سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی، تمام مشمولان غایب و غیر غایب متولد سال های ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۳ را برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود فراخواند. سازمان وظیفه عمومی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: تمام مشمولان غایب و غیر غایب متولد سال های ۱۳۵۵ تا۱۳۸۳باید مطابق قوانین و […]
سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی، تمام مشمولان غایب و غیر غایب متولد سال های ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۳ را برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود فراخواند.
سازمان وظیفه عمومی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: تمام مشمولان غایب و غیر غایب متولد سال های ۱۳۵۵ تا۱۳۸۳باید مطابق قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند.
افرادی که قبل از سن مشمولیت ترک تحصیل کرده و یا فارغ التحصیل شده اند، با ورود به سن مشمولیت (۱۸ سال تمام)، ۶ ماه مهلت دارند تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.
دانش آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی مشمول که دارای معافیت تحصیلی بوده و برابر سقف سنوات تحصیلی تعیین شده، مشغول به تحصیل هستند در صورت ترک تحصیل، انصراف، اخراج و یا فراغت از تحصیل، حداکثر به مدت یک سال مهلت معرفی خواهند داشت.
متعهدین خدمت در نیروهای مسلح یا دستگاه های دولتی که قبل از اتمام تعهد، به هر دلیل شرایط ادامه خدمت را ندارند، از تاریخ انصراف از تعهد، حداکثر به مدت ۶ ماه مهلت داشته تا با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ برای ادامه خدمت دوره ضرورت اقدام کنند.
مشمولان دارای معافیت موقت پزشکی و یا کفالت، پس از انقضاء مدت اعتبار آن، باید ظرف مدت یک ماه برای رسیدگی مجدد به وضعیت خدمتی خود به دفاتر مذکور مراجعه کنند.
همچنین مشمولانی که در مهلت تعیین شده وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند وارد غیبت شده و برابر ماده ۱۰ قانون خدمت وظیفه عمومی، با محرومیت های اجتماعی از جمله عدم استخدام، عدم امکان دریافت وام، عدم دریافت مستمری از سازمان های دولتی و وابسته و نهادهای قانونی، عدم صدور پروانه کسب و … مواجه خواهند شد.
طبق ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی، مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان در زمان صلح تا ۳ ماه باشد، ۹۰ روزاضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنان در زمان صلح بیشتر از ۳ ماه باشد تا۱۸۰ روز اضافه خدمت خواهند داشت.
گفتنی است، مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان بیش از یک سال می باشد، علاوه بر ۶ ماه اضافه خدمت، مشمول فراری نیز محسوب شده و به مراجع صالح قضائی معرفی می شوند.
متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گویا به شماره ۰۹۶۴۸۰ و یا کانال سازمان درپیام رسان سروش به نشانی khabaresarbazi @ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.
۵ هزار نقطه حادثه خیز در کشور وجود دارد
معاون عملیات ترافیک پلیس راه راهور ناجا اعلام کرد: پنج هزار نقطه حادثه خیز در مسیرهای درون و برون شهری وجود دارد که رانندگان باید در این نقاط با ایمنی و دقت کامل رانندگی کنند.
سرهنگ سیاوش محبی گفت: تمامی جاده های سراسر کشور ایمن است اما در برخی مسیرها نقاط حادثه خیز وجود دارد که بیشترین میزان تصادفات در این مسیرها انجام می شود.
وی افزود: بیشتر این مسیرها در استان های شمالی، غربی و شرقی کشور وجود دارد که رانندگان باید با احتیاط و رعایت سرعت مطئنه در این مسیرها حرکت کنند.
معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا ادامه داد: بیشترین عامل وقوع تصادفات در مسیرهای سراسر کشور سرعت غیرمجاز و خواب آلودگی است که به رانندگان توصیه داریم به ازای دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنند.
به گفته وی، رعایت فاصله طولی با خودرو جلویی و همچنین پرهیز از سبقت غیرمجاز و سایر مواردی که موجب ارتکاب به تخلفات حادثه خیز می شود باید مورد توجه جدی رانندگان قرار باشد.
معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: بیشترین تصادفات و حوادثی که در روزهای اخیر به وقوع پیوسته ناشی از سبقت و سرعت غیرمجاز، نبستن کمربند ایمنی، استفاده از تلفن همراه، خستگی و خواب آلودگی در محدوده ۲۰ کیلومتری شهرها بوده است.
وی بیشترین میزان تصادف در روزهای اخیر را در استان های مازندران و کرمان اعلام کرد.
سرهنگ محبی وضعیت تردد خودروها در کلیه مسیرها را روان و عادی و بدون ترافیک اعلام کرد و گفت: به نظر می رسد در روزهای پایانی هفته با توجه به آغاز سفرهای نوروزی شاهد حجم ترافیکی بیشتری در مسیرها باشیم.
وی ادامه داد: ۶۶ هزار نیروهای خودرویی و موتوری در سال ۱۴۰۰ به تسهیل ترافیک و امدادرسانی در همه نقاط کشور مشغول بودند که با توجه به حجم و افزایش سفر در روزهای پایانی امسال، افزایش نسبی این نیروها را خواهیم داشت.
معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا یادآور شد: بر اساس آمارها، سال ۱۳۹۸ نزدیک به ۳۳ میلیون تردد رقم خورد؛ این رقم در سال ۹۹ به ۱۶ میلیون تردد رسید و در سال ۱۴۰۰ با توجه به بهبود شرایط کرونایی شاهد رشد بودیم و ۳۶ میلیون تردد رقم خورد. در سال ۱۴۰۱ با توجه به کنترل ترددها به صورت هوشمند، پیش بینی می شود افزایش تردد را تا سقف ۵۰ درصد شاهد باشیم.