مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان تاکید کرد؛ لزوم استفاده از ظرفیت گروههای مردم نهاد در ارتقا ایمنی جادهای همدان – خبرنگار روزنامه جمله مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان بر استفاده از ظرفیت گروههای مردم نهاد درارتقای ایمنی تردد و کاهش تلفات جادهای تأکید کرد. صفر […]
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان تاکید کرد؛
لزوم استفاده از ظرفیت گروههای مردم نهاد
در ارتقا ایمنی جادهای
همدان – خبرنگار روزنامه جمله
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان بر استفاده از ظرفیت گروههای مردم نهاد درارتقای ایمنی تردد و کاهش تلفات جادهای تأکید کرد.
صفر صادقیراد در نشست بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل که با حضور معتمدین و فعالین اجتماعی برگزار شد، با اشاره به اینکه سوانح جادهای پدیده ای اجتماعی در کشور ماست که نیاز به شناسایی ابعاد زیربنایی آن دارد، اظهار داشت: با توجه به اهمیت این موضوع، یکی از اقدامات مهم به منظور کاهش تصادفات و تلفات سوانح رانندگی، آموزش و فرهنگ سازی اقشار مختلف جامعه جهت ارتقای ایمنی تردد و عبور و مرور است.
وی افزود: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی، نقش سازمان های مردم نهاد و پویشهای مردمی در این زمینه امری ضروری است و واگذاری امور به این گروهها موجب افزایش کارآیی و پذیرش راحتتر مردم شده واز سویی فراگیر شدن و تاثیرگذاری آن موجب صرفهجویی در سرمایه ملی و زمان میشود.
صادقیراد ادامه داد: لازم است علاوه بر اورژانس، هلال احمر، پلیس راه، گروههای مردم نهاد، انجمن های صنفی و … نیز پای کار باشند.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جادهای استان همدان در ادامه به اقدامات این اداره کل در راستای ارتقای ایمنی اشاره و خاطرنشان کرد: رفع نقاط حادثه خیز در دستور کار این اداره کل است و در طول سال نیز به شکل مستمر مباحث ارتقاء ایمنی جادهای از جمله عملیات ترانشه برداری، نصب تابلو و علائم جادهای و مواردی از این قبیل انجام میشود. صادقیراد اضافه کرد: از آنجا که بودجه اداره کل در تمام ظرفیتهای کاری در کشور کم است اما با این حال رتبه قابل قبولی در بحث ایمنی جادهای داریم.
وی خطاب به معتمدین و فعالان اجتماعی حاضر در نشست گفت: نیازمند کمک همگانی شما هستیم، زیرا این اقدام همگانی میتواند به هر شکل سرآغاز یک پویش در راستای ایمن سازی جادهها باشد.
مدیرکل راهداری استان همدان یادآور شد: با توجه به گستردگی حیطه وظایف معتمدین و اعتمادی که مردم محلات و مساجد به آنها دارند این گروه میتوانند با فرهنگ سازی عمومی، تأثیر بسزایی در کاهش تلفات و حوادث جادهای داشته باشند. این مسئول ابراز امیدواری کرد: انشاالله با ظرفیت گروههای مردم نهاد پس از ریشه کن شدن بیماری منحوس کرونا، شاهد فرهنگسازی در زمینه ارتقای ایمنی جادهای بین مردم در مساجد و اماکن مختلف باشیم.
صادقی راد تأکید کرد: آموزشهایی نیز در این زمینه لازم است که انشاالله به زودی شاهد پر شدن جای خالی سازمانهای مردم نهاد در مباحث ارتقا ایمنی جادهای باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه:
مراسم شبهای قدر با رعایت دستورالعملها
در کرمانشاه برگزار میشود
کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: مراسم شبهای قدر با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در مساجد و حسینههای کرمانشاه و فضای باز برگزار میشود.
حجت الاسلام یوسف احمدی اظهار کرد: بر اساس ابلاغ ستاد ملی کرونا برگزاری مراسمات شبهای قدر در شهرهای زرد و آبی با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و در شهرهای قرمز و نارنجی علاوه بر تاکید بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی باید در فضای باز برگزار شود.
