طراح حمله مرگبار به دانشگاه کابل بازداشت شد
طراح حمله مرگبار به دانشگاه کابل بازداشت شد

    معاون اول رئیس جمهور افغانستان روز گذشته، در صفحه فیس‌بوک خود از بازداشت طراح حمله اخیر به دانشگاه کابل خبر داد. امرا… صالح در معرفی این فرد نام او را «عادل» عنوان کرد. به گفته او این فرد توسط شبکه «حقانی» برای انجام این حمله استخدام شده بود. شبکه حقانی، وابسته به گروه […]

 

 

معاون اول رئیس جمهور افغانستان روز گذشته، در صفحه فیس‌بوک خود از بازداشت طراح حمله اخیر به دانشگاه کابل خبر داد.
امرا… صالح در معرفی این فرد نام او را «عادل» عنوان کرد. به گفته او این فرد توسط شبکه «حقانی» برای انجام این حمله استخدام شده بود. شبکه حقانی، وابسته به گروه طالبان، بارها به حمله نظامی به نیروهای غربی و غیرنظامی متهم شده و به عنوان گروه تروریستی شناخته شده است.
به گفته صالح، عادل که اهل استان پنجشیر است، دانشجوی رشته قانون شریعت اسلامی بوده و بر اساس گزارش‌های موجود مدت سه سال برای شرکت در آموزش‌های نظامی ناپدید شده بود.
ده روز پس از حمله مسلحانه به دانشگاه کابل، شاخه خراسان گروه حکومت اسلامی، موسوم به داعش، مسئولیت حمله به این دانشگاه را به عهده گرفت. در حمله اخیر به دانشگاه کابل ، ۲۲ نفر از جمله دانشجویان این دانشگاه کشته شدند. /فرانس پرس

 

ترکیه پول واکسن را گرفت اما تنها بخشی از آن را تحویل داد!

نماینده مجلس در حالی از ورود تنها بخش کوچکی از واکسن آنفلوآنزا به کشور خبر داد که به گفته او برای تهیه این واکسن، پنج هزار میلیارد تومان به ترکیه پرداخت شده است.
فاطمه محمدبیگی گفت: «به دلیل تحریم برای تهیه واکسن آنفلوآنزا پنج هزار میلیارد تومان را به عنوان کشور ثالث به ترکیه دادیم که متاسفانه به دلیل تحریم، آن میزان واکسنی که لازم بود به ما داده شود، داده نشد و ترکیه فقط قسمت کوچکی از آن میزانی که تعهد داده بود را به ما داد.»
توزیع واکسن آنفلوآنزا قرار بود از اوایل مهرماه بر اساس اولویت گروه‌های در معرض خطر آغاز شود. به گفته مسئولان وزارت بهداشت و درمان، در مرحله اول توزیع رایگان واکسن آنفلوآنزا با اولویت کادر بهداشت و درمان، زنان باردار، بیماران خاص و صعب‌العلاج و بیماران پیوندی در همان زمان آغاز شد.
اما توزیع واکسن آنفلوآنزا برای کودکان زیر ۵ سال و افراد بالای ۶۰ سال که در گروه دوم توزیع رایگان این واکسن قرار داشتند، تاکنون انجام نشده است.
همچنین بسیاری از شهروندان با وجود داشتن بیماری‌های خاص موفق به دریافت واکسن نشده‌اند و از توزیع واکسن آنفلوآنزا به داروخانه‌ها بر اساس سهمیه‌بندی وزارت بهداشت هم هیچ خبری در دست نیست./تسنیم

 

افشاگری روزنامه جمهوری اسلامی
از کنسرسیوم مافیا

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: حکمرانی، وقتی توانمند خواهد بود که کشور یک دولت داشته باشد نه دو دولت. حکمرانی توانمند آنست که زمینه آزادی‌های مشروع به‌ویژه در عرصه بیان و قلم را فراهم کند، ولی نه به این صورت که مافیا‌های اقتصادی و سیاسی و تبلیغاتی، خنثی‌کننده سیاست‌ها و برنامه‌های دولت در داخل و خارج باشند.
جلوگیری کردن از ادامه ریزش قیمت ارز و سکه و خودرو، چیزی نیست که مردم نفهمند کار مشترک همان مافیا‌های اقتصادی و سیاسی و تبلیغاتی است. متأسفانه ما فقط با یک مافیا مواجه نیستیم، یک «کنسرسیوم مافیا» به جان این کشور افتاده که مایحتاج ضروری و معیشتی مردم را احتکار می‌کند و به هر قیمت که بخواهد می‌فروشد و با استفاده از امکانات تبلیغاتی گسترده‌ای که در اختیار دارد، قیافه حق به جانب و طلبکارانه هم می‌گیرد!
بی‌رحمی‌های این «کنسرسیوم مافیا» هم شامل داروی ضروری بیماران می‌شود، هم غذا و هم هر چیز ضروری دیگر و حتی برنامه‌های سیاسی و اقتصادی دولت و نظام.
ما متأسفانه بیش از یک دولت داریم و «کنسرسیوم مافیا» در کشور ما تمام برنامه‌ها و سیاست‌های دولت در داخل و خارج را خنثی می‌کند. تأسف بالاتر اینکه این «کنسرسیوم مافیا» نام این کار خود را انقلابی‌گری هم می‌گذارد./گروه سیاسی

 

استعفای وزیر بهداشت تکذیب شد

علیرضا معزی معاون دفتر رئیس‌جمهور در واکنش به انتشار برخی اخبار مبنی بر استعفای وزیر بهداشت در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «‌در حالی‌که صبح امروز طرح جامع مدیریت ‎کرونا شامل تدابیر و محدودیت‌ها تا پایان سال، در ستاد ملی به تصویب رسید و قسمت عمده‌ی این طرح نیز در وزارت بهداشت و درمان تهیه شده، صحبت از استعفای وزیر بهداشت و … چیزی فراتر از اخبار جعلی نیست.»
از زمان شیوع کرونا در کشور و پس از اعلام رسمی آن تا کنون چندین بار خبر استعفای دکتر نمکی در برخی از رسانه ها منتشر شده اتس که تا امروز همگی تکذیب شده اند. شاید بتوان گفت یکی از دلایل انتشار این اخبار، برخی اظهارات شخص وزیر بهداشت مبنی بر عدم همکاری سازمان های مختلف با وزارت بهداشت در کنترل بحران کرونا می باشد./ایلنا