طرح اصلاح تعرفه‌های برق از ابتدای بهمن‌ اجرایی می‌شود
طرح اصلاح تعرفه‌های برق از ابتدای بهمن‌ اجرایی می‌شود

سخنگوی صنعت برق با تأکید بر اینکه طرح اصلاح تعرفه‌های برق از ابتدای بهمن‌ اجرایی می‌شود، گفت: حدود ۷۵ درصد از مشترکان کمتر از الگوهای تعریف شده، برق مصرف می‌کنند. مصطفی رجبی مشهدی افزود: مشترکانی که بیشتر از الگوهای تعیین شده مصرف داشته باشند مشترک پرمصرف نامیده شده و میزان مصرف مازاد بر الگو، متناسب […]

سخنگوی صنعت برق با تأکید بر اینکه طرح اصلاح تعرفه‌های برق از ابتدای بهمن‌ اجرایی می‌شود، گفت: حدود ۷۵ درصد از مشترکان کمتر از الگوهای تعریف شده، برق مصرف می‌کنند.
مصطفی رجبی مشهدی افزود: مشترکانی که بیشتر از الگوهای تعیین شده مصرف داشته باشند مشترک پرمصرف نامیده شده و میزان مصرف مازاد بر الگو، متناسب با افزایش مصرف آنها به صورت پلکانی و بر اساس هزینه‌های تامین انرژی محاسبه می‌شود.
وی ادامه داد: : کشور به پنج منطقه (مناطق عادی و ۴ منطقه گرمسیری) تقسیم شده که برای هر اقلیم الگوی مناسب مصرف آن اقلیم تعریف شده که بیش از ۸۳ درصد مشترکان در کشور جزو مناطق عادی هستند.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: در ماه‌های گرم سال، الگوی مصرف در مناطق عادی ۳۰۰ کیلووات ساعت، در مناطق گرمسیری ۳ هزار کیلووات ساعت و در ماه‌های غیرگرم این الگو برای همه مناطق کشور ۲۰۰ کیلووات ساعت است.
رجبی مشهدی، با اشاره به آئین‌نامه اخیر دولت، از اجرایی شدن طرح اصلاح تعرفه‌های برق از ابتدای بهمن‌ خبر داد.

صادرات دام زنده متوقف نشده است
ساداتی نژاد گفت: با توجه به مازاد دام، صادرات به هیچ عنوان متوقف نشده است.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: کمبودی برای عرضه گوشت قرمز وجود ندارد و افزایش قیمت اخیر در این بازار ناشی از سوداگری و واسطه‌گری بوده است که با این موارد برخورد می‌شود. با توجه به عرضه مناسب و وجود ذخایر کافی قیمت در بازار گوشت قرمز در کوتاه‌ترین زمان متعادل می‌شود.
بسیاری از فعالان و تولیدکنندگان گوشت به سبب زایش‌های مناسب پاییز و انباشت دام در واحدهای دامداری معتقدند که مشکلی در عرضه وجود ندارد.
ساداتی نژاد گفت: با توجه به مازاد دام، برای صادرات برنامه‌ریزی شده و به هیچ وجه صادرات دام زنده متوقف نشده است.
در هفته گذشته مدیرعامل اتحادیه دام سبک به دلیل جوسازی توزیع کنندگان گوشت از توقف صادرات خبر داد.
به گفته وزیر جهاد کشاورزی واردات و صادرات خون اقتصاد است و در موقع مقتضی باید انجام پذیرد. با توجه به اینکه سیاست صادرات دام جدیدا شکل گرفته، سوداگران می‌خواهند از این شرایط سوءاستفاده کنند، اما اجازه این کار را نخواهیم داد.
علی رغم آنکه رئیس شورای تامین کنندگان دام قیمت هر کیلو دام سبک را ۵۸ تا ۵۹ هزار تومان و لاشه بره نر کشتاری را در عمده فروشی ۱۱۷ هزار تومان اعلام می‌کند، اما هم اکنون هر کیلو دام زنده ۷۰ تا ۷۳ هزار تومان و شقه گوسفندی ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

کارمندان دولتی دیگر نمی توانند با دولت
وارد معامله شوند
رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با تاکید بر لزوم مقابله با تبانی و رانت اطلاعاتی در دولت، گفت: از مداخله کارمندان در معاملات دولتی به صورت سیستمی و هوشمند جلوگیری می شود.
علی رهبری در مراسم رونمایی از منع سیستمی و هوشمندانه از مداخله کارمندان در معاملات دولتی اظهار کرد: یکی از پروژه‌های مهم کشورها این است که اگر دولت به عنوان خریدار یا فروشنده فعال است باید فرایند خرید و فروش به صورت الکترونیکی انجام شود تا دچار فساد و عدم کارایی نشود. تلاش برای ساماندهی این موضوع از اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ آغاز شد و هنوز هم ادامه دارد.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی افزود: سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (سامانه ستاد) محور این تلاش است. همه بخش‌های مشمول باید معاملات را در بستر این سامانه انجام دهند ثبت نام غیرحضوری بوده و در صورت نیاز با سامانه‌های دیگر تبادل اطلاعات انجام می‌شود.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۰ هزار و ۷۹۷ دستگاه دولتی در سامانه ستاد ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۸ هزار و ۵۷۸ دستگاه فعال هستند. در واقع نزدیک به ۹۰ درصد دستگاه‌های اجرایی ثبت نام کرده اند اما فقط ۳۰ درصد واحدهای تابعه و زیرمجموعه دستگاه‌های اجرایی اقدام به ثبت نام کرده اند. همچنین ۲۹۶ هزار فعال بخش خصوصی در سامانه ستاد ثبت نام کرده اند.
رهبری گفت: همچنین از سال ۹۱ تا ۱۵ دی سال ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۴۰ هزار فقره انواع معامله به ارزش ۵۴۲ هزار میلیارد تومان در سامانه ستاد انجام شده است. البته معاملات از سال ۹۷ رشد کرد و پیش از آن فعالیت خاصی در این بخش وجود نداشت.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی افزود: نکته مهم آنکه در بستر این سامانه جلوی مداخله کارمندان دولت در معاملات گرفته شده است؛ طبق قانون کارمندان دولت اعم از وزرا، نمایندگان مجلس، کارمندان دولت و … به دلیل احتمال تبانی و رانت اطلاعاتی نباید وارد معامله با دولت شوند. تا دو هفته پیش این اتفاق می‌افتاد اما از دو هفته گذشته به این سو سامانه به صورت سیستمی جلوی این معاملات را می‌گیرد.