سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از لغو محدویتهای تردد شبانه خبر داد و گفت: رفع محدودیتهای تردد شبانه به این معنی نیست که با ترددهای غیرضروری، احتیاطهای مربوط به فراگیری کرونا را کنار بگذاریم. علیرضا رییسی در یک گفتوگوی تلویزیونی تصریح کرد: اعمال هر محدودیتی با هدف سلامت مردم بود و اگر منع تردد […]
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از لغو محدویتهای تردد شبانه خبر داد و گفت: رفع محدودیتهای تردد شبانه به این معنی نیست که با ترددهای غیرضروری، احتیاطهای مربوط به فراگیری کرونا را کنار بگذاریم. علیرضا رییسی در یک گفتوگوی تلویزیونی تصریح کرد: اعمال هر محدودیتی با هدف سلامت مردم بود و اگر منع تردد شبانه ایجاد شد برای این بود که دورهمی های صورت نگیرد و به دنبال آن شیوع کرونا گسترش نیابد.
وی گفت: باید توجه کرد که ایجاد هر محدودیتی به خاطر حفظ سلامت مردم بوده است.
رییسی ادامه داد: با توجه به اینکه مراکز واکسیناسیون افزایش یافته و مراکز شبانه روزی هم ایجاد شده است برداشتن و لغو منع تردد به این معنا نیست که دورهمیها برگزار شود و خواهش ما از مردم این است که با برداشتن منع تردد در خیابان نچرخند و فقط برای تزریق واکسن کرونا از منزل خارج شوند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: نکته دیگر اینکه مردم بدانند با تزریق واکسن ایمنی کامل را ندارند و بر این باور نباشند که میتوانند ماسک نزنند.
وی در پاسخ به سوال مجری با تاکید براینکه پس شما لغو منع تردد را اعلام میکنید، تصریح کرد: البته من یواشکی اعلام میکنم که منع تردد برداشته شده است، اما مردم بیرون نیایند، مگر در همان ساعات منع تردد برای تزریق واکسن بیرون بیایند.
پرداخت ۳۹۰ میلیارد ریال تسهیلات کمبهره
به طرحهای درآمدزای دهیاریها
معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور از تصویب پرداخت ۳۹۰ میلیارد ریال تسهیلات کمبهره به ۳۰ طرح درآمدزای دهیاریها در نخستین جلسه کمیته ملی وام دهیاریها از محل اعتبارات بانک ملی ایران خبر داد.
علی قربانی افزود: پیش بینی میشود با اعطای این تسهیلات و اجرای طرحهای در نظرگرفته شده برای ۸۱ نفر در مناطق روستایی اشتغال ایجاد شود. وی ادامه داد: جلسه کمیته ملی وام دهیاریها با هدف ایجاد منابع درآمدی پایدار و رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی در چارچوب تفاهم نامه همکاری مشترک با بانک ملی ایران ۱۷ شهریور ماه در سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور تشکیل شد.
در دولت یازدهم و دوازدهم ۶۱۶ میلیارد تومان اعتبار به طرحهای درآمدزای دهیاریهای کشور اختصاص یافته و زمینه اشتغال ۳۰۵۹ نفر از روستاییان را فراهم شد. این طرح ها شامل ۶ محور کشاورزی، عمرانی، خدماتی، صنعتی، گردشگری و تامین ماشینآلات است.
اجرای این طرحها علاوه بر ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری و ایجاد اشتغال برای روستاییان، سبب تغییر نگرش دهیاران درخصوص نحوه تامین منابع مالی و تقویت تفکر اتکا نداشتن بیش از حد به کمکهای دولتی برای مدیریت روستا شده است.
ایجاد درآمد پایدار برای دهیاریها و حمایت و پشتیبانی از این نهاد برای افزایش درآمدهای محلی و خودکفایی مالی آنها با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی از مهمترین اولویتها و برنامههای معاونت امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریها است و تحقق اهداف مورد نظر از طریق اجرای طرحهای درآمدزا در روستاها با محوریت دهیاریها در حال انجام و پیگیری است.
افزایش ساعت کاری مراکز واکسیناسیون کرونا
تا ۸ شب
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به جذب نیروهای داوطلب و همکاریهای بین بخشی برای توسعه و افزایش ساعت کاری مراکز تجمیعی واکسیناسیون، از افزایش ساعت کاری مراکز واکسیناسیون کرونا تا هشت شب خبر داد.
