دکتر فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت و کنترل بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مازندران از همکاران محیطی و ستادی به دلیل فعالیت شایستهشان در کنترل بیماری کرونا در ایام نوروز، خصوصا واکسیناسیون فعال و تسریع در این امر که منجر به کاهش بیماری در استان […]
دکتر فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت و کنترل بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مازندران از همکاران محیطی و ستادی به دلیل فعالیت شایستهشان در کنترل بیماری کرونا در ایام نوروز، خصوصا واکسیناسیون فعال و تسریع در این امر که منجر به کاهش بیماری در استان علی رغم حضور زیاد مسافرین، قدردانی کرد. دکتر غلامی با اشاره به اینکه مازندران در حال حاضر یک شهر قرمز دارد افزود : بر اساس تصمیم ستاد دانشگاهی مدیریت و کنترل بیماری کرونا ، در شهرستان هایی که در واکسیناسیون مشکل داشتند معاونت بهداشتی دانشگاه، نسبت به آسیب شناسی در راستای علل کاهش واکسیناسیون در این مناطق به صورت میدانی اقدام نماید . سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در همین زمینه اضافه کرد: در این شهرستان ها علاوه بر اینکه استقبال از واکسن نوبت سوم نیز کم است، میزان واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۲ سال پایین است. دکتر غلامی اظهار داشت : در مطالعات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیشترین علت عدم استقبال از دز سوم واکسن، ترس از عوارض واکسن است. گفتنی است در این جلسه وضعیت واکسیناسیون در شهرستانهای بهشهر، ساری و جویبار و وضعیت پذیرش، بستری و درمان بیماران کرونایی در بیمارستان عزیزی شهرستان جویبار بررسی شد.
در سال ۱۴۰۰ محقق شد؛
افزایش ۱۶۷ درصدی واریزی به خزانه دولت از محل فروش جایگاههای مرزی منطقه کردستان
سرپرست شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان از افزایش ۱۶۷ درصدی واریزی به خزانه دولت ازمحل فروش جایگاههای مرزی باشماق مریوان و سیرانبند بانه درسال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبرداد.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان، محسن معانی با بیان این مطلب اظهار داشت: درسال ۱۴۰۰ از محل پایش و کنترل فروش در باک و فروش جایگاههای مرزی استان بیش از ۲۱۲ میلیارد تومان به خزانه دولت واریز شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۱۶۷ درصدی همراه بوده است. معانی که در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی استان سخن میگفت با تشکر و قدردانی ازهمکاری و تعامل مجموعه انتظامی و مرزبانی استان با این شرکت در راستای جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآوردههای نفتی و قاچاق سوخت افزود : دارا بودن مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق و تفاوت قیمت فرآورده در دو سوی مرز و سو استفاده افرد سودجو در این زمینه، موجب کنترل و نظارت خاص این شرکت درمرزهای خروجی استان شده که اجرای طرح الکترونیکی پایش وکنترل موجودی باک کامیونها، بهرهمندی از سامانه فروش مرزی، اعطای معافیت ۳۰۰ لیتری مصوبه هیات وزیران به کامیونهای ایرانی خروجی از مرز و… ازجمله این اقدامات است.
وی با اشاره به تردد روزانه بیش از ۷۰۰ دستگاه کامیون ترانزیتی و ترانشیپی ازمرزهای استان و کنترل و پایش آنها توسط پرسنل شاغل درجایگاههای مرزی منطقه اظهار داشت: جمع آوری دلالان سوخت، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه نفتگاز، درآمدزایی دولت، صرفه جویی در سوخت، تسریع در کنترل کامیونهای ترانزیتی و ترانشیپی را از جمله مزایای اجرای طرح کنترل فروش مرزی است. سردارعلی آزادی فرمانده نیروی انتظامی استان نیز با اشاره به شرایط جغرافیایی و مرزی بودن استان از اقدامات و عملکرد شرکت تشکر و قدردانی نمود و از آمادگی نیروی انتظامی استان جهت همکاری و تعامل در راستای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآوردههای نفتی خبر داد.
طی احکامی جداگانه از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران انجام شد؛
انتصاب سرپرستان جدید دانشکدههای داروسازی و پرستاری و مامایی ساری
طی احکامی جداگانه از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، سرپرستان جدید دانشکدههای دانشکدههای داروسازی و پرستاری و مامایی نسیبه ساری منصوب شدند. دکتر فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران طی حکمی دکتر سیدجلال حسینی مهر را بهعنوان سرپرست دانشکده داروسازی منصوب کرد. همچنین در ابلاغی دیگر که از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران صادر شد، دکتر محمد علی حیدری گرجی به عنوان سرپرست دانشکده پرستاری و مامائی نسیبه ساری منصوب شد. دکتر غلامی همچنین از زحمات و تلاش های آقای دکتر عنایتی فرد و خانم دکتر خانی در زمان تصدی این مسئولیتها قدردانی کرد.