رییس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه گسترش ناوگان اولویت سازمان هواپیمایی کشوری است، گفت: رقابتی شدن صنعت هوانوردی بر نرخ بلیت هواپیما تاثیرگذار خواهد بود. محمد محمدیبخش، معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه وظایف آتی سازمان هواپیمایی کشوری در حکم وزیر راه و شهرسازی مشخص شده است، […]
رییس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه گسترش ناوگان اولویت سازمان هواپیمایی کشوری است، گفت: رقابتی شدن صنعت هوانوردی بر نرخ بلیت هواپیما تاثیرگذار خواهد بود.
محمد محمدیبخش، معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه وظایف آتی سازمان هواپیمایی کشوری در حکم وزیر راه و شهرسازی مشخص شده است، در پاسخ به سوالی درباره قانونگریزی برخی ایرلاینها گفت: قطعا موضوعاتی که به عنوان ابلاغ حاکمیت در صنعت هوانوردی اعلام میشود از سوی همه رئوس و ارکان صنعت لازمالاجرا است. قانونگریزی را به هیچ عنوان نمیپذیریم و به شدت با آن برخورد میکنیم.
وی ادامه داد: در عین حال سازمان هواپیمایی کشوری یار و یاور ایرلاینها و مجموعهها برای توسعه صنعت است، چراکه این صنعت بسیار سخت و فناورانه است.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به نامه وزیر راه و شهرسازی به دولت برای مشخص شدن وضعیت بازنشستگان صنعت هوانوردی گفت: همانطور که مقام معظم رهبری بارها فرمودهاند، بازنشسته آیینه تمام نمای شاغل است و بازنشستگان به هیچ وجه از بدنه صنعت جدا نیستند. اکنون بخشی از بازنشستگان دچار مشکل هستند که باید به این وضعیت رسیدگی و دغدغههای مهم و منطقی آنها را برطرف کرد.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران عنوان کرد؛
وجود ظرفیت ارائه خدمات هوانوردی به ۱۸۰۰ پرواز در روز
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران گفت: ظرفیت ارائه خدمات هوانوردی به ۱۸۰۰ پرواز در روز وجود دارد.
سیاوش امیرمکری، مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، با بیان اینکه ۷۲ سال از تصویب قانون هواپیمایی کشوری میگذرد و ۴۳ سال از این دوره پس از انقلاب اسلامی بوده است، گفت: هوانوردی کشور در این دوره توانسته است با ایجاد زیرساختها و پاسخ به نیازها ظرفیت اعزام و پذیرش سالانه بیش از ۷۵ میلیون مسافر را فراهم کند. اکنون ارائه سرویسهای هوانوردی در ۱۳۲ مسیر هوایی به طول ۸۸ هزار کیلومتر ارائه میشود و امکان ارائه این خدمات به بیش از ۱۸۰۰ پرواز در روز وجود دارد.
وی ادامه داد: این در حالی است که در این مدت صنعت هوانوردی همواره تحت تحریم بوده است. قطعا استفاده از این ظرفیت نیازمند توسعه ناوگان است. همچنین توسعه هوانوردی عمومی باید در دستور کار قرار بگیرد.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به توانمندی مدیریتی در صنعت هوانوردی کشور گفت: ایجاد تمام این زیرساختها با وجود تحریم جز با مدیریت جهادی میسر نمی شد که خوشبختانه در صنعت هوانوردی اتفاق افتاده است. لازم است من به دو نمونه از مدیریت جهادی در سالهای اخیر اشاره کنم.
وی افزود: در سال ۱۳۹۸ و طی عملیات حج تمتع، عربستان اعلام کرد که عملیات اعزام و پذیرش مسافران را تنها از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران میپذیرد و نه تنها هواپیمایی عربستان در این عملیات شرکت نمیکند، که سایر ایرلاینهای ایران نیز مورد پذیرش نخواهند بود. یک کار جهادی انجام شد و بیش از ۸۸ هزار زائر ظرف ۳۰ روز به حج اعزام شده و چند روز بعد به کشور بازگردانده شدند.
امیرمکری ادامه داد: مثال دیگر، پروازهای اربعین در سال جاری بود. صنعت هوانوردی ظرف ۱۲ روز ۸۶ هزار زائر را به عتبات عالیات اعزام کرد و ۵۲ هزار زائر را به کشور باز گرداند. در این عملیات نکته مهمی که از سوی وزیر راه و شهرسازی تکلیف شد، موضوع نرخ بلیت بود و مقرر شد که زائران با حداقل هزینه به این مراسم اعزام شوند. این اتفاق در همکاری سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و ایرلاینها رخ داد و توانستیم از عملیات اربعین سربلند بیرون بیاییم.
انتصاب در اداره كل راه و شهرسازي استان مازندران
با صدور حكمي از سوي مديركل راه و شهرسازي استان مازندران مهندس احمد کردانی به سمت رئیس اداره راه و شهرسازي شهرستان محمودآباد – نور منصوب شد.
سيد حميد حسيني رئيس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازي استان مازندران ضمن اعلام اين خبر افزود : با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند و بر اساس حكم صادره از سوي دکتر سید محمد نظری مديركل راه و شهرسازي استان، مهندس احمد کردانی به سمت رئیس اداره راه و شهرسازي شهرستان محمودآباد – نور منصوب شد.
گفتني است پيشتر مهندس علیرضا یوسفی به عنوان رئيس این اداره مشغول انجام وظيفه بود.
در ۸ ماه نخست سال جاری صورت پذیرفت؛
افزایش ۱۹ درصدی جابجایی مسافر در مازندران
در ۸ ماه نخست سال جاری افزایش ۱۹ درصدی جابجایی مسافر و ۱۸ درصدی سفر در مازندران نسبت به مدت مشابه سال گذشته صورت پذیرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران، مهندس علی نصیری معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران با اشاره به اهمیت ناوگان مسافری استان که حاصل تردد بالای مردم است خاطرنشان کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۲ میلیون ۳۴۶ هزار و ۸۶۷ نفر مسافر درون و برون استانی توسط ۵۵۲ هزار و ۵۰۲ دستگاه ناوگان اتوبوس، سواری و مینیبوس پلاک عمومی جابجا شدند.
وی افزود: در حال حاضر تعداد ۱۳ پایانه عمومی مسافری، ۸ انجمن صنفی کارفرمایی، ۷ انجمن صنفی کارگری، ۷هزار و ۴۴۸ راننده مسافری و ۵ هزار و ۷۸۰ دستگاه ناوگان مسافری در استان به هموطنان عزیز خدمات ارائه می دهند.
مهندس نصیری اظهار داشت: در راستای اجرای طرح کنترل فعالیت ناوگان حمل و نقل مسافر در محورها و مقابل پاسگاههای پلیس راه استان، در طی این مدت بیش از ۵۰۰ مورد طرح کنترل فعالیت ناوگان مسافری با حضور مشترک همکاران اداره ایمنی و ترافیک این اداره کل و پرسنل محترم و زحمت کش پلیس راه نیروی انتظامی صورت پذیرفته است.