ضرورت ارائه تسهیلات به مالکان خودروهای فرسوده
ضرورت ارائه تسهیلات به مالکان خودروهای فرسوده

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: باید تسهیلاتی به مالکان موتورسیکلت و خودروهای فرسوده ارائه شود تا برای اسقاط انگیزه داشته باشند و از طرف دیگر تولید متوقف نشود. سیدرضا فاطمی امین در صحن علنی مجلس در جریان بررسی تقاضای دو فوریت برای رسیدگی به لایحه الحاق یک تبصره به ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت […]

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: باید تسهیلاتی به مالکان موتورسیکلت و خودروهای فرسوده ارائه شود تا برای اسقاط انگیزه داشته باشند و از طرف دیگر تولید متوقف نشود.

سیدرضا فاطمی امین در صحن علنی مجلس در جریان بررسی تقاضای دو فوریت برای رسیدگی به لایحه الحاق یک تبصره به ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو گفت: قانون ساماندهی صنعت خودرو در مجلس قبل مصوب شد و بعد از چند بار رفت و برگشت به شورای نگهبان، اوایل امسال ابلاغ شد. ماده ۱۰ این قانون به تولید و اسقاط خودرو اشاره دارد و بیان می‌کند به ازای هر خودرویی که شماره گذاری می‌شود باید یک چهارم خودرو اسقاط شود یعنی برای مثال باید چهار موتورسیکلت اسقاط شود تا یک موتورسیکلت
شماره گذاری شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: اصل این موضوع بسیار درست است یعنی باید ساز و کاری ایجاد شود تا خودروها و موتورهای فرسوده از رده خارج شوند اما این قانون یک خلاء دارد که مشکل ساز شده است و لایحه دو فوریتی دولت برای رفع این خلاء
ارائه می‌شود.
وی تاکید کرد: نکته آن است که برای اسقاط یک موتورسیکلت فرسوده شروطی باید فراهم باشد از جمله اینکه از تردد وسایل نقلیه فرسوده جلوگیری صورت بگیرد اما این اتفاق نمی‌افتد، لذا باید تسهیلاتی به مالکان خودروهای فرسوده ارائه شود که برای اسقاط انگیزه داشته باشند.
فاطمی امین بیان کرد: در این شرایط اسقاط به اندازه کافی صورت نمی‌گیرد بنابراین گواهی اسقاط به قدر کافی وجود ندارد، با این روند شماره گذاری متوقف شده است، با این روش تولید را به اسقاط متصل کرده‌ایم و در نتیجه انبارهای کارخانجات موتورسازی انبوه شده‌اند و تولید به ناچار متوقف شده است لذا در عین حال که تقاضا وجود دارد امکان توزیع
فراهم نیست.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: راه حل آن است اگر به هر دلیلی اسقاط دستگاه‌های فرسوده وجود نداشت شماره گذاری صورت بگیرد اما معادل آن مبلغی که باید بابت گواهی اسقاط پرداخت شود از خودروساز دریافت و از آن برای ارائه تسهیلات به مالکان خودروهای فرسوده
استفاده شود.
وی تصریح کرد: با افزودن این تبصره به ماده ۱۰ قانون مذکور، تولید متوقف نخواهد شد. همچنین منابعی برای ایجاد انگیزه در مالکان خودروهای فرسوده جهت اسقاط ایجاد می‌شود. علاوه بر این جلوی ایجاد بازار سیاه و التهاب آن گرفته خواهد شد.

 

