در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۲۷۶ نفر رسید و چهار هزار و ۸۵ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند. بر اساس جدیدترین معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۹ هزار و ۱۱۰ بیمار جدید مبتلا […]
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۲۷۶ نفر رسید و چهار هزار و ۸۵ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.
بر اساس جدیدترین معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۹ هزار و ۱۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲ هزار و ۵۱۴ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۶۱ هزار و ۵۶۲ نفر رسید و تا کنون ۶ میلیون ۵۱۷ هزار و ۴۳۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
تا کنون ۴۶ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۵۲۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
۶۲ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۳۹۶ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۱۵۷ هزار و ۵۸۴ نفر دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۸۸۳ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۳۹ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۸۶۳ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۳۱۱ هزار و ۸۰۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
تحول در نظام هویتی کشور ضروری است
رییس سازمان ثبت احوال کشور گفت: تحول در نظام هویتی کشور و تمرکز بر موضوعات مرتبط با هویت اشخاص در سازمان ثبت احوال کشور امری ضروری است.
هاشم کارگر در همایش مدیران کل ستادی و استانی این سازمان با اشاره به اهمیت نظم و برنامه مناسب، با توجه به ظرفیت های پرشمار موجود درسازمان، تسریع در تدوین و ارائه برنامه اجرایی سال آتی را بسیار ضروری دانست.
وی اظهار داشت: یکی از مشکلات فعلی در کشور پراکندگی موضوعات مرتبط با هویت و حتی بعضا ایجاد بانک های اطلاعاتی غیر قابل اطمینان در خصوص هویت افراد در دستگاه های غیر مرتبط با این امر بوده که مشکلات بسیار و هزینه های غیر ضروری فراوانی را ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: به همین جهت تحول در نظام هویتی کشور و تمرکز موضوعات مرتبط با هویت اشخاص در سازمان ثبت احوال امری ضروری است که به طور جدی در این زمینه حرکت خواهیم کرد.
رییس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه نظارت مداوم و مسئولانه تضمین کننده بهبود روند امور و کاهش آسیب های احتمالی در مسیر اجرای برنامه هاست، تصریح کرد: نوع نظارت باید میدانی، عمیق، دقیق و مبتنی بر طرح و برنامه از پیش تدوین شده و در راستای تحقق بیشینه برنامه ها باشد.
به گفته کارگر، دیدار با همکاران و استفاده از نقطه نظرات و پیشنهادات راهگشای آنان می تواند در ایجاد امنیت فکری و آرامش خاطر آنها اثرگذار باشد. همکار باید به این نتیجه برسد که مدیر و مسئول او متوجه تنگناهای معیشتی اوست و همیشه برای تسهیل مسیر کاری او و شنیدن دغدغه هایش آمادگی دارد و بخش موثری از راه حل مشکلات او به شمار می رود.
وی همچنین اصلاح و بهبود فرآیندها را امری مستمر و همیشگی در هر سازمان پویایی دانست و اهتمام به نوآوری و استفاده از خلاقیت در تمشیت امور با توجه به تجربه انباشته در سازمان را بسیار مهم و ضروری برشمرد.
ثبت نکردن نسخه الکترونیکی توسط
پزشکان کار داروخانه ها را مضاعف می کند
مدیر دارو و تجهیزات پزشکی در معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر گفت: درحال حاضر ثبت نکردن نسخه الکترونیک توسط بسیاری از پزشکان در کشور کار مضاعفی برای همکاران ما در داروخانههای هلال احمر ایجاد کرده است.
حسین صدیقی مدیر دارو و تجهیزات پزشکی در معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر گفت: در صورت نبود نسخه الکترونیکی، داروخانه ها باید نسخه کاغذی پزشک را در سیستم ایجاد، ثبت و سپس دارو را تایید و به بیماران ارائه کنند، بنابراین بخشی از مسئولیت پزشکان به ناچار بر عهده داروخانهها قرار گرفته است.
صدیقی با اشاره به اینکه طرح ملی و بزرگ پرونده الکترونیک سلامت که مدنظر وزارت بهداشت است، مراحل مختلفی دارد اما در گام اول آن الکترونیک شدن نسخه دارو به اجرا درآمده است، ادامه داد: ۳۸ داروخانه فعال هلال احمر در سراسر کشور از زمستان امسال دارو را برپایه نسخه الکترونیک ارائه کردند و همکاری بسیار خوبی با شرکتهای بیمهگر، به خصوص بیمه سلامت صورت گرفت؛ این درحالی بود که بسیاری از داروخانهها به دلیل نبود توانایی در ثبت نسخه الکترونیک پوشش بیمهای را اعمال نکردند و در مواردی بیماران مجبور شدند داروهای حیاتی و مورد نیازشان را به قیمت آزاد دریافت کنند. وی اظهارداشت: داروخانههای هلال احمر به دلیل فراهم بودن بستر سختافزاری و نرم افزاری، پیشتاز پیوستن به طرح پرونده الکترونیک سلامت هستند و ارائه دارو با ثبت نسخه الکترونیک در سامانههای سازمانهای بیمهگر را از روز ابلاغ این طرح بدون کاهش سرعت خدمترسانی انجام دادند. صدیقی گفت: از آنجاییکه در داروخانههای جمعیت هلالاحمر ارائه داروهای حیاتی و خاص به بیماران صعبالعلاج در اولویت است و گرانی این داروها ممکن است سبب سوءاستفاده برخی سودجویان برای دریافت دارو از داروخانه و فروش آن در بازار قاچاق را فراهم کند؛ ما از سالها قبل نظارتهای چندلایهای را برای کنترل توزیع و اطمینان از رسیدن دارو به دست مصرفکننده واقعی آغاز کردیم.
مدیر دارو و تجهیزات پزشکی در معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر ادامه داد: این نظارتها مستلزم ایجاد ساختار سختافزاری و به خصوص نرمافزاری بود که وضعیت توزیع دارو در داروخانههای هلال احمر را در یک سامانه جامع کنترل کند؛ بنابراین از قبل بستر لازم برای ارائه خدمات با نسخ الکترونیک دارو را داشتیم.