مدیر عامل هلدینگ صنایع غذایی سینا از حضور دو شرکت تولید کننده نوشیدنی و مواد پروتئینی بنیاد مستضعفان در بورس تا پایان سال ۹۹ خبر داد. حمیدرضا شیران از حضور فعال ۵ شرکت از ۸ شرکت هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان در بورس خبر داد و گفت: در حال حاضر از مجموعه شرکتهای […]
مدیر عامل هلدینگ صنایع غذایی سینا از حضور دو شرکت تولید کننده نوشیدنی و مواد پروتئینی بنیاد مستضعفان در بورس تا پایان سال ۹۹ خبر داد.
حمیدرضا شیران از حضور فعال ۵ شرکت از ۸ شرکت هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان در بورس خبر داد و گفت: در حال حاضر از مجموعه شرکتهای هلدینگ صنایع غذایی، ۲ کارخانه فعال در حوزه نوشیدنی و یک کارخانه فعال در حوزه لبنیات در بورس حضور دارند و اطلاعات مالی آنها به صورت شفاف در سایت کدال درج شده است.
وی از برنامه ویژه بنیاد مستضعفان برای سرمایه گذاری برای افزایش امنیت و سلامت غذایی مردم خبر داد و افزود: در این برنامه بنیاد مستضعفان توجه ویژهای به کارخانجات لبنیاتی بنیاد دارد به طوری که جذب شیر آنها از سال گذشته تاکنون حدود ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است و تا پایان سال ۹۹ تولید مستقیم شرکت به حدود ۷۰۰ تن خواهد رسید که با عملیاتی شدن این برنامه، ظرفیت تولید شرکت نزدیک به ۹۰ درصد رشد خواهد کرد.
مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان با تاکید بر وضعیت مناسب شرکتهای قندی این بنیاد در بورس تصریح کرد: ۲ شرکت قندی بنیاد، حجم قابل قبولی شکر را خریداری کردند به طوری که برخلاف بسیاری از کارخانجات مشابه که صرفاً تولید فصلی دارند، این ۲ شرکت تا پایان سال، روزِ بدون کار نخواهند داشت.
شیران از برنامه کارخانه قند شیروان برای کشت پاییزه چغندرقند خبر داد و افزود: این کارخانه طی ۲ بازه زمانی ۲ ماهه به تولید شکر از چغندر کشت شده در داخل مشغول است و در سایر ماهها نیز شکرهای وارداتی خریداری شده را تسویه خواهد کرد. این در حالی است که قند شیروان حدود ۱۸ هزار تن یعنی ۳ برابر سال گذشته اقدام به واردات شکر تسویه نشده کرده است که تأثیر بسزایی در تأمین نیاز مردم به شکر و سوددهی کارخانه دارد.
وی در پاسخ به سوالی درباره پرداخت مالیات توسط شرکتهای غذایی بنیاد مستضعفان گفت: وقتی این شرکتها در بورس حضور دارند یعنی تمام داراییهای آنها شفاف است، مالیات پرداخت میکنند و هیچ نقطه تاریک و پنهانی ندارند.
شیران در پایان از تلاش بنیاد برای بورسی شدن ۲ شرکت دیگر هلدینگ صنایع غذایی سینا خبر داد و گفت: با برنامه ریزیهای صورت گرفته ۲ شرکت در حوزه تولید نوشیدنی و محصولات پروتئینی تا پایان سال ۹۹ بورسی میشوند و احتمال میدهیم با توجه به وضعیت خوب تولیدی این ۲ شرکت، با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شوند. تجدید ارزیابی تمام شرکتهای هلدینگ با توجه به قوانین بورس در دستور کار قرار گرفته است نقش بسزایی در معرفی ظرفیتهای آنها به مردم دارد.
توزیع ۲۶۸۹۹۰ واحد خونی بین بیمارستانها
سخنگوی سازمان انتقال خون کشور از توزیع ۲۶۸۹۹۰ واحد خون و فرآوردههای آن بین بیمارستانها و مراکز درمانی خبر داد.
بشیر حاجی بیگی اعلام کرد: در فروردین سال جاری، ۱۳۸ هزار و ۴۶۵ واحد خون در سراسر کشور اهدا شده است. بیشترین میزان اهدای خون در کشور مربوط به گروه O مثبت بوده است که ۳۵ درصد خون اهدائی را شامل میشود.
حاجی بیگی تصریح کرد: بالطبع کمترین میزان اهدا مربوط به خون AB منفی است، تنها ۱ درصد از گروههای خونی اهدا شده مربوط به این گروه خونی است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان اهدای خون در ماه مذکور، مربوط به استانهای تهران، فارس و مازندران بوده است، گفت: همچنین استانهای بوشهر، هرمزگان، خراسان شمالی و خراسان جنوبی میزان رشد اهدای خون بیشتری نسبت به فروردین ماه سال گذشته داشتهاند. همچنین در فروردین ماه امسال، رشد ۲.۲ درصدی اهدای خون توسط بانوان را شاهد بودیم.
حاجی بیگی بیان کرد: زنان در استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان استقبال بیشتری از اهدای خون داشته اند، به طوری که شاهد رشد ۶ درصدی اهدای خون در این استانها و توسط زنان بودیم.
وی با تاکید بر اینکه خون نیاز روزمره و همیشگی کشور است، بیان کرد: در فروردین سال ۹۹، ۱۷۷ هزار و ۶۳ نفر برای اهدای خون به مراکز کشور مراجعه کردند که از این تعداد ۱۳۸ هزارو ۴۶۵ نفر خون اهدا کردند که منجر به تامین همین تعداد واحد خون شد، همچنین از این تعداد ۲۴ هزار و ۴۰۵ نفر برای اولین بار اقدام به اهدای خون کردند.
سخنگوی سازمان انتقال خون کشور تصریح کرد: در ماه گذشته، ۲۶۸ هزار و ۹۹۰ واحد خون و فرآوردههای خونی آن بین مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شد.