 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران:
۴۰۰ قلم داروی ضروری و پرتکرار در لیست بیمه ای قرار می گیرد
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: نزدیک به ۴۰۰ قلم داروی ضروری و پر تکرار به تدریج در لیست
بیمه ای قرار می گیرد.
محمد مهدی ناصحی ، درباره پرداخت مطالبات طرح دارویار توسط سازمان بیمه سلامت ایران گفت: خوشبختانه پرداختی ما به التفاوت ارز دارو و سهم سازمان در دو ماه گذشته بلافاصله انجام شده است، در نظر داریم با توجه به منابعی که در اختیار داریم بلافاصله پس از پایان شهریور ماه نیز بلافاصله بتوانیم در سراسر کشور مطالبات داروخانه ها را پرداخت کنیم.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: تمام مطالبات پرداخت شده و در حال حاضر منتظر اسناد هستیم، هر سندی توسط بیمارستان دولتی، خصوصی و یا مراکز سرپایی ارسال شود؛ پرداختی ها صورت می گیرد؛ خوشبختانه همکاری سازمان برنامه تاکنون قابل قبول بوده و تخصیص ها به موقع انجام شده است.
وی تصریح کرد: حتی برای مطالبات شهریور بیمارستان های دولتی و خصوصی نیز ۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان به سازمان تخصیص پیدا کرده که در صورت ارسال اسناد مطالبات پرداخت می شود.
ناصحی تاکید کرد: اسناد سرپایی به صورت الکترنیکی ارسال می شود، اما اسناد بستری به شکل الکترونیک آفلاین است؛ لذا پس از جمع بندی پرداختی ها به صورت الکترونیک صورت می گیرد.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه، برای مرداد ماه سازمان بیمه سلامت حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در بخش سرپایی در مجموع سهم سازمان و سهم ما به التفاوت ارزی را پرداخت کرده است اظهار داشت: در بخش بستری دارویی نیز همین میزان هزینه نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان در ماه وجود دارد که در مجموع می توان گفت بیمه سلامت هزار میلیارد تومان با این داروهای تحت پوشش و ما به التفاوت ارز در کشور پرداخت می کند، یعنی سهم بیمه سلامت تاکنون منهای ملزومات و تجهیزات پزشکی ماهانه حدود هزار میلیارد تومان است.
وی گفت: جهت کاهش مشکلات مردم در بحث پوشش بیمه ای داروها، معاونت درمان وزارت بهداشت باید تعاریف و پروتکل های مربوط را تدوین کند و طبق این پروتکل ها در سامانه های بیمه سلامت قواعدی جاری می شود، لذا مشکلات را مرتفع خواهیم کرد.
ناصحی افزود: در حال حاضر از ۳ هزار و ۹۰۰ قلم دارو در فارماکوپه نزدیک به ۲ هزار قلم دارو تحت پوشش بیمه است که داروهای ضروری و پرتکرار است، لذا نزدیک به ۴۰۰ قلم داروی ضروری و پر تکرار دیگر نیز به تدریج تا پایان سال جاری تحت پوشش بیمه قرار می گیرد.

امکان خرید انواع بیمه نامه های عمر و سرمایه گذاری برای اتباع خارجی فراهم است
امکان خرید انواع بیمه نامه های عمر و سرمایه گذاری برای اتباع خارجی فراهم استرئیس اداره کل نظارت بر بیمه‌های زندگی شرکت بیمه ایران اظهار داشت که اتباع خارجی مقیم کشور از امکان خرید انواع بیمه نامه های عمر برخوردار هستند.«علیرضا کسرائیان»، گفت: طبق دستورالعمل بیمه مرکزی ، اتباع خارجی که دارای مجوز کار و یا اقامت در ایران هستند از امکان خرید انواع بیمه نامه های عمر و زندگی مانند عمر انفرادی و عمرو حوادث در کشور برخوردار هستند.وی،تاکید کرد که امکان خرید بیمه نامه عمر از سوی اتباع خارجی منوط به داشتن مجوز اقامت و کار در کشور است وتعهد شرکت بیمه هم تا زمانی است که فرد دارای این مجوز باشد و هنگام پرداخت خسارت هم این موضوع بررسی خواهد شد.
کسرائیان اذعان داشت که اگر اتباع خارجی به صورت دایم در ایران حضور ندارند باید بیمه نامه خود را بازخرید کنند و شرایط بازخرید بیمه نامه آنها براساس شرایط خرید است و تفاوتی بین آنها با دیگران وجود ندارد.
رئیس اداره کل نظارت بر بیمه‌های زندگی شرکت بیمه ایران ، با بیان اینکه میزان استقبال اتباع خارجی از بیمه نامه عمر به شرایط اقتصادی برمی گردد، گفت: شرکت متبوع وی در خصوص امکان خرید بیمه نامه عمر برای اتباع خارجی حاضر در ایران ، اطلاع رسانی کرده و تاحدودی هم از این امر استقبال شده است.