عملیات راه‌اندازی بزرگترین ترانسفورماتور قدرت(انتقال) سه‌فاز یکپارچه کشور
عملیات راه‌اندازی بزرگترین ترانسفورماتور قدرت(انتقال) سه‌فاز یکپارچه کشور

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان از حمل و راه اندازی بزرگترین ترانسفورماتور قدرت(انتقال) سه‌فاز یکپارچه کشور و مزایای آن در استان‌های تحت پوشش و همچنین برنامه‌های آتی این مجموعه خبر داد. کورش موسوی تاکامی، در آیین بارگیری از بزرگترین ترانسفورماتور قدرت سه فاز یکپارچه ایران در پست ۴۰۰/۲۳۰ کیلوولت ناریوران شرکت برق منطقه‌ای […]

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان از حمل و راه اندازی بزرگترین ترانسفورماتور قدرت(انتقال) سه‌فاز یکپارچه کشور و مزایای آن در استان‌های تحت پوشش و همچنین برنامه‌های آتی این مجموعه خبر داد.

کورش موسوی تاکامی، در آیین بارگیری از بزرگترین ترانسفورماتور قدرت سه فاز یکپارچه ایران در پست ۴۰۰/۲۳۰ کیلوولت ناریوران شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان، همزمان با دهه امامت و ولایت، این اقدام را پرقدرت ترین اقدام عملی این شرکت در دهه اخیر توصیف کرد و در جمع خبرنگاران گفت: با نصب این ترانسفورماتور با ظرفیت ۳۸۵ مگاولت آمپر همراه با فیدرها و تابلوهای کنترل و حفاظت مرتبط ظرف سه ماه گذشته، مشکل افت ولتاژ مناطق وسیعی از مرکز مازندران از جمله بابل، آمل، بابلسر، محمودآباد و قائمشهر رفع شد.
وی، عملکرد رله‌های ریزش بار ولتاژی را یکی از عوامل مهم خاموشی در سال گذشته دانست و اعلام کرد: این شرکت با تکیه بر توان داخلی، با برنامه ریزی دقیق و با هدف بهره گیری از حداقل منابع و انتفاع رسانی حداکثر در قالب اندیشه و استفاده از نیروی متخصص، توانست این ترانسفورماتور غول پیکر سنگین وزن را که بالغ بر ۲۱۰ تن وزن دارد، با احداث چندین کنارگذر روی رودخانه‌های استان مازندران که امکان عبور این ترانسفورتور از روی پل‌های موجود به سبب سنگینی و وزن زیاد میسر نبود، از فروردین ماه به سمت محل پست حمل و در ماه گذشته به روی ریل ترانسفورماتور منتقل کند.
موسوی تاکامی در ادامه افزود: با احداث یک بی ۱/۵ کلیدی ۴۰۰ کیلوولت و یک بی ترانسفورماتور ۲۳۰ کیلوولت، این ترانسفورماتور عظیم و پرقدرت بارگیری شده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون، تنها در استان های مازندران و گلستان، حدود ۹۰۰ مگاولت آمپر ترانسفورماتور قدرت انتقال نصب شد که معادل حدود ۲۳ درصد ظرفیت پیک استان های مازندران و گلستان بوده و که عددی تحسین برانگیز است.
وی گفت: در حوزه فوق توزیع نیز با افزایش ظرفیت حدود ۵۰۰ مگاولت آمپر ترانسفورماتور، ظرفیت پست ها ارتقا یافته است، به طوری که خوشبختانه در سال جاری علیرغم بارگیری بالا از ترانسفورماتورهای قدرت، مشکل عملکرد رله های ریزش بار و یا خاموشی رفع شده و عدد خاموشی در استان های مازندران و گلستان در حد صفر باقی مانده است. موسوی تاکامی خاطرنشان کرد: نیاز مصرف امسال استان های مازندران و گلستان حدود ۵۲۰۰ مگاولت آمپر پیش بینی می شود که نصب این میزان ظرفیت از ترانسفورماتورهای قدرت که رشد ۱۰ درصدی کل شبکه را به همراه داشت، در این مدت کوتاه نشان از توانمندی این شرکت دارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با بازطراحی و نصب دو بی ۲۳۰ کیلوولت در پست ۲۳۰/۶۳ کیلوولت فجر گنبد مشکل محدودیت انتقال خط علی آباد – فجر گنبد رفع و ولتاژ در سطح نامی تثبیت و وابستگی منطقه به تامین برق از پست بالکان کشور ترکمنستان برطرف شد. مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان در ادامه افزود: در طی این هفته پست ۲۳۰/۶۳ کیلوولت بهشهر نیز با ظرفیت ۳۲۰ مگاولت آمپر، ۲ بی خط ۲۳۰ کیلوولت و ۹ فیدر خط و ترانسفورماتور ۶۳ کیلوولت به بهره برداری می رسد و با ورود کامل این پست به شبکه سراسری مشکل تامین بار و افت ولتاژ مناطق شرق مازندران و غرب استان گلستان از جمله کردکوی، بندرگز و بندرترکمن به همراه بهشهر و گلوگاه و هزار جریب رفع می شود. موسوی تاکامی با اشاره به اینکه برای تامین برق مطمئن منطقه گمیشان و بندر ترکمن، پست کامل ۶۳/۲۰ کیلوولت گمیشان با ظرفیت ۸۰ مگاولت آمپر نیز تا پایان هفته جاری وارد مدار می شود، گفت: البته افزایش ظرفیت پست های فوق توزیع ۶۳/۲۰ عطاآباد گرگان، علی آباد گلستان و کردکوی و تبدیل هادی لینکس به هادی پُرظرفیت در خطوط استان گلستان و متناسب سازی بیش از ۱۱ فیدر ۶۳ کیلوولت در استان گلستان، مشکلات منطقه را برطرف کرده است.
