سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری با اعلام اینکه تاکنون آماری از ابتلا به آبله میمون گزارش نشده است، گفت: اعزام حجاج کمتر از ۶۵ سال بر اساس پروتکل های وزارت بهداشت انجام خواهد شد. حسن خوشخو سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری در گفتوگو با پایگاه خبری […]
سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری با اعلام اینکه تاکنون آماری از ابتلا به آبله میمون گزارش نشده است، گفت: اعزام حجاج کمتر از ۶۵ سال بر اساس پروتکل های وزارت بهداشت انجام خواهد شد.
حسن خوشخو سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری در گفتوگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، در خصوص شرایط و ضوابط حج ۱۴۰۱ گفت: حجاج بر اساس پروتکل های وزارت بهداشت باید سه دوز واکسن را تزریق کرده باشند و اعزام افراد بالای ۶۵ سال به حج بر اساس ضوابط کشورعربستان ممنوع شده است.
سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری در ادامه افزود: با توجه به توافقات انجام شده با کشورعربستان واکسن سینوفارم مورد تایید واقع شده است و با تمهیدات لازم از سوی سازمان حج و وزارت بهداشت گواهینامه لازم به حجاج ارائه خواهد شد.
خوشخو در ادامه با اشاره به کاهش محدودیت های پروازی در دنیا خاطر نشان کرد: بسیاری از کشورها محدودیت های پروازی را حذف کرده اند و فقط QR-Code واکسن مهم است.
سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری در مورد آبله میمون گفت: با توجه به اینکه مسئولیت ورود مسافران به لحاظ رعایت الزامات بهداشتی برعهده وزارت بهداشت است، تاکنون آماری از ابتلا به آبله میمون اعلام نشده است.
خوشخو در ادامه بیان کرد: در حال حاضر ۱۵۰ پرواز درهفته از کشور به عتبات برقرار است و از تمام شهرهایی که درخواست باشد و زائر وجود داشته باشد پرواز برقرار می شود.سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری در ارتباط با سفر اربعین نیز گفت: با توجه به اینکه در ایام اربعین پیک یک هفته ای داریم قطعا تمهیدات لازم انجام خواهد شد.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای استان فارس خبر داد؛
فعالیت ۷۰۰ راهدار در طرح واکنش سریع راهداری فارس
سرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای استان فارس از اجرای طرح واکنش سریع راهداری در این استان و فعالیت ۷۰۰ نیروی راهدار در این طرح خبر داد.
علیرضا راستیار، سرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای استان فارس، در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، گفت: همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و میلاد امام رضا(ع) طرح واکنش سریع راهداری را از ۱۱ خرداد ماه در استان فارس آغاز کردیم.
وی با اشاره به ایجاد شبکهای برای همیاران مردمی دولت، عنوان کرد: از تمامی کاربران جادهای به ویژه رانندگان حرفهای که در سطح راههای استان فارس تردد میکنند، دعوت کردیم مشکلات مرتبط با ایمنی راهها که رفعشان نیازمند اقدام سریع است، از طریق سامانه و تلفن گویای ۱۴۱ به راهداری این استان گزارش دهند.
راستیار موضوعات قابل گزارش در فاز اول اجرای این طرح را لکهگیری و اصلاح چالهها و موانع مخاطرهآمیز خواند و اظهار کرد: پاکسازی و شستوشوی علائم و تابلوهای ایمنی موجود در راهها، رفع نقص تابلوها و علائم موجود، تکمیل علائم در پیچها و قوسهای تند و علائمی که خسارت دیدهاند و آشکارسازی مسیرهای مخاطرهآمیز به جهت ایمنسازی مسیرها از جمله مواردی هستند که در طرح طوس پیگیری میشوند. سرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای استان فارس خاطرنشان کرد: در این طرح ۷۰۰ راهدار با بیش از ۴۵۰ دستگاه انواع ماشین آلات سبک، سنگین و نیمه سنگین آماده اجرای طرح واکنش سریع در ۳۰ شهرستان استان فارس هستند.
همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) اجرایی گردید ؛
ایجاد شبکه همیاران مردمی دولت
در اجرای طرح واکنش سریع
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران اظهار داشت : همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) با هدف افزایش ایمنی راهها، ارتقای کیفیت و سرعت ارایه خدمات راهداری و رضایتمندی کاربران جادهای همزمان با سراسر کشوردر ایجاد شبکه همیاران مردمی دولت در اجرای طرح واکنش سریع (طوس) حوزه راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران اجرایی گردید.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی از مازندران، اسماعیل فولادی اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل اجرایی این طرح، روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستانها موظفند، در خصوص اقدامات هشت گانه با موضوعات لکه گیری و اصلاح چاله های مخاطره آمیز در راهها، پاکسازی و شستشوی علایم و تابلوهای ایمنی موجود، پاکسازی اجسام زاید از سطح و شانه راهها، رفع نقص و عیب از تابلو و علایم و تجهیزات ایمنی موجود، تکمیل علایم در پیچهای تند فاقد علایم کافی، رفع نقص حفاظ ایمنی آسیب دیده و مخاطره آمیز، آشکار سازی موقعیتهای غیرمنتظره و مخاطره آمیز، ایمن سازی مخاطرات بالقوه منجر به حادثه یا انسداد جاده ها در راههای اصلی و شریانی، حضور موثرداشته و با تجهیزات و امکانات در محل حادثه در کلیه راههای استان باید با قید فوریت اقدام نمایند. فولادی افزود: روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستانها موظفند با به کارگیری نیروی انسانی، ماشین آلات و تجهیزات موجود و همچنین ظرفیت اکیپهای امانی و پیمانی راهداری و راهدارخانهها و همچنین گشتهای راهداری و ترابری، نسبت به اجرای مفاد این طرح اقدام نمایند. وی با اشاره به اینکه در خصوص موارد یادشده باید بلافاصله پس از اطلاع یابی از طریق هریک از روشهای اطلاع یابی موجود نظیر گزارش یا مشاهده گشت راهداری، تماس با ۱۴۱، گزارشهای مردمی یا رانندگان، گزارش پلیس راه و سایر سازمانها و ارگانهای ذی ربط، به قید فوریت نسبت به اعزام اکیپ ویژه عملیات راهداری به محل و رفع مشکل مربوطه در اسرع وقت اقدام کرده و گزارش اقدامات انجام شده را به همراه مستندات تصویری آن در سامانه جامع راهداری WWW.RMS.RMTO.IR ثبت نمایند.