شهردار مشهد با عنوان اینکه طرفدار محدودیت فضای مجازی نیستم، گفت: معتقدم یکی از بهترین مسیرهای کسب راه زندگی قرآن کریم است، قرآن باید در احوالات زندگی شخصی و اجتماعی ما جاری و ساری شود تا سپری در برابر حمله مهاجمین باشد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، “سید عبدالله ارجائی” در نشست […]
شهردار مشهد با عنوان اینکه طرفدار محدودیت فضای مجازی نیستم، گفت: معتقدم یکی از بهترین مسیرهای کسب راه زندگی قرآن کریم است، قرآن باید در احوالات زندگی شخصی و اجتماعی ما جاری و ساری شود تا سپری در برابر حمله مهاجمین باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، “سید عبدالله ارجائی” در نشست صمیمی با نابینایان در محفل انس با قرآن، اظهار کرد: در عصری که ما زندگی میکنیم یکی از بزرگترین چالشها، مدیران خانواده (والدین) هستند؛ نکته مهم این است که امروز چه چیزی بر جامعه و خانواده ما حاکم است؟ حاکم امروز، خانوادهها و والدین هستند یا بازیهای کامپیوتری؟ یا اپلیکیشنهای فضای مجازی؟ یا اینترنت؟
وی افزود: بنده طرفدار محدودیت فضای مجازی نیستم اما معتقد هستم یکی از بهترین مسیرهای کسب راه زندگی قرآن کریم است، قرآن باید در احوالات زندگی شخصی و اجتماعی ما جاری و ساری و سپری در برابر حمله مهاجمین باشد.
شهردار مشهد با طرح این سوال که آیا قرآن بهاندازه کافی در دسترس است، بیان کرد: افراد با نیازهای ویژه بین ۱۰ تا ۱۵ درصد جمعیت تمامی دنیا را تشکیل میدهند و ما باید برای آنان شرایط را در حوزههای شهرسازی، فضاسازی محیطی، سیستم حملونقل و مسائل فرهنگی مهیا کنیم.
ارجائی خاطرنشان کرد: تاکید ما بر این است که تمام اتوبوسهای خریداریشده، دارای رمپ و فضایی برای استقرار ویلچر باشد همچنین چندین هزار نقطه در شهر مشهد نیاز به مناسبسازی دارد، بسیاری از پارکها در شرایطی هستند که افراد با نیازهای ویژه نمیتوانند از آن استفاده کنند. در عرصههای فرهنگی نیز همین مسئله اتفاق میافتد و بسیاری از فضاهای فرهنگی شهرمان اعم از تفریحی، ورزشی، کتابخانه و… برای افراد با نیازهای ویژه مناسب نیست.
وی ضمن دعوت از مدیران استان برای مناسبسازی تمامی عرصهها برای افراد دارای نیازهای ویژه، اضافه کرد: روز عصای سفید، در جلسهای که با نابینایان داشتم، تصور میکردم درخواستهای آنان بیش از توانایی شهرداری است اما آنان تنها ۶ درخواست از ما داشتند که تعدادی از آن درخواستها انجامشده و مابقی در دست انجام است.
شهردار مشهد تصریح کرد: کودکی به من گفت که من تاکنون از تاب استفاده نکردهام، امروز بخش زیادی از پارکهای شهر با هزینه اندک مجهز به فضای موردنیاز افراد دارای معلولیت شده است و امیدوارم روزی برسد که در تمام پارکهای کشور این امکانات مهیا شود.
ارجائی ضمن اشاره به درخواست افراد دارای معلولیت برای مناسبسازی اتوبوسها، گفت: هزینه مناسبسازی ایستگاههای اتوبوسها بیشتر از هزینه خرید اتوبوس است به همین دلیل اتوبوسهای جدید دارای قابلیت تنظیم ارتفاع است اما سوال این است که چرا از روز اول این کار را انجام ندادهایم؟
وی ادامه داد: از دیگر درخواستهای نابینایان میتوان به چاپ قرآن کریم به خط بریل و پسازآن کتابهای دیگری همچون دیوان سعدی، زیارت امینالله و … به خط بریل اشاره کرد که قرآن رونمایی شد و دیگر کتب نیز به چاپ خواهد رسید.