مدیرعامل بانک رفاه کارگران با تاکید بر ضرورت نهادینه ساختن فرهنگ کار و تلاش در جامعه، برگزاری جشنوارهها و مسابقات عکاسی با موضوع ” کار و اشتغال” را در این زمینه بسیار تاثیرگذار توصیف کرد. اسماعیل لله گانی با بیان این مطلب در جمع هیات داوری جشنواره عکس “کارا” افزود: برگزاری این جشنواره اقدام […]
مدیرعامل بانک رفاه کارگران با تاکید بر ضرورت نهادینه ساختن فرهنگ کار و تلاش در جامعه، برگزاری جشنوارهها و مسابقات عکاسی با موضوع ” کار و اشتغال” را در این زمینه بسیار تاثیرگذار توصیف کرد.
اسماعیل لله گانی با بیان این مطلب در جمع هیات داوری جشنواره عکس “کارا” افزود: برگزاری این جشنواره اقدام بسیار ارزشمندی است که به همت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با موضوع “کار، اشتغال و ایمنی”، انجام شد. بانک رفاه کارگران نیز سعی کرد به سهم خود در برگزاری مناسبتر و با کیفیتتر جشنواره مذکور، نقش آفرینی موثری داشته باشد.
وی افزود: پیش از برگزاری این جشنواره عکاسی، جشنواره کاریکاتور “کارا” را داشتیم و ضرورت دارد در تداوم این اقدامات، این جشنواره در آینده به سمت تهیه و گردآوری کلیپ های کوتاه با موضوع کار، اشتغال و ایمنی سوق داده شود. لله گانی به هیات داوری جشنواره عکس “کارا” اشاره کرد و گفت: هیات داوری این جشنواره از اساتید برجسته هنر عکاسی در کشور هستند و حضور آن ها در این جشنواره، سطح کیفی بالای آن را نشان می دهد. وی در پایان ضمن قدردانی از کسانی که با ارسال عکس در برگزاری بهینه تر و موثرتر جشنواره عکس “کارا” مشارکت کرده اند، تصریح کرد: بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از برنامه های فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در راستای نهادینه ساختن فرهنگ کار و تلاش در جامعه، هدایایی به برگزیدگان جشنواره مذکور تقدیم خواهد کرد.
وام ۷ میلیون تومانی ۵ بانک به سهام عدالتی ها و یارانه بگیران
بانک مرکزی اقدام به ابلاغ شیوهنامه اعطای کارت ۷ میلیون تومانی به دارندگان سهام عدالت و یارانه بگیران را به پنج بانک بورسی و غیر بورسی کرد.
بانک مرکزی اعلام کرد: در راستای حمایت از معیشت و افزایش قدرت خرید اقشار مختلف جامعه و همچنین بهبود فرایند تامین مالی زنجیره تولید، شیوه نامه اعطای کارت رفاهی و تامین مالی زنجیره تولید به پنج بانک بورسی و غیر بورسی ملت، صادرات ، تجارت ، بانک ملی و رفاه کارگران با سهمیه هر بانک حداقل ۲۰۰ هزار فقره کارت و سقف فردی هر متقاضی ۷ میلیون تومان اقدام شده است.
براساس این شیوه نامه، همه اشخاص حقیقی از جمله دارندگان سهام عدالت که تاکنون هیچ میزانی از سهام را نفروختهاند و همچنین کلیه سرپرستان خانوار که حداقل یکی از یارانههای نقدی یا معیشتی را دریافت می کنند، امکان استفاده از این کارت ها را دارند.
حداکثر مهلت بازپرداخت اعتبار اعطایی به تشخیص موسسه اعتباری ۱۸ ماه است. به این ترتیب بانک ها باید طبق مصوبه ۷ اردیبهشت ستاد هماهنگی اقتصادی دولت و نامه معاون اقتصادی رئیس جمهور مبنی بر اعطای کارت رفاهی و تأمین مالی زنجیره تولید،نسبت به اجرای این طرح اقدام کنند.
عملیات اجرایی دو واحد آموزشی در مناطق کم برخوردار لرستان آغاز شد
آیین کلنگ زنی دو مدرسه در روستاهای مگسان سفلی بخش اشترینان از توابع شهرستان بروجرد و بگ وردی علیا بخش خاوه از توابع شهرستان دلفان با حضور مدیرعامل بنیاد نیکوکاری یاس و جمعی از مقامهای محلی برگزار شد.
عملیات اجرایی این دو واحد آموزشی با هزینه ای بالغ بر ۸ میلیارد ریال اغاز شده که اعتبار این پروژه توسط بانک گردشگری تامین شده است. با آغاز عملیات اجرایی دو واحد آموزشی در مناطق کم برخوردار استان لرستان، آهنگ احیای مدارس مناطق محروم این استان با حمایت بانک گردشگری نواخته شد. فائض فرخی مدیرعامل بنیاد نیکوکاری یاس فاطمه النبی(س) ابزار امیدواری کرد: پروژه ساخت این آموزشگاهها شهریور ماه سال جاری به پایان برسد و تا مهرماه آینده برای استفاده دانش آموزان آماده شود.
در این آیین، خرمآبادی معاون مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی مدارس لرستان، امامان جمعه شهرستانهای اشترینان و دلفان و همچنین جمعی از مسئولان محلی حضور داشتند.
بنیاد نیکوکاری یاس فاطمه النبی(س) وابسته به گروه مالی گردشگری است و تمام فعالیتهای انجام شده در بنیاد یاس طبق سیاستهای هیات امنا گروه مالی گردشگری و حمایت بانک گردشگری صورت می گیرد.
همکاری دبیرخانه شبکه توسعه اجتماعی رسالت و سازمان بسیج سازندگی کل
دبیرخانه شبکه توسعه اجتماعی رسالت و سازمان بسیج سازندگی با امضای تفاهم نامه، همکاری خود را آغاز کردند.
این تفاهم نامه در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه اقتصاد مقاومتی و توانمندسازی اقشار آسیب پذیر جامعه، کمک به ترویج فرهنگ تعاون و همیاری در کشور همچنین توسعه همیاری اجتماعی، قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی در شهرهای کوچک و روستاها به امضای محمدحسین حسین زاده راهبر شبکه توسعه اجتماعی رسالت و محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی رسید.
حسین زاده در این مراسم با اشاره به فعالیت های که در قالب الگوی توسعه اجتماعی رسالت صورت گرفته است، گفت: یکی از اهداف اصلی شبکه توسعه اجتماعی رسالت، بهبود سبک زندگی با بکارگیری سه مولفه همیاری اجتماعی، قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی است. در ادامه رئیس بسیج سازندگی گروه های جهادی و صندوق های قرض الحسنه مردم یار اشتغال زا را دو بازوی توانمند این سازمان عنوان کرد و گفت: بسیج سازندگی در امتداد جهاد سازندگی تشکیل شد تا مأموریت محرومیت زدایی را در کشور انجام دهد. زهرایی افزود: پروژههای محرومیت زدایی کوچک در مناطق مختلف از جمله اهداف این سازمان است و امیدواریم با آغاز این همکاری مشترک و در قالب الگوی توسعه اجتماعی رسالت در راستای توانمندسازی و رفع محرومیت ها گام برداریم.