیر، راهکارهای کاهش دغدغه مردم را بررسی کردند.
در این نشستها بر محورهایی نظیر: تسریع در ایفای تعهدات صندوق خسارات طبیعی ساختمان و همچنین پوششهای حرفهای و مسئولیت اجتماعی شرکتهای بیمه تاکید شد. گفتنی است مقامات بیمهای در دیدار با مسئولان اجرایی استان آذربایجان غربی با تشریح قابلیتها و ظرفیتهای بیمهای از آنان خواستند تا در امر همگانیسازی محصولات و ترویج فرهنگ بیمه با صنعت بیمه همراهی کنند.
قریب به ۶۵۰۰ پرونده خسارت زیاندیدگان زلزله خوی در صنعت بیمه تشكیل شده است
ارزیابیهای خسارات وارده به زلزلهزدگان شهرستان خوی همچنان ادامه دارد و تا لحظه ارسال این خبر قریب به ۶۵۰۰ پرونده بیمهای برای بیمهگذاران این مناطق تشکیل شده است. دکتر مجید مشعلچی در جمع اعضای شورای هماهنگی صنعت بیمه در استان آذربایجان غربی با اعلام این خبر افزود: با در نظر گرفتن این نکته که خسارات ناشی از زلزله به دلیل ناپایداری منازل مسکونی و ساختمانهای غیرمسکونی(تجاری، اداری و …) آسیبدیده در حال افزایش است هنوز از آثار نهایی خسارات آمار دقیقی در دست نیست. قائم مقام بیمه مرکزی با ابلاغ همدردی رئیس کل با مردم زلزلهزده و همچنین قدردانی ایشان از عملکرد قابل قبول شرکتهای بیمه در قبال این حادثه، اظهار داشت: تمامی واحدهای مسکونی تحت پوشش بیمه حوادث طبیعی ساختمان قرار دارند و ۶۵۰۰ پرونده یادشده به بیمهگذارانی مربوط میشود که هوشمندانه از ظرفیت سایر شرکتهای بیمهای کشور استفاده کردهاند. دکتر مشعلچی با تشریح قابلیتهای متنوع حوادث در صنعت بیمه از آحاد جامعه خواست تا با دریافت پوششهای مناسب از دغدغه خود در هنگام بروز حوادث احتمالی بکاهند. سخنگوی بیمه مرکزی با اعلان این خبر که شرکتهای بیمه کوثر، دانا و ایران بیشترین مبلغ خسارات پرداختی را در این شهرستان به خود اختصاص دادهاند، تصریح کرد: روند پرداخت خسارت باید تسهیل و تسریع شود تا بتوانیم از سرمایه اعتماد عمومی بیش از پیش صیانت کنیم. شایان ذکر است پس از این نشست، قائممقام بیمه مرکزی و هیات همراه ضمن حضور در مناطق زلزلهزده شهرستان خوی ۷ فقره چک خسارت در وجه ذینفعان را به صورت نمادین به بیمهگذاران تقدیم کردند.