پروازهاي فرودگاه شهداي ساري به مقصد نجف اشرف ويژه اربعين حسيني از ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ آغاز شد. به گزارش روابط عمومی اداره کل فرودگاههای مازندران؛ سعداله وطن خواه مدیرکل فرودگاههای استان گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در بازه زمانی سی و یکم شهریور تا چهارم مهر ماه تعداد ۱۶ پرواز رفت و […]
پروازهاي فرودگاه شهداي ساري به مقصد نجف اشرف ويژه اربعين حسيني از ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرودگاههای مازندران؛ سعداله وطن خواه مدیرکل فرودگاههای استان گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در بازه زمانی سی و یکم شهریور تا چهارم مهر ماه تعداد ۱۶ پرواز رفت و برگشت در مسیر ساری – نجف و بالعکس حدود ۱۱۰۰ زائر حرم ابا عبدالله الحسین ( ع ) را به کشور عراق منتقل میکند.
وطن خواه با اشاره به اینکه پروازهای برگشت نیز به تعداد هشت پرواز در بازه زمانی ۵ لغایت ۸ مهر ماه برنامه ریزی شده است، افزود : بر اساس دستورالعمل اعلامی از سوی سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت های بومی وظیفه نقل و انتقال زائران را متعهد شده اند، لذا چنانچه تقاضای سفر بیشتر باشد شرکت هواپیمایی آمادگی برنامهریزی و افزایش پروازها در مسیر ساری- نجف و بالعکس را دارد.
مدیرکل فرودگاههای استان اظهار داشت: در طول مدت سفر، مشتاقان اربعین و حرم اباعبدالله الحسین(ع) با راه اندازی موکب ویژه اربعین در فرودگاه شهدای ساری و پذیرایی از زائران ، شور و حال سفرهای پیاده روی سنوات گذشته برای دوستداران حرم حسینی تداعی خواهد کرد.
وی همچنین اضافه کرد: بر اساس دستورالعمل های صادره، زائران محترم باید دو دوز واکسن زده و تاییدیه لازم هنگام سفر به همراه داشته باشند، همچنین تاییدیه تست منفی PCR و ویزای معتبر صادره از کشور عراق از الزامات سفر است .
به گفته وی کسانی که مدارک مورد نظر را در هنگام سفر در فرودگاه به همراه نداشته باشند از مسافرت آنان ممانعت خواهد شد.
مدیرکل فرودگاههای مازندران عایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی در محیط فرودگاه و سطوح ترمینال را از الزامات فرودگاهی دانست و افزود: تمامی پروتکل های بهداشتی در فرودگاه رعایت می شود و مردم و مسافران محترم نیز ملزم به رعایت آنها به ویژه استفاده از ماسک در تمامی مراحل و فرآیند های تشریفات پروازی است.
گفتنی است؛ نخستین گروه از زائران حرم حسینی چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ از فرودگاه شهدای ساری عازم نجف اشرف شد.
ایران برای سومین سال پیاپی نایب رییس کمیته همکاریهای فنی آیمو شد
نماینده دائم ایران در سازمان بین المللی دریانوردی توانست با اکثریت قاطع آرا کشورهای عضو آیمو، برای سومین سال پیاپی به عنوان نایب رییس کمیته همکاری های فنی در سال ٢٠٢٢ انتخاب شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، ماندانا منصوریان؛ معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران و نماینده دائم ایران در سازمان بین المللی دریانوردی که نماینده سازمان بنادر و دریانوردی در آیمو نیز هست، در نشستی که به صورت مجازی در مقر سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) در لندن برگزار شد، توانست برای سومین سال پیاپی به عنوان نایب رییس کمیته همکاری های فنی سازمان بین المللی دریانوردی انتخاب و در پست خود ابقا شود.
گفتنی است، ماندانا منصوریان اولین بانویی است که در کمیته همکاری های فنی آیمو برای پست نایب رییسی انتخاب می شود.
نماینده دائم ایران در سازمان بین المللی دریانوردی درباره هفتاد و یکمین اجلاس کمیته همکاری های فنی سازمان بین المللی دریانوردی که از ۲۹ شهریور ماه سال ۱۴۰۰ به مدت ۵ روز به صورت مجازی برگزارشد، گفت: این کمیته بر آموزش و تربیت نیروی های انسانی شاغل در صنعت دریانوردی به ویژه در کشورهای در حال توسعه تاکید دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر:
۲۳ هزارتن کالای اساسی ونهادههای دامی به استان بوشهر وارد شده است
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر گفت: ۲۳ هزار تن کالای اساسی و نهاده دامی با هدف تأمین بخشی از نیاز بازار از بندر امام خمینی (ره) به استان بوشهر حمل شد.
حمید رضا علم مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر با اشاره به محدودیت تردد خودروها در محورهای مواصلاتی استان بوشهر اظهار داشت: با توجه به اعمال محدودیت تردد خودروها در جادهها برای مهار بیماری کرونا از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، خلل و وقفهای در حمل کالاهای اساسی و محمولههای نفتی و سوخت ایجاد نشد و روال عادی داشت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر به آمار حمل کالاهای اساسی به این استان اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون ٤٠٥ دستگاه کامیون از بندر امام (ره) ٨ هزار و ٩٠٠ تن ذرت به استان بوشهر حمل کردهاند.
وی همچنین با اشاره به حمل سویا به استان نیز خاطر نشان کرد: در ۵ ماهه نخست امسال ۶ هزار و ۲۰۰ تن سویا با ۲۸۸ کامیون از بندر امام خمینی (ره) به انبارهای استان حمل شده است.
علم، از انتقال ۴ هزار و ۱۰۰ تن جو با ۱۸۶ دستگاه کامیون به استان نیز خبر داد و خاطر نشان کرد: در این راستا در ۵ ماه نخست امسال ۳ هزار و ۸۰۰ تن گندم با ۱۷۳ دستگاه کامیون از بندر امام (ره) به استان بوشهر حمل و تخلیه شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر با اشاره به اینکه یک هزار کامیون در جابجایی کالاهای اساسی در استان بوشهر مشارکت کردهاند، تصریح کرد: امسال و تاکنون ۲۳ هزار تن کالای اساسی و نهاده دامی از بندر امام خمینی (ره) به استان بوشهر حمل شده و این در حالی است که در انتقال محمولههای کالاهای اساسی از بندر بوشهر به سایر استانها کامیونها نقش مهمی ایفا کردهاند.
وی با بیان اینکه روند بارگیری و حمل کالاهای اساسی در استان بوشهر بسیار مطلوب بوده است به پهلوگیری ۲ کشتی حامل کالای اساسی در بندر بوشهر خبر داد و افزود: امسال تاکنون ۲ کشتی در مجموع با ۵۷ هزار تن برنج در بندر بوشهر پهلو گرفت که ناوگان حمل و نقل بار استان نقش مهمی در انتقال آن به سایر نقاط ایفا کردند.
علم با بیان اینکه کشتی حامل ۳۰ هزار تن برنج تخلیه و با کامیونها به مقصد حمل شد، افزود: اکنون کشتی ۲۷ هزار تنی برنج در حال تخلیه در اسکله بندر بوشهر است که کامیونها در حمل آن به نقاط مورد نظر مشارکت دارند.