با حضور وزرای راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی و مدیرعامل بانک مسکن، عملیات اجرایی احداث صد هزار واحد در قالب طرح اقدام ملی مسکن، آغاز شد. محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی رفع موانع مشکلات شناسایی اراضی مورد نیاز در طرح اقدام ملی مسکن و امضای ساخت واحدهای مسکونی با پیمانکاران مطرح کشور […]
با حضور وزرای راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی و مدیرعامل بانک مسکن، عملیات اجرایی احداث صد هزار واحد در قالب طرح اقدام ملی مسکن، آغاز شد.
محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی رفع موانع مشکلات شناسایی اراضی مورد نیاز در طرح اقدام ملی مسکن و امضای ساخت واحدهای مسکونی با پیمانکاران مطرح کشور را از نکات مهم در این طرح عنوان کرد.
وی ادامه داد: با توجه به حمایت های خوب شورای پول و اعتبار کشور در موافقت با تخصیص تسهیلات بیشتر برای سرمایه گذاران و پیمانکاران طرح اقدام ملی امیدوار هستیم ساخت مسکن در این طرح سرعت بیشتری بگیرد.
خاوازی وزیر جهاد کشاورزی نیز در این مراسم درخصوص نحوه شناسایی متقاضیان واجد شرایط مسکن در میان کارکنان این وزارت خانه ، شناسایی اراضی مازاد وزارت خانه و همچنین شناسایی و انتخاب پیمانکاران برای اجرای این طرح مواردی را توضیح داد.
بر اساس این تفاهم نامه که مدت آن از زمان اجرا ۳ سال است، مقرر شد تا اراضی مازاد وزارت جهاد کشاورزی بر اساس ماده ۶ قانون ساماندهی، تغییر کاربری یابد و در قالب طرح اقدام ملی مسکن به کارکنان معرفی شده وزارت جهادکشاورزی تعلق بگیرد.
بر اساس تفاهم نامه ساخت، نظارت و کنترل پروژه ها برعهده وزارت جهاد کشاورزی و تغییر کاربری، واگذاری عرصه زمین و در نهایت انتقال سند به متقاضیان، برعهده وزارت راه و شهرسازی است.
بنا بر اعلام وزارت جهادکشاورزی، در راستای اجرایی شدن تفاهم نامه، عملیات اجرایی طرح اقدام ملی مسکن کارکنان وزارت جهاد در استان های سیستان و بلوچستان ، خراسان رضوی ، خراسان جنوبی و هرمزگان، آغاز شد.
اعطای تسهیلات به خانوادههای شاهد و ایثارگر غیرحضوری میشود
مدیر امور شعب بانک دی گفت: بانک دی بهزودی کار اعطای تسهیلات بهصورت غیرحضوری به خانوادههای شاهد و ایثارگر را آغاز میکند.
همتالله حسینزاده در نشست برخط با رؤسای شعب سراسر کشور اظهار داشت: در چند روز آینده فرایند ارائه تسهیلات غیرحضوری برای جامعه هدف بنیاد شهید بر بستر اپلیکیشن جتدی راهاندازی میشود که شعب میبایست در ترویج و بازاریابی درگاههای غیرحضوری برای مشتریان کوشا باشند.
وی با قدردانی از تلاش تمامی کارکنان بانک دی در تحقق اهداف سه ماهه ابتدایی سال جاری گفت: در رقابت تنگاتنگ و نزدیک بانکها در شرایط رکود اقتصادی ناشی از کرونا، رشد ۱۴ درصدی منابع بانک دی در کنار کاهش قیمت تمامشده پول، افزایش تعهدات و رشد مصارف، دستاوردهای بزرگ برای این بانک است.
مدیر امور شعب بانک دی با اشاره به موفقیت برنامههای بانک در کاهش هزینه تمامشده پول گفت: با تدابیر مدیریتی و تلاش همکاران شعب، شاهد یک جهش اساسی در کاهش قیمت تمامشده پول در بانک هستیم.