وی با اشاره به اینکه پست ۶۳/۲۰ کیلوولت مهر گرگان بصورت کامل نصب شده است، گفت: با رفع معارض بخشی از خط تغذیه کننده آن که ۸۵ درصدپیشرفت فیزیکی دارد، بزودی این پست مهم هم وارد شبکه خواهد شد.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان در ادامه افزود: با تامین و نصب ۲۵ سوئیچگیر فشار متوسط در پست های فوق توزیع که تا پایان ماه به اتمام می رسد، اندک مشکلات فیدرهای پربار هم رفع خواهد شد. موسوی تاکامی همچنین با ذکر این نکته که بزودی ترانسفورماتورهای ۳۱۵ و ۲۰۰ مگاولت آمپر پست ۴۰۰/۲۳۰/۶۳ کیلولت مرکز مازندران و ترانسفورماتور ۱۲۵ مگاولت آمپر پست ۲۳۰/۶۳ کیلوولت رویان و تا اواسط ماه آینده وارد مدار می شوند، افزود: ما بر اهریمن عملکرد رله های ریزش بار ولتاژی فائق آمدیم و توانستیم با بازتوانی نیروگاه بزرگ نکا و نصب واحدهای تولید پراکنده نیز نسبت به سال گذشته حدود ۷۰۰ مگاوات افزایش توان داشته باشیم که این مهم نیز کمک کرد تا رله های ریزش بار فرکانسی و جریانی نیز در تابستان امسال بیکار گردند.
وی، درباره اهداف بعدی گفت: نصب نیروگاه های حرارتی ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی نیروگاه نکا، تکمیل بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی علی آباد به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات و پیگیری احداث نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی محمودآباد و ۱۵۰ مگاواتی زیم آور ساری به همراه احداث خطوط و پست های انتقال و فوق توزیع منطقه از جمله پست انتقال ۴۰۰ مگاولت آمپر ۴۰۰/۶۳ کیلوولت آزادشهر، پست انتقال۴۰۰ مگاولت آمپر ۴۰۰/۶۳ کیلوولت مریم آباد گرگان، ۲۳۰/۶۳/۲۰ کیلوولت به ظرفیت ۴۶۰ مگاولت آمپر در منطقه قلعه حسن خان گرگان، پست ۲۳۰/۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی اترک استان گلستان، پست ۶۳/۲۰ کلاله ۲ به ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر، پست ۶۳/۲۰ کیلوولت گنبد ۵ به ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر، پست ۶۳/۲۰ کیلوولت فاضل آباد گلستان به ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر، پست ۶۳/۲۰ آزادشهر ۲ به ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر، پست ۴۰۰/۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی بهشهر، پست ۲۳۰/۶۳ کیلوولت محمودآباد، الغدیر آمل و بابل ۲ هر کدام به ظرفیت ۳۶۰ مگاولت آمپر و تبدیل پست ۲۳۰/۶۳ کیلوولت زاغمرز و هزار سنگر آمل از موقت به دائم و نیز پست های ۶۳/۲۰ طبیعت گرگان، گرگان ۸، پرورش میگوی استان گلستان، ساری ۷، چمستان ۲، پرچیکلا، رستمکلا، قائمشهر ۵، آمل ۶، بابلسر ۲ هر کدام به ظرفیت تا ۱۰۰ مگاولت آمپر به همراه خطوط فوق توزیع تغذیه کننده این پست ها در اولویت های بعدی است.
مدیر عامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان با بیان این که هدف گذاری ما نصب ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی بزرگ و نیز نصب ۱۵۰۰ مگاوات واحدهای تولید پراکنده حرارتی ظرف ۱۰ سال آینده است، افزود: در همین راستا ظرفیت واحدهای تولید پراکنده را به میزان ۳۰ درصد ظرفیت تولید منطقه مازندران و گلستان خواهیم رساند تا تامین کننده مازاد مصرف بار پایه تا پیک در شبکه باشند.
وی هچنین اضافه کرد: با همراهی «ساتبا» (سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی) ظرفیت نیروگاه های خورشیدی در استان های مازندران و گلستان تا ۱۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت. موسوی تاکامی در پایان خاطرنشان کرد: عامل اقتدار ما بهره گیری از مثلث خردورز ایثارگران، متخصصان و نخبگان است و با این ظرفیت، هرم قدرت در شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان در حال شکل گیری است.

