ضرورت آموزش زیست محیطی در جامعه و نقش تأثیرگذار صدا و سیما
ضرورت آموزش زیست محیطی در جامعه و نقش تأثیرگذار صدا و سیما

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در دیداری با مدیر شبکه آموزش سیما درباره همکاری‌های مشترک گفت وگو و تبادل‌نظر کرد. در این دیدار نورالله مرادی معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر ضرورت آموزش زیست محیطی در جامعه و نقش تأثیرگذار صدا و سیما در […]


معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در دیداری با مدیر شبکه آموزش سیما درباره همکاری‌های مشترک گفت وگو و تبادل‌نظر کرد.
در این دیدار نورالله مرادی معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر ضرورت آموزش زیست محیطی در جامعه و نقش تأثیرگذار صدا و سیما در این باره، گفت: کار برای محیط زیست در واقع یک نوع جهاد است چرا که هر فعالیت و همکاری برای ترویج فرهنگ زیست محیطی منجر به نجات یک گونه ی جانوری و گیاهی می شود که با از بین رفتن هرکدام از این ها چرخه ی طبیعت دچار آسیب خواهد شد.
وی افزود : در معاونت آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست محتوای آموزشی فراوانی را تولید می کنیم که متأسفانه آثار یا اثرات ملموس و چشمگیری نداشته است.
معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: تشکل های غیردولتی فعالیت های داوطلبانه ای برای حفظ محیط زیست انجام می دهند که اگر از آنها گزارش ها یا مستندهایی تهیه و دیده شود بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
مرادی افزود: همچنین در جامعه ما روستاهایی هستند که به صورت خودجوش و با تشویق تشکل های غیردولتی اقدام های موثری درباره حفظ محیط زیست انجام می دهند که درصورت بازتاب آن در رسانه منجر به فرهنگ سازی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: وجود ظرفیت های عالی، ایده های خوب، فعالان محیط زیست و موضوع های بسیار متنوع در باره گونه های جانوری و گیاهی که بعضی از آنها حتی برای مردم شناخته شده نیست، همگی از مواردی هستند که قابلیت تولید و مطرح شدن در صدا و سیما را دارند و همکاری این سازمان را می طلبد تا در زمینه فرهنگ سازی و آموزش جامعه گام موثری برداشته شود.

آزادی ۱۲ مددجو در بازدید رئیس سازمان زندان‌ها از ندامتگاه زنان تهران
دوازده مددجوی ندامتگاه زنان استان تهران همزمان با بازدید غلامعلی محمدی از این مرکز، طی مراسمی با دریافت نامه آزادی از این ندامتگاه خارج شدند.
همزمان با بازدید غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها از ندامتگاه زنان استان تهران، ۱۲ نفر از محکومان این زندان از حبس رهایی یافته و به جامعه بازگشتند.
در این مراسم محمدی ضمن ابزار خرسندی از آزادی این مددجویان و بدرقه آنان، بر حمایت‌های بعد از خروج مددجویان تأکید کرد. ۸ نفر از این مددجویان درپی محکومیت مالی و چهار نفر نیز به دلیل پرونده کیفری در زندان به سر می‌بردند که با گذشت شکات و نیز تأمین مالی توسط خیرین کشورمان زمینه آزادی‌شان فراهم شده است. مبلغ مورد نیاز برای آزادی این مددجویان دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است که با پیگیری مددکاران زندان و برگزاری جلسات صلح و سازش مبلغ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان ازسوی شکات بخشیده و مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیز توسط خیرین تأمین شده است. رئیس سازمان زندان‌ها پنجشنبه، نهم دی‌ماه در ندامتگاه زنان استان تهران بازدید و با حضور در بخش‌های مختلف این مرکز و سرکشی از قسمت‌های اندرزگاهی و کارگاهی، بر تأمین هرچه بیشتر شرایط رفاهی و بهبود فضای مستقر تأکید کرد.

توسعه و تقویت ملزومات طرح امداد و نجات در دستور کار هلال‌احمر
رئیس جمعیت هلال‌احمر در نشست تخصصی با مسئولان کشوری و متخصصان حوزه بحران بر توسعه و تقویت همه‌جانبه‌ی ملزومات اجرایی شدن طرح امداد ونجات با استفاده از تکنولوژی روز دنیا تاکید کرد.
دکتر پیرحسین کولیوند روز پنج‌شنبه نهم دی ۱۴۰۰ در نشست تخصصی تدوین طرح جامع امدادونجات با حضور مسئولان کشوری و داخلی هلال‌احمر گفت: یکی از مهم ترین محورهای برنامه‌ی من در جمعیت هلال‌احمر تغییر و بازنگری ساختار امدادونجات و مقابله با سوانح اقلیمی است که باید برای پاسخ به آنها آماده باشیم و در کنار آن توانایی‌هایمان را توسعه داده و تقویت کنیم.
وی با بیان اینکه طی سال های گذشته درخصوص مباحث امدادونجات و اقلیمی زحمات بسیاری کشیده شده که قابل تقدیر است، اظهار کرد: من گلایه و انتقاد از گذشته ندارم بلکه قدردان زحمات و تلاش‌های دست اندرکاران این حوزه هستم اما اعتقاد دارم می شود برای تحقق فرایندهای مدیریت بحران بهتر کار کرد که زحمت توسعه و بهتر کار کردن با اندیشمندان و متخصصان این حوزه همچون عزیزان حاضر در این جلسه است
وی اولین هدف رسیدن به آمادگی مطلوب جمعیت هلال احمر در پاسخ اضطراری به حوادث و بلایا را نوشتن یک نقشه جامع و کامل برای امدادونجات دانست و گفت: تدوین نقشه جامع و کامل برای تحول در ساختار امدادونجات ضروری و مهم است اما قطعا بدون نقص نخواهد بود و به تناسب شرایط می‌تواند با کمک خرد جمعی ویرایش شده و تغییر پیدا کند.
دکتر کولیوند با اشاره به هدف تشکیل این نشست برای بررسی نقاط ضعف و قوت ساختار امداد و نجات هلال‌احمر به همراه رسم نقشه راه تصریح کرد: در حال حاضر فعالیت ما هنوز سنتی است که نیازمند نظرات متخصصان هستیم تا از این حالت خارج شده و به وضعیت مطلوب برسیم، بنابراین باید از تکنولوژی روز دنیا بهره ببریم و قدم به قدم پیش برویم. او با اشاره به نقش داوطلبان در این طرح گفت: از نظر منابع انسانی نیازمند تحول هستیم، روحیه امدادگران باید تغییر کند و روحیه شادابی را میان داوطلبان باید ایجاد کنیم. گلایه امدادگران برای تامین تجهیزات، رفاهی و سایر موضوعات مربوط به منابع انسانی انصافا به حق است و باید مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.