مالیات برارزش افزوده ۹ درصدی بارآنچنانی بر صنعت بیمه تحمیل نمی‌کند!
مالیات برارزش افزوده ۹ درصدی بارآنچنانی بر صنعت بیمه تحمیل نمی‌کند!

    معاونت مالیات برارزش افزوده سازمان امورمالیاتی، اخذ مالیات برارزش افزوده بر روی بیمه‌نامه‌ها را به نفع صنعت بیمه دانست. به گزارش چابک‌آنلاین، بهاره تاجرباشی، محمد مسیحی گفت: «در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد اقتصاد کشور معاف از مالیات است در حالیکه معافیت درحوزه مالیات برارزش افزوده به نفع فعالان اقتصادی نیست». وی […]

 

 

معاونت مالیات برارزش افزوده سازمان امورمالیاتی، اخذ مالیات برارزش افزوده بر روی بیمه‌نامه‌ها را به نفع صنعت بیمه دانست.
به گزارش چابک‌آنلاین، بهاره تاجرباشی، محمد مسیحی گفت: «در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد اقتصاد کشور معاف از مالیات است در حالیکه معافیت درحوزه مالیات برارزش افزوده به نفع فعالان اقتصادی نیست». وی افزود: «حمایت باید در بازتوزیع حاصل ازدرآمد ها باشد و با اعمال معافیت مالیاتی موافق نیستیم زیرا در حال حاضر درصنعت بیمه وجوه مختلفی تحت عنوان شبه مالیات، مانند ۸ درصد صندوق تامین خسارت بدنی، ۱۰ درصد عوارض وزارت بهداشت و درمان و وجوهی بابت نیروی انتظامی اخذ می شود». معاونت مالیات برارزش افزوده سازمان امورمالیاتی تصریح کرد: «اگر قرارباشد تجدید نظری برروی عوارض تحمیلی برروی صنعت بیمه صورت بگیرد باید در اینگونه وجوه باشد وگرنه در مورد مالیات به خصوص الان که کشورنیاز به درآمدهای پاک مالیاتی دارد همه باید تلاش کنند که معافیت های مالیاتی به حداقل برسد».
مسیحی اظهارکرد: «الان که صنعت بیمه مشمول مالیات برارزش افزوده است، مالیات هایی را که در زمان خرید پرداخت می کند به عنوان اعتبار مالیاتی خود لحاظ کرده اما به محض اینکه این مشمولیت از صنعت بیمه برداشته شود هر مالیاتی پرداخت کند به عنوان قیمت تمام شده محصول حساب شده و در نهایت منجر به کاهش حاشیه‌ی سود صنعت بیمه می شود». وی ادامه داد: «باید دراین شبه مالیات هایی که به موجب قوانین مختلف بر صنعت بیمه تحمیل شده یک تجدید نظر جدی صورت بگیرد وگرنه مالیات برارزش افزوده ۹ درصدی که از نرخ های پایین گرفته می شود بارآنچنانی بر صنعت بیمه تحمیل نمی کند». معاونت مالیات برارزش افزوده سازمان امورمالیاتی بیان کرد: «مالیات برارزش افزوده این امکان را به صنعت بیمه می دهد که مالیات هایی را که در زمان خرید پرداخت می کنند یا مالیات هایی را که به نمایندگان خود پرداخت می کنند را بتوانند تهاتر کرده و این موضوع به نفع صنعت بیمه است».
بیشترین دستمزدها مربوط به کدام شهرهای جهان است؟
زوریخ سوئیس بیشترین حقوق پرداختی را در جهان دارد. نرخ بیکاری در بسیاری از کشورهای جهان به سطوح پایین کم‌سابقه‌ای رسیده و کارفرمایان در بسیاری از کشورها از جمله سوئیس، آمریکا، ژاپن و انگلیس مجبور شده اند برای جذب نیروی مورد نیاز خود سطح دستمزدها را افزایش محسوسی بدهند. آن طور که ارزیابی‌های صورت گرفته توسط “دویچه بانک” آلمان نشان می دهد، متوسط حقوق ماهانه پرداختی به کارکنان در ۲۸ کشور جهان بالای ۲۰۰۰ دلار است. در ادامه با ۱۵ شهر که بالاترین حقوق پرداختی را دارند آشنا می شوید:
۱-زوریخ- سوئیس: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۵۷۶۴ دلار
۲- سان فرانسیسکو- آمریکا: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۴۹۷۴.۲ دلار
۳- نیویورک- آمریکا: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۴۱۱۵.۳ دلار
۴- سیدنی- استرالیا: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۹۱۴.۴ دلار
۵- بوستون- آمریکا: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۷۴۰.۵ دلار
۶- اسلو- نروژ: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۶۶۴.۶ دلار
۷- شیکاگو- آمریکا: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۶۵۰.۷ دلار
۸- کپنهاگن- دانمارک: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۴۶۲.۸ دلار
۹- دوبی- امارات متحده عربی: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۴۴۷.۹ دلار
۱۰- فرانکفورت- آلمان: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۳۸۹ دلار
۱۱- لندن- انگلیس: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۳۸۱.۱۱ دلار
۱۲- ملبورن- استرالیا: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۲۶۳ دلار
۱۳- سنگاپور: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۰۹۹ دلار
۱۴- آمستردام- هلند: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۰۵۸.۴ دلار
۱۵- توکیو- ژاپن: متوسط حقوق دریافتی کارکنان در هر ماه: ۳۰۰۴.۲۵ دلار