عملیات بهسازی و روکش آسفالت راه‌های روستایی شهرستان قائمشهر
عملیات بهسازی و روکش آسفالت راه‌های روستایی شهرستان قائمشهر

      رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قائمشهر از عملیات بهسازی و روکش آسفالت شش و نیم کیلومتراز راه‌های روستایی شهرستان قائمشهر و سیمرغ با اعتبار بالغ ۹۷ میلیارد ریال خبر داد. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی از مازندران،  مصطفی امیری اظهار داشت: راه روستایی به […]

 

 

 

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قائمشهر از عملیات بهسازی و روکش آسفالت شش و نیم کیلومتراز راه‌های روستایی شهرستان قائمشهر و سیمرغ با اعتبار بالغ ۹۷ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی از مازندران،  مصطفی امیری اظهار داشت: راه روستایی به عنوان قسمتی از توسعه روستایی، یکی از فعالیت‌ها اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای را تشکیل می‌دهد که شامل حفظ و نگهداری راه‌های روستایی اعم از ترمیم و لکه‌گیری آسفالت، خط‌کشی راه‌های آسفالته، نصب علائم، شانه سازی و پاک‌سازی حریم راه‌های روستایی و … است

وی  ادامه داد: زیر سازی و روکش آسفالت راه روستایی رکن کلا-برج خیل (دینه سر) شهرستان سیمرغ به طول۱ کیلومتر با اعتبار  بالغ بر۱۷ میلیارد ریال و همچنین اجرای روکش آسفالت راه‌های روستایی سوخته کلا –هلی دشت بطول ۲ کیلومتر، باغ دشت به خرما کلا به طول ۲ کیلومتر و سنگ کتی به آسیاب سر به طول ۱و نیم کیلومتر جمعا» و با اعتباری بالغ بر۸ میلیارد ریال در شهرستان قائمشهراجرایی می‌شود.

امیری در ادامه به اقدامات ایمن سازی این اداره در سطح محورهای تحت پوشش خود اشاره و تصریح نمود : اقدامات ایمن سازی از قیبل تامين روشنايي و رفع خاموشی، پاکسازی و زیبا سازی حریم راه‌ها، شانه سازی، رنگ آمیزی پایه‌های تابلو و نرده‌های پل، آشكار سازي نقاط پر تصادف، نصب انواع علائم اخطاري قوس، مسيرنما و خطر نما، تعمیر و بازسازی و نصب گاردریل، ساماندهي و افزايش اثر بخشي علايم در طول محورها تنها بخشی از اقدامات ایمن سازی این اداره است.

مدیرکل ایمنی و تضمین کیفیت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره):
الزاماتِ کرونایی ورود مسافر به ایران
به حالت قبل بازگشت

 

مدیرکل ایمنی و تضمین کیفیت شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: الزام ورود مسافر به ایران با رعایت هر دو شرط تزریق دو دوز واکسن ، همراه با تست PCR ۷۲ ساعته هم چنان وجود دارد و فقط در ایام‌نوروز و برای مدتی محدود رعایت یکی از این دو شرط کافی بود.

محمد رضا سیف در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: تغییرات موقتی که وزارت بهداشت در ایام نوروز در دستورالعمل‌ها ایجاد کرد با هدف تسهیل سفر در تعطیلات نوروز بود؛ اما اکنون موجب دوگانگی فهم مردم از الزامات ورود مسافر به کشور شده است.

وی درباره آخرین مقررات مربوط به ورود مسافر به کشور گفت: بر اساس آخرین مصوبه ستاد کرونا تمام مسافران ورودی به ایران اعم از ایرانی و غیر ایرانی که بیشتر از ۱۲ سال سن دارند باید دارای کارت تزریق واکسن باشند هم چنین لازم است تستPCRدر بازه زمانی۷۲ ساعته داشته باشند.

سیف توضیح داد: بر این اساس داشتن شرط تزریق دودوز واکسن که از تزریق آخرین دوز آن ۱۴ روز گذشته باشد و هم چنین داشتن تست پی سی آر منفی الزامی است.

وی درباره چرایی سرگردانی مسافران توضیح داد: در برهه‌ای از زمان که مربوط به تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ بود بخشنامه‌ای از سوی وزارت بهداشت صادر شد که مسافران می‌توانند تنها با داشتن یکی از شروط(تست pcr منفی، یا تزریق دو دوز واکسن) وارد کشور شوند. درحال حاضر آخرین مقررات بیانگر داشتن هر دو شرط است.

وی گفت: فقط برای ورود مسافران عراقی به ایران و به این دلیل که تردد مسافر بین ایران و عراق زیاد است ، مسافران عراقی می‌توانند با گواهی تزریق واکسن و یا فقط تست PCR ۷۲ ساعته وارد کشور شوند.

 

در راستای افزایش ایمنی تردد صورت گرفت؛

تسریع در عملیات بهسازی و آسفالت 

محور ساری- جویبار- کیاکلا

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران، از ادامه تعریض و آسفالت در محور کیاکلا به جویبار با هدف ایمن سازی و افزایش ایمنی عبور و مرور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (مازندران)، سهراب طور گفت: يكي از اهداف راه و شهرسازي استان ايمن سازي محورها جهت تامين سلامت كاربران جاده اي مي باشد و امروزه به منظور كاهش تعداد و شدت تصادفات و بالطبع كاهش خسارتهاي وارده، طرح حذف نقاط پرحادثه به عنوان بخشي از سيستم مديريت ايمني اجرا مي شود، لذا براساس مطالعات و اولويت بندي به عمل آمده ساماندهي و ايمن سازي محور کیاکلا- جویبار  با هدف افزايش ضريب ايمني شتاب مضاعف گرفت.

معاون مهندسی و ساخت یادآور شد: محور ساری- جویبار به طول ۱۷ کیلومتر عملیات تعریض و بهسازی آن به طور کامل انجام و زیر بار ترافیک قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا محور جویبار – کیاکلا به طول ۱۳ کیلومتر، عملیات تعریض و بهسازی باند جنوبی محور کیاکلا- جویبار به طول ۵ کیلومتر به بهره برداری رسیده و ادامه مسیر در دست اقدام است.

گفتنی است: تملک و ارزیابی زمین های مربوط به پروژه، مطالعات و نظارت کارگاهی و ایمن سازی و پرداخت مطالبات پیمانکاران توسط این اداره کل در حال انجام بوده و همچنین ۸۰۰ متر از محور جویبار – کیاکلا با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد در حال انجام است.