مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران بر ضرورت حفظ ارتباط بانک و مشتریان تاکید کرد و گفت: ارتباط مستمر بانک با مشتریان با ارائه بسته کاملی از تسهیلات و خدمات میسر است. دکتر علی صالح آبادی در بازدید مجازی از شعبه اصفهان با اشاره به ظرفیتهای بالقوه این استان در تولید صادراتی، اظهار داشت: شعبه […]
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران بر ضرورت حفظ ارتباط بانک و مشتریان تاکید کرد و گفت: ارتباط مستمر بانک با مشتریان با ارائه بسته کاملی از تسهیلات و خدمات میسر است.
دکتر علی صالح آبادی در بازدید مجازی از شعبه اصفهان با اشاره به ظرفیتهای بالقوه این استان در تولید صادراتی، اظهار داشت: شعبه اصفهان از شعب فعال و موثر بانک توسعه صادرات ایران بوده که از بدو تاسیس تا کنون عملکرد مطلوبی را در راستای اهداف بانک داشته است.
وی ضمن امیدواری برای بهبود هرچه بیشترعملکرد شعبه اصفهان، تصریح کرد: بانک توسعه صادرات به دلیل وجود صادرکنندگان و تولیدکنندگان مطرح و فعال در این استان نگاه ویژه ای به این شعبه دارد.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با بیان اینکه به عنوان یک بانک حمایتی و توسعه ای، نقش خود را فراتر از دایره اعطای تسهیلات تعریف کردهایم، گفت: این بانک آمادگی دارد در حوزههای مختلف، خدمات تخصصی و آموزشی خود را در اختیار صادرکنندگان و تولیدکنندگان صادرات محور و نیز شرکتهای دانش بنیان قرار دهد.
صالح آبادی، توسعه تعامل با مشتریان را از اولویت های عملکردی شعب بانک توسعه صادرات ایران خواند و گفت: بازاریابی و تعامل سازنده با صادرکنندگان استان، بستر مناسبی را برای حفظ ارتباطات فعلی و توسعه همکاری های آتی فراهم می کند.
وی با اظهار خرسندی از سطح تخصص و دانش پرسنل بانک توسعه صادرات، اظهار داشت: خوشبختانه مهارت و دانش کافی کارشناسان بانک توسعه صادرات توانسته در شرایط تحریم و دشواری مبادلات ارزی، بخش قابل توجهی از چالش صادرکنندگان و تولیدکنندگان را رفع کند. در عین حال جانشین پروری و جذب نیروی متخصص نیز از نکاتی است که باید مد نظر بانک توسعه صادرات ایران قرار گیرد.
برنامههای نیروی انسانی و استقرار نظام شایسته سالاری اعلام شد
اهداف و دستاوردهای برنامه های عملیاتی سال ۱۴۰۰ پست بانک ایران در حوزه نیروی انسانی و استقرار نظام شایسته سالای اعلام شد.
پست بانک ایران در ۶۶ برنامه عملیاتی خود در سال ۱۴۰۰ به منظور استقرار بانکداری دیجیتال ، سه برنامه را در حوزه نیروی انسانی ، تربیت ، شناسایی و انتخاب مدیران از میان نیرویی انسانی ستادی و اجرایی تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است.
دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران با اعلام این مطلب گفت : برنامه اول پیاده سازی سیستم جامع منابع انسانی( HR ) در بانک است که با اجرای آن ؛ دستیابی به سامانه جامع نیروی انسانی، برخورداری از مخزن متمرکز داده های نیروی انسانی جهت تکمیل فرآیندهای مدیریت منابع انسانی، بهره گیری از سامانه به منظور انجام فرآیندهای جذب ، نگهداشت، ارتباط مؤثر،ارزیابی عملکرد، پرداخت مزایا، حضور و غیاب و …و اخذ گزارش های مختلف مورد نیاز ، به منظور مدیریت بهینه منابع انسانی فراهم می شود.
مدیر عامل پست بانک ایران اظهار داشت : طراحی و پیاده سازی نظام شایسته سالاری در بانک دومین برنامه تعریف شده در این حوزه است که اهم دستاوردهای مورد انتظار از آن شامل شناسایی کارکنان دارای پتانسیل رشد و ارتقاء و ایجاد خزانه استعداد ، شناسایی نیمرخ شایستگی مشاغل مدیریتی ، شناسایی و سنجش شایستگی های پایه کارکنان و تهیه برنامه ارتقاء نیروی انسانی براساس نظام شایسته سالاری است.
دکتر شیری افزود: در برنامه سوم تحت عنوان ؛ طراحی و پیاده سازی نظام ارزشیابی کارکنان ؛ امکان پیاده سازی سیستم ارزیابی عملکرد کارکنان در حوزه منابع انسانی و پشتیبانی به عنوان پایلوت ، تعیین شاخص های اختصاصی مشاغل و ارزیابی عملکرد کارکنان حوزه سرمایه انسانی و پشتیبانی براساس این شاخص فراهم می شود.
تسهیلات اشتغالزایی خانگی مددجویان افزایش یافت
سقف فردی تسهیلات اشتغالزایی خانگی مدد جویان معرفی شده از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) سازمان بهزیستی وسازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی برای مدد جویان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است
سقف فردی تسهیلات اشتغالزایی خانگی مدد جویان معرفی شده از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) سازمان بهزیستی وسازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی برای مدد جویان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است. این رقم در سال گذشته از سوی نهاد های متولی ۵۰ میلیون تومان تعیین شده بود. اما در مرداد ماه سال سقف در نظر گرفته شده در یکهزار و سیصد و هجدهمین جلسه شورای پول و اعتبار تغییر کرد.
شورای پول و اعتبار در این جلسه با پیشنهاد بانک مرکزی مبنی بر افزایش سقف تسهیلات قرضالحسنه ضروری و عادی بانکها و بانکهای قرضالحسنه، تسهیلات قرضالحسنه اشتغال و نیز تسهیلات قرضالحسنه اعطائی بابت خرید انشعابات و توسعه خانگی و کارگشایی امور کسب و کار خرد روستایی موافقت کرد.
بر اساس مصوبه این شورا سقف فردی تسهیلات قرضالحسنه اشتغال (اعم از مشاغل خانگی، افراد تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی، ایثارگران و …) ۱۰۰۰ میلیون ریال یا ۱۰۰ میلیون تومان تعیین شد.
پس از این مصوبه در پنج مرداد ماه هیات مدیره بانک مسکن نیز به زیر مجموعه خود مجوز داد این سقف را از ۵۰ میلیون تومان تا سطح ۱۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ افزایش دهند.بر اساس این گزارش، دوره بازپرداخت تسهیلات ۱۰۰ میلیونی اشتغالزایی را ۸۴ ماه یا هفت سال در نظر گرفته است.
بانک مسکن در نامه ای به زیر مجموعه خود درخواست کرده است که برای تسریع در روند پاسخگویی و تکمیل پرونده متقاضیان بلافاصله پس از وصول این نامه نسبت به تعیین شعب اقدام کنند. پس از آن با تماس تلفنی با متقاضیان آنان را برای دریافت تسهیلات به شعب تعیین شده راهنمایی کنند.