 

 

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان مطرح کرد؛
۸ هزار معلول پشت نوبت بهزیستی اصفهان

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: آمار زنان فاقد سرپرست خانوار در نوبت دریافت خدمات بهزیستی در استان صفر است اما در حوزه توان بخشی ۸ هزار خانواده پشت نوبت خدمات حمایتی بهزیستی هستند.
ولی الله نصر در نشست خبری که به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شد، با بیان اینکه آمار زنان فاقد سرپرست خانوار پشت نوبت دریافت خدمات بهزیستی استان اصفهان صفر است، اظهار داشت: این در حالی است که در حوزه توان بخشی معلولان با مشکلاتی روبه رو هستیم و اکنون نزدیک به هشت هزار خانواده‌ای که اطلاعات آنان به کمیسیون رفته و آماده ورود به چرخه بهزیستی هستند پشت نوبت خدمات حمایتی قرار دارند.
وی ادامه داد: انتظار می‌رود که قانون جامع حمایت از معلولان در رابطه با مستمری مددجویان اجرایی شود؛ قانونی که بر اساس آن ۲۰ درصد از حداقل دستمزد کارگری باید به خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی پرداخت شود اما همچنان از این اعتبار عقب ماندیم.

é ارائه خدمات مستمر و غیر مستمر به ۱۳۲ هزار معلول
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه این سازمان به ۱۳۲ هزار معلول در استان خدمات مستمر و غیر مستمر ارائه می‌دهد، گفت: خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی با توجه به شرایط اقتصادی با مشکلات عدیده‌ای مواجه اند و یکی از مشکلات جامعه معلولان ما تأمین اعتبار رهن و اجاره بهای مسکن با توجه به رشد بی سابقه آن است.
نصر با اشاره به ملاقات روزانه و هفتگی با مددجویان در خصوص مشکلات رهن و اجاره بها مسکن، خاطرنشان کرد: دولت و مجلس برنامه‌ای برای رایگان کردن قبوض آب، برق و گاز دارد که در اصفهان از طریق ۱۰۰ مرکز اقداماتی در این زمینه شد و تا پایان تیرماه مابقی مددجویان از طریق سامانه‌های مرتبط می‌توانند ثبت نام کنند.
وی با اشاره به اینکه آئین نامه ساماندهی کودکان خیابانی و کار، ۱۱ دستگاه را موظف کرده است، افزود: پیش تر تقریباً دستگاه‌ها به وظایف خود برای ساماندهی کودکان خیابانی عمل نمی‌کردند اما با توجه به همکاری دادستانی اکنون پنج کارگروه تشکیل شده و در حال پیگیری است.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه در خصوص جذب کودکان کار اتباع خارجی با همکاری اداره کل اتباع در حال انجام است، ادامه داد: خشکسالی به آسیب‌های استان منجر شده که خانواده‌ها در سکونتگاه‌های غیر رسمی و محله‌هایی که سکونت در ارزان است، ساکن شوند و به دلیل این مشکلات سکونتگاهی، کودکان را برای کار به خیابان بفرستند.
نصر با بیان اینکه بهزیستی برای حمایت از کودکان کار و خانواده‌های آنان می‌تواند ماهانه نفری ۴۲۰ هزار تومان پرداخت کند، افزود: این در حالی است که برخی کودکان کار ممکن است روزانه درآمدی بیشتر از این مبلغ داشته باشند و این مشکلات را زیادتر می‌کند.
وی گسترش دفاتر اورژانس اجتماعی در شهرستان‌های استان را از جمله برنامه‌های سازمان بهزیستی استان عنوان کرد و گفت: استخدام پنجاه نفر نیروی مددکار در سال جاری به صورت قراردادی در دستور کار است.

