صالح رحیمی فرماندار بوشهر به همراه هیاتی، از مجتمع بندری نگین دیدن کرد. به گزارش روابط عمومی، در این بازدید صالح رحیمی فرماندار بوشهر با حضور در مجتمع بندری نگین از نزدیک از اقدامات صورت گرفته و روند اجرایی پروژهها در این مجتمع بندری دیدن کرد. رحیمی در این بازدید ضمن تقدیر از اقدامات انجام […]
صالح رحیمی فرماندار بوشهر به همراه هیاتی، از مجتمع بندری نگین دیدن کرد.
به گزارش روابط عمومی، در این بازدید صالح رحیمی فرماندار بوشهر با حضور در مجتمع بندری نگین از نزدیک از اقدامات صورت گرفته و روند اجرایی پروژهها در این مجتمع بندری دیدن کرد.
رحیمی در این بازدید ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در مجتمع بندری نگین، بیان کرد: یکی از مزیتها و فاکتورهای ویژه و مهم اقتصادی در شهر بوشهر، رونق و تقویت اداره کل بنادر و دریانوردی به عنوان مجرای اصلی تجارت دریایی است.
وی افزود: برای تقویت بندر بوشهر و رونق هرچه بیشتر این بندر همکاری همه جانبه سایر دستگاههای اجرایی امری ضروریست تا پروژههای این مجمتع بندری هر چه زودتر بتواند روند تکمیلی خود را طی کند
رحیمی گفت: تسهیل و تسریع امور مرتبط با دستگاههای اجرایی شهرستان بوشهر در نتیجه بخشی طرحهای توسعهای مجتمع بندری نگین در واقع تحقق شعار امسال «تولید، دانش بنیان، اشتغالزایی» است.
فرماندار بوشهر حضور نیروهای جوان و متخصص بومی در اجرای پروژههای عمرانی و زیرسازی مجتمع بندری نگین را باعث افتخار دانست.
پیش از این محمد شکیبی نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز در تشریح پروژههای مجتمع بندری نگین اظهار کرده بود: یکی از پروژههای اولویت دار امسال برای مجتمع بندری نگین، احداث جاده به طول ۹٫۵ کیلومتر و پل بطول ۱۷۵ متر است که هم اکنون در حال اجرا بوده و ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. وی عنوان کرد: از دیگر پروژهها این مجتمع نیز میتوان به تاسیسات زیربنایی شامل ۱.۵ کیلومتر راه اصلی، ۱.۵ کیلومتر راه فرعی، تونل انرژی (شامل تاسیسات آب، برق، اطفاء حریق) اشاره کرد که ابنیه آن اجرا شده و اکنون کار در آستانه ورود به مرحله اجرای تاسیسات قرار دارد.
معاون امور دریایی سازمان بنادر مطرح کرد؛
نوسازی شناورها و ساماندهی سفرهای دریایی؛ اولویت اصلی سازمان بنادر در سال ۱۴۰۱
عضو هیات عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، نوسازی شناورها و ساماندهی سفرهای دریایی را از اولویتهای این سازمان در سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و گفت: حمایت از تولید داخل و شرکتهای دانشبنیان که در حوزه دریایی فعالیت میکنند، دستورکار جدی این سازمان قرار دارد.
مجید علینازی در حاشیه بازدید از دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع دریایی و دریانوردی در کیش اظهار داشت: امیدواریم شاهد استفاده حداکثری از ظرفیت دریایی، صنایع دریایی و دریانوردی کشور باشیم و در این راستا، نیازمند شناسایی بازارهای هدف و بازاریابی مناسب هستیم.
وی ادامه داد: شرکت های مختلفی در حوزه صنایع دریایی و دریانوردی، فعالیت میکنند و ممکن است حمایتهای لازم از برخی شرکت های دانش بنیان وجود نداشته باشد، بنابراین باید به گونهای عمل کرد که حمایت و پشتیبانی مناسب از شرکتهای مذکور در دستورکار قرار گیرد.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر اینکه رویکرد سازمان بنادر، حمایت از تولید داخل و شرکتهای دانش بنیان در حوزه دریایی است، عنوان کرد: سازمان بنادر در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ که از سوی مقام معظم رهبری تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است، حرکت میکند.
علینازی افزود: سازمان بنادر همواره حمایت های مادی و معنوی از شرکت های دانش بنیان را مدنظر قرار داده است؛ به طور مثال در راستای حمایت مالی از طریق وجوه اداره شده، تسهیلات ویژه ای در حوزه ساخت صنایع دریایی تدارک دیده شده و حمایت خاص از شرکت های دانش بنیان، دنبال میشود.
وی با بیان اینکه سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه حمایت از شرکتهای دانشبنیان در کشور سرآمد است، گفت: سازمان بنادر در حوزه های دانشگاهی و علمی، گام به گام با دانشگاه ها، حرکت کرده و خوشبختانه موفقیتهای بسیاری به دست آمده است.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه سازمان بنادر در حوزه نوسازی ناوگان به صورت مدون برنامه ریزی کرده است، اظهار داشت: سیاست و رویکرد سازمان بنادر و دریانوری در سال ۱۴۰۱، نوسازی و ساماندهی سفرهای دریایی ایمن و راحت است و دستیابی به این هدف، جزو اولویت های اصلی به شمار می رود و تسهیلات مورد نیاز هم از سوی سازمان بنادر، در نظر گرفته شده است