وی با استقبال از مورد توجه قرار گرفتن نظرات کارشناسان مذهبی در ستاد ملی کرونا و اهمیت دعا و توسل افزود: مقام معظم رهبری در آستانه شبهای قدر سال گذشته فرمودند بنده تابع نظر ستاد کرونا هستم اما باید به عبادات و توسل به خصوص در ماه رمضان و شبهای قدر توجه شود زیرا جز نیازهای اساسی و حتمی مردم است البته باید قواعد سختگیرانهای وضع شود و باید بررسی این موضوع را کارشناسان آن حوزه سپرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: مساجد، هیئتهای مذهبی و مردم مؤمن با گذشت بیش از یک سال از شیوع ویروس کرونا و برگزاری مراسمات متعدد مذهبی از جمله ایام محرم و فاطمیه نشان دادهاند که بیشتر از سایر افراد جامعه در رعایت دستورالعملهای بهداشتی تلاش کردهاند.
احمدی بیان کرد: هیئتهای مذهبی و مساجد با شیوع کرونا مسجد و هیئت را به پایگاهی برای مقابله با ویروس کرونا در کنار کادر درمان تبدیل کرده و جهاد گونه در راه ضد عفونی معابر و خیابانها، تولید ماسک بهداشتی، حضور در بیمارستانها و کمک به کادر درمان و حضور در غسالخانههای آرامستانها گام برداشتند. وی با بیان اینکه مساجد به پایگاه تهیه و توزیع کمکهای مومنانه تبدیل شده است، خاطر نشان کرد: مساجد تنها محلی برای عبادت نبوده بلکه بر اساس سیره پیامبر اکرم (ص) پایگاه کارهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی هستند و هیئت امنا و معتمدین محلات و مساجد با شناسایی نیازمندان محله اقدام به تهیه بستههای معیشتی برای آنان کردهاند.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج:
دومین پناهگاه سگهای بلاصاحب کرج
به بهره برداری میرسد
محمد نصرالهی، خبرنگار روزنامه جمله
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج از همکاری دو پیمانکار برای زنده گیری سگهای بلاصاحب سرگردان در سطح شهر خبر داد.
محمد مسیبی با اشاره به گلایه برخی از شهروندان در خصوص وضعیت سگهای بلاصاحب و سرگردانی که باعث مزاحمت و ترس ساکنان برخی مناطق کرج شده، اظهار کرد: در حال حاضر دو پیمانکار با شهرداری کرج برای جمع آوری این سگها همکاری دارند.
وی در پاسخ به اینکه آیا برای این تعداد سگ بلاصاحب دو پیمانکار کافی است، گفت: هیچ یک از شهرهای اقماری و شهرستانهای همجوار کرج برای ساماندهی سگهای خود پیمانکاری ندارند و بخشی از وظیفه آنها بر دوش کرج افتاده است. علاوه بر این امکانات و تجهیزات شهرداری کرج هم محدود است و فعلاً شرایط افزایش تعداد پیمانکاران را نداریم.
مسیبی با اشاره به اینکه حامیان حیوانات در برخی مواقع مانعی برای ساماندهی این سگها محسوب میشوند، توضیح داد: متاسفانه حامیان حیوانات اغلب اجازه زندهگیری و جابه جایی این سگها را نمیدهند و همین امر مشکل ساز شده است.
این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت پناهگاه حلقه دره گفت: در حال حاضر ۴۰۰ قلاده سگ در این مرکز نگهداری میشود و شرایط همه آنها خوب است.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج توضیح داد: پیش ازعید عملیات بهسازی این مجموعه به پایان رسیده و هر یک از حامیان حیواناتی که نگران وضعیت سگها هستند میتوانند به صورت سرزده از این مرکز بازدید داشته باشند.
وی افزود: ظرف ۱۰ روز آینده نیز پناهگاه باغستان با ظرفیت حدود ۵۰۰ قلاده سگ به بهرهبرداری میرسد.
وی گفت: با راهاندازی پناهگاه جدید، روند زندهگیری و ساماندهی سگهای بلاصاحب شهر با سرعت بیشتری انجام میشود.