حسینزاده راهاندازی باجههای خدمات بانکی در مراکز بنیادشهید و امور ایثارگران را از دیگر اقدامات اثربخش بانک دانست و تصریح کرد: با یک عزم همگانی و همدلی میان مدیران ارشد بانک و بنیاد شهید و امور ایثارگران، باجههای ارائه خدمات بانکی در ۷۰ مرکز بنیادشهید راهاندازی شده است. وی منابع انسانی را مهمترین عامل موفقیت سازمان دانست و عنوان کرد: یکی از اهداف مدیریت امور شعب، ایجاد زمینههای علاقهمندی همکاران برای فعالیت مؤثر در شعب و تبدیل شعب به محل ارتقای نیروهای سرآمد سازمان است.
در پایان این نشست کارنامه عملکردی شعب بررسی و برنامههای آتی شعب در سه ماهه دوم سال جاری تشریح شد.
پشتیبانی از تولید به روایت بانک ملی ایران
بانک ملی ایران در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها، ارایه تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت به واحدهای تولیدی را در دستور کار خود دارد.
شرکت پردیس صنعت زنده رود یکی از چندین شرکت مورد حمایت بانک ملی ایران است که در زمینه تولید شمش فولادی (بیلت) فعالیت دارد و سالیانه ۳۶۰۰۰ تن فولاد آلیاژی به جز فولاد زنگ نزن و ۶۴۰۰۰ تن شمش فولاد ساده کربنی و کم آلیاژ تولید می کند. بانک ملی ایران در سال جاری بالغ بر سیصد میلیارد ریال تسهیلات در قالب سرمایه ثابت به این مجتمع پرداخت کرده است. تخصیص سقف اعتباری جهت تامین بخشی از سرمایه در گردش مجتمع به ارزش پنجاه میلیارد ریال نیز بخش دیگری از حمایت های بانک ملی ایران از شرکت پردیس صنعت زنده رود است.
همچنین درخواست افزایش حد اعتباری تسهیلات سرمایه در گردش شرکت به مبلغ چهارصد و پنجاه میلیارد ریال در اداره کل اعتبارات بانک در حال بررسی است.
بانک ملی ایران به عنوان یاور دولت درخصوص ایجاد رشد و توسعه اقتصادی کشور، افزایش اشتغالزایی و تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخل، اقدامات گستردهای برای احیا و ایجاد واحدهای صنعتی و تولیدی آغاز کرده که پرداخت تسهیلات به طرح های مهم از جمله آنهاست.
تبدیل ۱۶ باجه بانک توسعه تعاون به شعبه
مدیر عامل بانک توسعه تعاون از قطعی شدن تبدیل ۱۶ باجه بانک به شعبه خبر داد.
حجت اله مهدیان مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه بررسی گزارش عملکرد استان اردبیل اظهار داشت: این بانک جهت تکریم مشتریان، ارائه بهینه خدمات بانکداری توسعه ای همواره در پی ایجاد بهترین امکانات حضوری و مجازی برای مشتریان و هموطنان عزیز بوده است.
وی افزود: بانک توسعه تعاون به لحاظ پراکندگی جغرافیایی در سراسر کشور و امکان ارائه خدمات شعبه ای در مناطق دور دست از مزیتهای عمدهای برخوردار بوده است و از این رو اجرای طرحهای مهم و منحصر به فرد در برخی مناطق جغرافیایی بر عهده این بانک بوده است.
مهدیان تصریح نمود: برنامه تبدیل باجه ها به شعب، با اهمیت زیادی از سوی همکاران بانک پیگیری شده است و هم اکنون کد فعالیت بانکی برای ۱۶ شعبه جدید از سوی بانک مرکزی صادر گردیده است و می توان از امروز تعداد شعب بانک را به تعداد ۴۱۶ شعبه تلقی نمود.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: ۳۲ باجه کنونی بانک نیز با قید فوریت در پی اخذ مجوز هستند و با پیوستن این باجه ها به شبکه شعب، گام مهمی در توسعه خدمات بانک برداشته شده است. مهدیان در تبیین عملکرد استان اردبیل گفت: استان در شاخص های مختلف طی دو سال اخیر همگام با کل بانک رشد متوازن داشته است، لیکن با وجود ظرفیت های نوظهور در بخش های گردشگری و صنعتی نیاز است حجم عملیات بانکی در مقیاس بالا توسعه یابد.