معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر لزوم مدیریت صحیح منابع آب و خاک در استان خوزستان، خواستار تشکیل کارگروه مدیریت جامع آب و خاک استان خوزستان در ستاد ملی مدیریت گرد و غبار شد. علی سلاجقه در سومین جلسه ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده […]
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر لزوم مدیریت صحیح منابع آب و خاک در استان خوزستان، خواستار تشکیل کارگروه مدیریت جامع آب و خاک استان خوزستان در ستاد ملی مدیریت گرد و غبار شد.
علی سلاجقه در سومین جلسه ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار، رایزنی با کشورهای همسایه به ویژه عراق و سوریه برای مدیریت گرد و غبار را ضروری توصیف کرد و گفت: کشور ما جدای از شرایط اقلیمی، همیشه در تراز آستانه ها قرار دارد بنابراین گاهی اوقات می بایست تصمیماتی را در شرایط اضطراری اتخاذ و اجرا کرد که الزاما با طرح های جامع سازگاری ندارند. رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به ضرورت تکمیل پروژه های نیمه تمام برای تثبیت کانون های ریزگرد در استان خوزستان، افزود: می بایست بحث اعتبارات و زمانبندی تکمیل پروژه های بر زمین مانده به سرعت در ستاد ملی مدیریت گرد و غبار مصوب شود. رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر لزوم تامین آب برای کانون های تولید گرد و غبار در جنوب شرق خوزستان، اظهار داشت: اگرچه در شرایط کم آبی قرار داریم اما وزارت نیرو می بایست ۳ سناریوی تامین حقابه ها در شرایط پرآبی، میان آبی و کم آبی را در نظر گرفته و به همان نسبت، آب را تخصیص دهد.
کمبودی از نظر واکسن در کشور وجود ندارد
رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر هیچ کمبودی از نظر واکسن در کشور وجود ندارد.
محمد مهدی گویا افزود: در روزهای اوج بیماری کرونا در ماههای مرداد و شهریور ۱۴۰۰ شاهد مشارکت وسیع جامعه در واکسیناسیون کووید-۱۹ بودیم و برخی روزها بیش از یک و نیم میلیون تزریق واکسن انجام می شد ولیکن با افزایش پوشش واکسیناسیون نوبت های اول و دوم و کاهش موارد بیماری بویژه با فروکش نمودن موج ششم در طی ۲ ماه اخیر موارد مراجعه گروههای هدف به پایگاه های واکسیناسیون کاهش جدید داشته و تعداد مراجعین روزانه به حدود ۶۰ الی ۷۰ هزار نفر کاهش داشته است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به ۶۴ میلیون و ۳۰۰هزار نفر نوبت اول، ۵۷ میلیون و ۵۰۰هزار نفر نوبت دوم و ۲۶ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر نوبت سوم دریافت کرده اند. گرچه پوشش نوبت اول و دوم در افراد در گروه سنی بالای ۵۰ سال بالای ۹۰ درصد و نوبت سوم نیز بالای ۷۵ درصد است ولیکن در گروههای سنی زیر ۴۰ سال و بویژه در گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال شاهد بیشترین تعداد افرادی هستیم که هنوز برای دریافت نوبت های واکسن مراجعه نکرده و تاخیر دارند.
رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: مطالعات بین المللی انجام شده نشان دهنده این است که دریافت نوبت سوم واکسن، میزان بستری در بیمارستان به علت ابتلا به سویه جدید اومیکرون را تا بیش از ۸۰ درصد کاهش می دهد در حالیکه در سویه دلتا که قبلا در جهان رایج بود دریافت ۲ نوبت واکسن همین میزان ایمنی را ایجاد می نمود و برای محافظت علیه سویه اومیکرون نیاز به دریافت نوبت سوم واکسن است. لذا از عموم هموطنان دعوت می شود تا در اولین فرصت برای تکمیل برنامه واکسیناسیون خود علیه بیماری کرونا اقدام نمایند. گویا در پایان گفت: در حال حاضر هیچ کمبودی از نظر واکسن در کشور وجود ندارد و انواع مختلف واکسن تولید داخل که همگی کارایی و اثربخشی بسیار مناسبی نشان داده اند در پایگاه های واکسیناسیون موجود است.
تمدید شرایط ویژه ترخیص وسایل نقلیه توقیفی تا عید فطر
رییس پلیس راهور تهران بزرگ از ادامه ارائه تسهیلات ویژه برای ترخیص خودروهای توقیفی تا عید فطر خبر داد.
سردار محمد حسین حمیدی، با اعلام این خبر گفت: با توجه به قرار گرفتن در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن به عید فطر پلیس راهور تسهیلات ویژه ای را در خصوص ترخیص خودروهای توقیفی در نظر گرفته است.
وی اظهار کرد: به منظور صیانت از اموال مردم، جلوگیری از ضرر و زیان، امید آفرینی و ارتقاء سرمایه های اجتماعی، ترخیص فوق العاده انواع وسایل نقلیه توقیفی موجود در توقفگاههای تهران بزرگ و همچنین در سراسر کشور با تسهیلات و شرایط ویژه ای در دستور کار پلیس راهور قرار گرفته است. حمیدی افزود: در این طرح که در ادامه طرح قبلی است، حذف تشریفات اضافی و پیشگیری از مراجعه مکرر متقاضیان به بخش های مختلف در نظر گرفته شده و شهروندان از طریق برنامه کاربردی «پلیس من» به صورت اینترنتی و غیر حضوری میتوانند نسبت به طی مراحل ترخیص وسیله نقلیه خود اقدام کنند. علاوه بر آن مالکین و متقاضیان ترخیص میتوانند به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس + ۱۰ نیز مراجعه کنند. وی ادامه داد: از جمله این تسهیلات میتوان به فراهم شدن شرایط ویژه ترخیص در طول اجرای طرح اشاره کرد همچنین در این طرح فرآیند ترخیص خودروهای توقیفی به چند صورت انجام می گیرد که در حالت اول ترخیص وسیله نقلیه با استفاده از برنامه کاربردی پلیس من و به شکل اینترنتی و کاملا غیر حضوری و در حالت دوم ترخیص وسیله نقلیه توسط مالک یا نماینده قانونی وی از طریق مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ و در روش سوم ترخیص خودروهای توقیفی توسط متصرف قانونی از طریق مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ صورت می گیرد.