é نخستین مرکز اعصاب و روان کودکان کشور در اصفهان راه اندازی شد
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از آغاز ثبت‌نام مسکن معلولان خبر داد و گفت: هم اکنون پروژه ۱۰۴ واحدی مسکن در شهرستان خمینی شهر در مرحله گودبرداری است.
نصر، تشکیل گروه‌های همیار را از جمله اقدامات در حوزه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار دانست و گفت: در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی و کمپ‌ها امسال و با توجه به سیاست استان مرکز ماده ۱۶ برای نگهداری زنان دارای اعتیاد در باغ فدک افتتاح خواهد شد.
وی ابراز داشت: اصفهان تنها استانی است که مرکز کودکان اعصاب و روان در آن راه اندازی شده و مورد استفاده سراسر کشور است، اکنون مرکز پسرانه با ظرفیت ۱۰ نفر در خمینی شهر و مرکز دخترانه در شهرستان تیران و کرون به کودکان زیر ۱۸ سال خدمات می‌دهد. وی با بیان اینکه امسال کودکان زیر سه سال که مشکلات ذهنی و جسمی حرکتی داشتند در قالب همکاری یک مرکز خیریه جدا شدند، اضافه کرد: ۱۰ کودک در سال جاری از شیرخوارگاه نرجس جدا شدند و اکنون در یک مرکز هیئات امنایی نگهداری می‌شوند.
وی با بیان اینکه درخصوص حمل و نقل رایگان معلولان مشکل داریم، خاطرنشان کرد: در دوره شورای شهر و شهردار سابق مصوبات و اعتباراتی برای تسهیل حمل و نقل معلولان تصویب شد اما هنوز به دست بهزیستی نرسیده است.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه در زمینه اشتغالزایی برنامه‌ای برای توانمندسازی جامعه تحت پوشش در دستور کار داریم، افزود: امسال علاوه بر اعتباراتی که برای ما در نظر گرفته شده، اعتبارات تبصره ۱۸ به اشتغال زایی ما اضافه شد و این اعتبار در اختیار مددجویان قرار گرفت.

 

 

استاندار سیستان و بلوچستان:
۲ گذر مرزی ریمدان و میرجاوه پذیرای زائران حسینی خواهد بود