جلیل کوهپایه زاده گفت: تا هفته گذشته به طور متوسط روزانه ۵۰ تا ۶۰ هزار دوز تزریق واکسن کرونا داشتیم اما با افزایش ساعت کاری مراکز واکسیناسیون، تعداد جایگاههای واکسن در مراکز کنونی و همچنین افزایش مراکز تجمیعی این ظرفیت در هفته جاری، این میزان به دو برابر خواهد رسید.
وی با بیان اینکه ۴۶ مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی ایران تا پایان هفته به ۵۰ مرکز میرسند، افزود: پیش از این بزرگترین چالش تامین واکسن بود اما اکنون کمبود نیروی انسانی آموزش دیده و همچنین فضای فیزیکی برای راه اندازی مراکز جدید چالشهای پیش رو برای افزایش ظرفیت واکسیناسیون هستند اما با همکاریهای بین بخشی بطور قطع این چالشها هم رفع میشوند.
کوهپایه زاده گفت: با کمک داوطلبانه نیروهای بسیجی و مردمی، دانشجویان و داوطلبان هلال احمر، مراکز تجمیعی کنونی از روز گذشته به صورت دو شیفت تا هشت شب فعال هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین از شبانه روزی شدن مرکز واکسیناسیون کردستان خبر داد و افزود: در روزهای آینده نیز چند مرکز دیگر مانند مرکز خودرویی دژبان ارتش واقع در خیابان فاطمی، بیمارستانهای تریتا و ساسان و یک بیمارستان دیگر در جنوب شهر شبانه روزی میشوند.
وی با اشاره به ظرفیت شبانه روزی شدن مرکز واکسیناسیون ایران مال گفت: مرکز واکسیناسیون بوستان گفتگو هم به تازگی راه اندازی شده و فعلا از ساعت ۱۴ تا ۲۰ فعال است اما به زودی شبانه روزی خواهد شد.
کوهپایه زاده اظهار کرد: اکنون حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد واکسیناسیون روزانه از طریق نوبت دهی سامانه salamat.gov.ir انجام میشود که اگر این میزان به صد در صد برسد، موجب تسریع در واکسیناسیون می شود.
وی با بیان اینکه قرار است، زمان نوبت دوم واکسن نیز از طریق همین سامانه اعلام شود، افزود: در این صورت با هدایت صحیح شهروندان علاوه بر اینکه از شلوغی مراکز کاسته خواهد شد، میزان واکسیناسیون افزایش مییابد.
۴۰۰ هزار پرونده ثبتی از موجودی واحدهای اجرایی کشور کاهش یافت
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از کاهش ۴۰۰ هزار پرونده ثبتی از موجودی واحدهای اجرایی این سازمان در سال گذشته خبر داد.
ذبیح الله خداییان در حاشیه افتتاح ساختمان ثبت اسناد و املاک البرز در جمع خبرنگاران افزود: سازمان ثبت اسناد و املاک به دنبال ان است تا فردی به ادارات ثبت مراجعه نکند و خدمات دهی در اسرع وقت انجام شود.
وی ادامه داد:پیشرفتهای چشمگیری را در الکترونیکی شدن خدمات دهی سازمان ثبت اسناد و املاک شاهد بودیم.
خداییان گفت: به دنبال آن هستیم به نحوی عمل شود تا مردم در منزل خود خدمات گیرند و میزان مراجعات کمتر شود بنابراین تامین زیرساختهای فناوری در دوره تحول و تعالی قوه قضاییه ضروری است.
وی ادامه داد: اجرای طرح کاداستر اراضی دولتی مستلزم همکاری دستگاههای اجرایی است امیدواریم با روی کار آمدن دولت سیزدهم و اهتمام رییس جمهوری به این مهم و همراهی دستگاههای دولتی این طرح را به اتمام برسانیم.
خداییان بیان داشت: طرح کاداستر سبب میشود مدیران و مسوولان بتوانند زمین را در کشور مدیریت کنند و در دوره تحول و تعالی قوه قضاییه این طرح در اولویت است.
وی تاکید کرد: در اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا که برعهده سازمان ثبت اسناد و املاک است نیز تسریع داریم.