مدیران زیر تهویه مطبوع ملت زیر بمباران آلودگی
مدیران زیر تهویه مطبوع ملت زیر بمباران آلودگی

جمله ـ گروه جامعه: بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای تهران هم اکنون با میانگین ۱۶۵ و در شرایط ناسالم است همچنین ۲۸ ایستگاه در شرایط آلوده قرار دارند که از این تعداد شرایط ۲۶ ایستگاه به رنگ قرمز و دو ایستگاه به رنگ بنفش درآمده است. به گزارش جمله، […]

جمله ـ گروه جامعه: بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای تهران هم اکنون با میانگین ۱۶۵ و در شرایط ناسالم است همچنین ۲۸ ایستگاه در شرایط آلوده قرار دارند که از این تعداد شرایط ۲۶ ایستگاه به رنگ قرمز و دو ایستگاه به رنگ بنفش درآمده است.
به گزارش جمله، براساس آخرین اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران (۱۲ دی‌ماه) کیفیت هوا در ایستگاه‌های پارک رازی (منطقه ۱۱) و شهرداری منطقه ۱۹ در وضعیت بسیار ناسالم قرار دارد.همچنین کیفیت هوا در ایستگاه‌های اقدسیه (منطقه۱)، دانشگاه شهیدبهشتی (منطقه ۱)، شهرداری منطقه ۲، شریف (منطقه ۲)، پونک، پاسداران (منطقه ۳)، دانشگاه علم و صنعت (منطقه ۴)، شهرداریمنطقه۴، تربیت‌ مدرس (منطقه ۶)، ژئوفیزیک (منطقه ۶)، دانشگاه تهران (منطقه ۶)، ستاد بحران (منطقه ۷)، گلبرگ (منطقه ۸)، شهرداری منطقه ۱۰، شهرداری منطقه ۱۱، شهرداری منطقه ۱۲، میدان امام خمینی (منطقه ۱۲)، پیروزی (منطقه ۱۳)، پارک شکوفه (منطقه ۱۴)، مسعودیه (منطقه ۱۵)، پارک سلامت (منطقه ۱۷)، شادآباد (منطقه ۱۸)، پارک قائم (منطقه ۱۸)، شهرری (منطقه ۲۰)، شهرداری منطقه ۲۱ و شهرداری منطقه ۲۲ در وضعیت ناسالم برای همه قرار دارد.
پارک رازی (منطقه ۱۷) و شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۲۰۵ آلوده‌ترین ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای تهران هستند.در ایستگاه‌های سوهانک (منطقه ۱)، میدان فتح (منطقه۹)، اتوبان محلاتی (منطقه ۱۴) و شهرک چشمه (منطقه ۲۲) ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون که آلاینده شاخص این روزهاست، به عنوان آلاینده شاخص هوای پایتخت ثبت نشده است.
لازم به ذکر است در ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۵، شهرداری منطقه ۱۶ و فرمانداری شهرری (منطقه ۲۰) هیچ اطلاعاتی ثبت نشده است.
سازمان هواشناسی در این شرایط جوی توصیه می کند هموطنان از تردد غیرضروری و انجام فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز
پرهیز کنند.
گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا “پاک”، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا “قابل قبول(سالم) یا متوسط”، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا “ناسالم برای گروه‌های حساس”، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا “ناسالم برای همه گروه‌ها”، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا “بسیار ناسالم” و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا “خطرناک” است. بعد از ایجاد این بحران مثل همیشه جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل شده است تا شاید نوشدارویی بعد از مرگ سهراب باشد.
این جلسه به ریاست عابد ملکی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از لحظاتی پیش تشکیل شد تا با توجه به تشدید آلودگی هوا در تهران و شهرستانهای استان تهران برای روزهای آینده تمهیدات لازم اتخاذ شود.
کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران در حالی بار دیگر تشکیل جلسه داده است که بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای تهران هم اکنون با میانگین ۱۶۵ و در شرایط ناسالم است همچنین ۲۸ ایستگاه در شرایط آلوده قرار دارند که از این تعداد شرایط ۲۶ ایستگاه به رنگ قرمز و دو ایستگاه به رنگ بنفش
درآمده است.

شغل: شهردار تهران، وظیفه: مدیریت ارز
به گزارش جمله، این آمار درحالی رسانه‌ای می شود که شهردار تهران این روزها در حال اظهارنظر درمورد بازار ارز، ناآرامی‌ها و فحش دادن به دولت قبل است. معلوم نیست این اطلاعات روزانه به دست رییس جمهور و هیات دولت به خصوص رییس سازمان حفاظت محیط زیست هم می رسد یا نه؟ اگر می رسد و کاری نمی‌کنند باید به آنها آفرین گفت و اگر نمی‌رسد معلوم می شود که مسئولان ما از خودرو به ساختمان و از ساختمان به خودرو درحال آمد وشد هستند و اصلا در این هوا نفس نمی‌کشند که بفهمند چه خبر است.
در این حالت که مسئولان زیر تهویه مطبوع هستند و مردم زیر بارانی از آلودگی و نکبت نمی توان انتظار بهبود از اوضاع
جهان داشت.
مسئله به تهران هم محدود نیست و بر اساس اخباری که در این هفته منتشر شده وضعیت شهرهایی نظیر اراک، اصفهان و اهواز هم بهتر از تهران نیست.
به این باید نامه اخیر اعضای شورای شهر به سران سه قوا درباره آلودگی را هم اضافه کرد. نامه‌ای که عملا باید به شهردار زده میشد یا از طریق شهرداری به سران قوا ارسال می گردید نه اینکه از شورای شهر به آنها. اما از آنجا که هیچ چیز در کشور عادی و منطقی نیست، می توان این نامه‌نگاری را نیز در همان راستا دانست. از طرف دیگر آمارها نشان می دهد که سالانه ۱۱هزار ایرانی به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست می دهند که این آمار برابر است با شهدای دو سال دفاع مقدس.. خون این جانباختگان که به مسئولان برای زیستی عادی اعتماد کرده بودند بر گردن کیست و به راستی باید پرسید:بِأَیِّ
ذَنبٍ قُتِلَت؟