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این استان در ایام اربعین حسینی از طریق دو گذر مرزی ریمدان و میرجاوه پذیرای زائران خواهد بود.
حسین مدرس خیابانی در نهمین نشست ستاد اربعین درمحل پایانه مرزی ریمدان ضمن تبریک فرارسیدن عید غدیر اظهار داشت: تا اربعین حسینی زمان زیادی باقی نمانده و در این ایام ما از طریق ۲ گذر مرزی میرجاوه و ریمدان پذیرای زائران حسینی هستیم. وی با اشاره به ساخت استراحتگاه زائران در مرز ریمدان افزود: امسال به دلیل سهولت دسترسی زائران اربعین حسینی این مرز مورد استقبال بیشتری قرار خواهد گرفت. استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پیش‌بینی می‌گردد روزانه از ۱۰ هزار زائر پاکستانی پذیرایی کرده تا به عتبات منتقل شود. وی خاطرنشان کرد: در بازدیدهای قبلی بسیاری از زیرساخت‌های مرز ریمدان ناقص بود اما امروز شاهدیم با همت و تلاش راهداری جنوب و پایانه مرزی ریمدان خوشبختانه زیرساخت‌های لازم فراهم شود؛ همچنین گیت‌های پلیس به ۱۰ گیت افزایش یافت، علاوه بر این ۵۰ کانکس برای سرویس بهداشتی تأمین شد که این رقم به ۱۰۰ کانکس افزایش پیدا خواهد کرد؛ مزید بر این نمازخانه برای اسکان زائران پاکستانی و سایه بان برای کریدورهای ورودی زائران جهت جلوگیری از ازدحام نیز تعبیه شده است. مدرس خیابانی اذعان کرد: مهمترین موضوع ما تأمین ناوگان حمل و نقل زائران بوده لذا مقرر شد پایانه حمل و نقل در جوار پایانه مرزی ریمدان، در مجتمع خدمات رفاهی شهید سلیمانی و در منطقه چابهار از طریق استان‌های معین تأمین شود وی ادامه داد: همچنین مخازن برای تأمین ۶۰ هزار لیتر آب تعبیه شده و برای ۷۰ هزار لیتر دیگر نیز تعبیه خواهد شد و در مجموع تا اربعین ۱۳۰ هزار لیتر آب تأمین می‌شود. استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مسیر ۵۳ کیلومتری جاده ریمدان به سمت چابهار نیز در حال لکه گیری است. وی خاطرنشان کرد: ۷ کیلومتر فیبر نوری زمینی شد که دیگر قطعی در پایانه مرزی ریمدان به حداقل خواهد رسید و مشکل معطل شدن زائران نیز برطرف می‌شود. مدرس خیابانی تصریح کرد: با ابلاغیه و تقسیم کار ستاد اربعین همه وزارتخانه‌ها مکلف شدند تا از مرزهای سیستان و بلوچستان پشتیبانی کرده که این موجب می‌شود تا علاوه بر حضور پرشکوه زائران بتوانیم خدمات بهتری را به آنان ارائه دهیم.

 

رئیس جمهور در جمع مردم سرپل ذهاب:
برنامه اصلی دولت در کرمانشاه رفع بیکاری و اشتغالزایی است
رئیس جمهور با حضور در جمع مردم سرپل ذهاب با اشاره به ضرورت تجدیدنظر در بازپرداخت وام‌های زلزله‌زدگان،گفت: برنامه اصلی دولت در این استان رفع بیکاری و اشتغالزایی است.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جمع مردم شهرستان سرپل ذهاب در مرقد مطهر احمد بن اسحاق (ره) با بیان اینکه ایجاد کار مولد می‌تواند به رونق تولید منجر شود، اظهار کرد: امروز بیکاری به مسئله مهم کشور خصوصاً استان کرمانشاه تبدیل شده است، لذا ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری یکی از اولویت‌های مهم دولت است.
وی با تاکید بر اینکه گام‌های اساسی برای رفع معضل بیکاری برداشته خواهد شد، افزود: تاکید بر ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال جوانان از مسائل اصلی و محوری دولت سیزدهم است.
آیت الله رئیسی با بیان اینکه کشاورزی و دامداری در استان کرمانشاه می‌تواند اشتغال بالایی ایجاد کند، گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالای این استان در حوزه محصولات و تولیدات کشاورزی و دامداری، امروز مردم این منطقه نمی‌بایست دغدغه اشتغال می‌داشتند.
وی سرپل ذهاب را مشهد مظلومان فاتح دانست، بیان کرد: مردم این شهر طی هشت سال دفاع مقدس با ایستادگی و مقاومت مثال زدنی در مقابل رژیم بعث، در تاریخ این کشور زبانزد خاص و عام شده‌اند.
آیت الله رئیسی با بیان اینکه مردم این منطقه در جنگ تحمیلی با روحیه ایستادگی، مقاومت و بردباری از وجب به وجب این سرزمین دفاع کردند، افزود: سرپل ذهاب یادآور رشادت، شهامت، شجاعت و ایستادگی، دلدادگی به خدا و ولایت مداری است.
وی به زلزله سرپل ذهاب در سال ۱۳۹۶ اشاره کرد و ادامه داد: این شهرستان بعد از هشت سال دفاع جانانه در جنگ تحمیلی و تقدیم قریب به یک هزار شهید و بیش از یک هزار ایثارگر و جانباز، متأسفانه با حادثه طبیعی زلزله مواجهه شد و بر اثر آن خسارت‌های مادی و جانی بسیاری به مردم این منطقه تحمیل شد.
وی با اشاره به سفر مقام معظم رهبری بلافاصله بعد از حادثه زلزله سرپل ذهاب به منطقه که نشان از توجه و اهمیت دارد، افزود: مردم این شهرستان طی ایام دفاع مقدس پاسدار مرزهای غربی کشور بودند و هم اکنون شایسته توجه ویژه برای رفع مشکلات خود هستند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مشکلات شهرستان سرپل ذهاب باید رفع شود، ادامه داد: مشکل این مردم، مشکل کشور نیز هست که امروز با تلاش مسئولان با وجود تمام نواقص و مشکلات، این شهر بعد از زلزله سر و سامان گرفته است.

