عالیشاه و همتی غایبان مهم تمرین پرسپولیس
عالیشاه و همتی غایبان مهم تمرین پرسپولیس

      با برگزاری اولین تمرین پرسپولیس، نام دو بازیکن که در نیم فصل دوم جایی در بین سرخپوشان ندارند، افشا شد. امید عالیشاه و آدام همتی دو بازیکنی هستند که در اولین تمرین پرسپولیس برای نیم فصل دوم که زیر نظر کریم باقری برگزار می‌شود، غیبت دارند. آدام همتی دفاع راست پرسپولیس در […]

 

 

 

با برگزاری اولین تمرین پرسپولیس، نام دو بازیکن که در نیم فصل دوم جایی در بین سرخپوشان ندارند، افشا شد.

امید عالیشاه و آدام همتی دو بازیکنی هستند که در اولین تمرین پرسپولیس برای نیم فصل دوم که زیر نظر کریم باقری برگزار می‌شود، غیبت دارند. آدام همتی دفاع راست پرسپولیس در دوره برانکو ایوانکوویچ که البته در آن دوره نیز کمتر فرصت بازی به او می‌رسید، در نیم فصل اول حتی در یک بازی در لیست ۱۸ نفره پرسپولیس قرار نگرفت تا جدایی اش از سرخپوشان قطعی شود اما امید عالیشاه که یکی از بازیکنان مهم پرسپولیس در چند سال گذشته بوده، در شرایطی در فهرست مازاد قرار گرفته که تا آخرین لحظه امیدوار بود، اخبار منفی مربوط به وی شایعه باشد. اما امروز و ساعتی پیش از تمرین از این موضوع مطلع شد و در نتیجه در تمرین امروز حاضر نشد.

البته عالیشاه امیدوار است با توجه به سابقه مثبتش در پرسپولیس، در نهایت شرایط را به سود خود تغییر دهد و نیم فصل دوم هم در پرسپولیس باقی بماند. در شرایطی که سرخپوشان درگیر مسئله مهم ادامه همکاری با قطع آن با گابریل کالدرون هستند، فعلا اوضاع مطابق میل سرمربی آرژانتینی پیش برود تا مذاکرات به نتیجه نهایی برسد.

عالیشاه که در زمره کاپیتان های پرسپولیس قرار دارد و از زمان حضور علی دایی در سرخپوشان به این تیم پیوسته، امیدوار است در نهایت و در روزهای آتی، اوضاع طوری رقم بخورد که با بازگشت وی به جمع سرخ ها مواجه شود تا غیبت او در تمرین امروز، در حد یک غیبت ساده باقی بماند.

 

 

اصلا کسی حواسش به تیم ملی هست؟

نزديك به دو ماه از شكست تلخ و خطرناك تيم ملی كشورمان مقابل عراق می‌گذرد؛ باختی كه وضعیت تیم ایران را برای صعود از مرحله پیش‌مقدماتی جام‌جهانی به خطر انداخته و ممكن است به قیمت یك فاجعه بزرگ برای فوتبال ایران تمام شود. با این وجود و در شرایطی كه اوایل فروردین دور برگشت این مسابقات آغاز خواهد شد، هنوز كسی نمی‌داند سرمربی تیم ملی كیست.
ابتدا اینطور به نظر می‌رسید كه توافقات نهایی با برانكو ایوانكوویچ صورت گرفته و او به طور قطع جانشین ویلموتس خواهد شد، اما هر چه جلوتر رفتیم بر غلظت بی‌خبری و بی‌تفاوتی افزوده شد.
الان واقعا كسی نمی‌داند برانكو هنوز اولویت اصلی فدراسیون هست یا نه؛ مخصوصا كه زمزمه‌هایی هم در مورد تغییر سیاست فدراسیون برای برگزیدن مربی داخلی به گوش می‌رسید.
جالب است كه اگر این مربی داخلی یحیی گل‌محمدی باشد، او همین حالا تیم دارد و طبعا در فروردین‌ماه هم درگیر شهرخودرو خواهد بود! همه اینها یعنی آنكه ظاهرا تیم ملی برای كسی مهم نیست. در شرایطی كه یك ماه از انرژی فوتبال مملكت صرف بازگرداندن آندرا استراماچونی شد و البته جواب هم نداد، خوب است «بین مریض» و لابلای بحث در مورد كالدرون و هیات‌مدیره پرسپولیس و محمدحسن انصاری‌فرد، یك نفر هم پیدا شود و تكلیف نیمكت تیم ملی را روشن كند. البته اگر ناراحت نمی‌شوید!

 

حیف از تیم استراماچونی؛ هر بازی ۱۴/۷ شوت

‌ در فصول گذشته کمتر تیمی بوده که به اندازه استقلال شوت بزند. تیم‌های شوتزن در لیگ برتر معمولاً در جریان بازی ۶ تا ۷ بار اقدام به شوتزنی می‌کنند که بعضی از این‌ها در چهارچوب است و بیشتر شوت‌ها هم خارج از چهارچوب.
استقلال با ۲۳۵ شوتی که در ۱۶ بازی زده معدل ۱۴/۷ شوت در هر بازی را برای خود ثبت کرد. این می‌تواند بدین معنی باشد استراماچونی تیمی ساخت که برای پیروزی بازی می‌کرد و شوتزنی یکی از ایده‌های اصلی اش برای رسیدن به گل بود. البته همه شوت‌هایی که استقلال زد در چهارچوب نبود.
از این تعداد شوت ۹۲ شوت در چهارچوب بود و معدل شوت در چهارچوب این تیم در هر بازی ۵/۸ ثبت شده است. ۵/۸ شوت در هر بازی که به چهارچوب زده شود می‌تواند شانس زیادی به تیم برای رسیدن به پیروزی بدهد. بدون شک اقدام به شوت استقلال به این خاطر است تیم در ترکیب بازیکنان شوتزنی در اختیار دارد که یکی از این بازیکنان علی کریمی است. استقلال همچنین با ۳۳ گل زده تهاجمی‌ترین تیم لیگ برتر به حساب می‌آید. این تیم در ۱۶ بازی‌ای که انجام داده این تعداد گل را به ثمر رسانده و این بدین معنی است که آبی‌ها در هر بازی ۲/۰۶ گل به ثمر رسانده‌اند.
جالب اینکه در دور رفت بازی‌ها معدل گل زده هیچ تیمی در لیگ برتر بیش از ۲ گل نبوده. به واقع آمار استقلال یک آمار دست‌نیافتنی بود که مشخص نیست در ادامه مسیر تداوم یابد یا نه. استراماچونی تیم بسیار خوبی ساخته بود و به طور حتم اگر می‌ماند استقلال یکی از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ برتر بود. یکی از تأثیرات حضور استراماچونی در استقلال شکل بازی مهدی قائدی بود. مهدی قائدی در زمان حضور علیرضا منصوریان و شفر هم در استقلال بازی می‌کرد، اما کمتر دیده بودیم او این‌چنین گل‌های حساسی بزند و در نقش سازنده گل هم ظاهر شود. استقلالی‌ها امیدوارند این روند خوب با حضور فرهاد مجیدی هم ادامه پیدا کند.