é بازپرداخت وام‌های زلزله زدگان مورد تجدید نظر قرار گیرد
آیت الله رئیسی با اشاره به درخواست مردم مناطق زلزله زده برای امهال وام‌ها، تصریح کرد: مساله وام‌های زلزله، شرایط کرونا و وضعیت درآمدی امکان بازپرداخت تسهیلات را برای مردم بسیار سخت کرده است، لذا در این خصوص نیاز است مسئله بازپرداخت وام‌ها مورد تجدید نظر قرار گیرد و مهلت جدیدی برای بازپرداخت به مردم این مناطق داده شود و نیز در صورت عدم توانایی در بازپرداخت احتمال بخشودگی نیز در نظر گرفته شود.
وی با تاکید بر اینکه سرپل ذهاب در دفاع مقدس به خوبی و جانانه از کشور در مقابل تهاجم بیگانگان دفاع کرد، افزود: باید حل مشکلات، توسعه و سازندگی این شهرستان به عنوان اولویت در دستور کار دولت قرار بگیرد.
آیت الله رئیسی به نگرانی مردم استان کرمانشاه نسبت به موضوع آب و سامانه گرمسیری اشاره کرد و گفت: یکی از مصوبات این سفر به کرمانشاه طرح تکمیل سامانه گرمسیری است، لذا تکمیل این سامانه باید منجر به اشتغال و درآمد زایی مردم استان شود.
وی به وجود اقوام و مذاهب مختلف در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با وجود عقاید مختلف همدلی و همراهی خوبی در این استان در پاسداری و ولایت مداری وجود دارد.
رئیس جمهور بر دغدغه‌مند بودن مدیران و مسئولان برای حل مشکلات مردم تاکید کرد و افزود: مسئولان باید در میان مردم باشند و خود را از مردم بدانند.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مطرح کرد؛
فعالیت ۳۸۰۰ کتابخانه ومرکز فرهنگی زیرنظر نهاد کتابخانه‌ها در کشور
دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: دو هزار و ۸۰۰ کتابخانه به صورت مستقیم و هزار مرکز به صورت مشارکتی زیر نظر این نهاد اداره می‌شود.
مهدی رمضانی در دیدار با امام جمعه ساری با اظهار اینکه شبکه گسترده‌ای از کتابخانه های عمومی در کشور وجود دارد، گفت: این نهاد گسترده‌ترین شبکه فرهنگی کشور محسوب می‌شود.
وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۷۰۰ مرکز با پنج هزار و ۷۰۰ نفر پرسنل در کشور دارد اما نهاد کتابخانه‌های عمومی دارای پنج هزار و ۵۰۰ پرسنل است و دو هزار و ۸۰۰ مرکز را به صورت مستقیم و هزار مرکز را به صورت مشارکتی اداره می‌کند.
وی اشاعه و پیگیری امور دینی و انقلابی را از جمله اهداف بیان کرد و گفت: طبقه مختلف به کتابخانه های عمومی مراجعه می‌کنند باید بتوان از این فرصت بهره گیری و خوراک سالم فرهنگی به آنها ارائه کرد.
رمضانی یادآور شد: ضمن درنظرگرفتن ذائقه و نیازهای مردم، زیربار ترویج کالاهای غیرمطمئن نخواهیم رفت و از این بستر استفاده بهینه برای ترویج و نشر معارف و فرهنگ دینی داشته باشیم.