مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت : برنامهریزیها برای افزایش پروازها از ترمینال گالری سلام صورت گرفته است. علی رستمی اظهار داشت ترمینال گالری سلام در روز ٢٨ خردادماه با حضور ریاست محترم جمهور افتتاح شد و نخستین پرواز از این ترمینال در روز یکم تیر ماه توسط هواپیمایی […]
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت : برنامهریزیها برای افزایش پروازها از ترمینال گالری سلام صورت گرفته است.
علی رستمی اظهار داشت ترمینال گالری سلام در روز ٢٨ خردادماه با حضور ریاست محترم جمهور افتتاح شد و نخستین پرواز از این ترمینال در روز یکم تیر ماه توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به مقصد دوبی انجام گرفت.
وی گفت : با آغاز عملیات پروازهای حج از ١٧ تیرماه قریب به ٤٦ هزار زائر خانه خدا از ترمینال گالری سلام اعزام و پذیرش شدند که میزان رضایتمندی آن ها از این ترمینال به بیش از ٩٢ درصد رسید.
رستمی بیان داشت در عملیات پروازهای اربعین سال جاری نیز از ١٧ تا ٢٨ مهر ١٠ هزار و ٦١٠ زائر توسط یک شرکت هواپیمایی خارجی از ترمینال گالری سلام به دو مقصد بغداد و نجف اعزام و پذیرش شدند.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه هم اکنون پروازهای ۵ شرکت هواپیمایی خارجی از ترمینال گالری سلام انجام می شوند ادامه داد برنامه ریزی ها برای افزایش پروازهای ترمینال گالری سلام صورت گرفته و تا پایان سال تعداد پروازهای روزانه از این ترمینال به ١٥ پرواز می رسد.
رستمی در خصوص برقراری پروازهای داخلی از فرودگاه امام (ره) گفت : با بهره برداری از ترمینال گالری سلام و انتقال بخشی از پروازهای ترمینال شماره یک به این ترمینال؛ ظرفیتی جدید در ترمینال یک ایجاد شد که تصمیم گرفتیم از آن برای برقراری پروازهای داخلی و تکمیل شبکه پروازی فرودگاه استفاده کنیم.
وی ادامه داد به همین منظور بال غربی ترمینال مسافری شماره یک شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برای انجام پروازهای داخلی آماده شد و تاکنون دو شرکت هواپیمایی از فرودگاه امام (ره) به کیش و مشهد پرواز انجام داده اند.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) افزود : ظرفیت لازم و زیرساخت های مورد نیاز برای انجام پروازهای داخلی از فرودگاه امام (ره) مهیا شده و باتوجه به درخواست شرکت های هواپیمایی انجام این پروازها امکان پذیر است.
اعزام و پذیرش ۲۲۰ هزار زائر اربعین حسینی در فرودگاه امام خمینی (ره)
رئیس هیات مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ادامه داد: تا سوم آبان ماه یک هزار و ۳۱۴ پرواز ویژه اربعین حسینی در فرودگاه امام (ره) انجام شده است.
رستمی اظهار داشت: عملیات پروازهای اربعین در فرودگاه بین المللی امام (ره) از ۱۷ مهرماه آغاز شد و تا سوم آبان ماه یک هزار و ۳۱۴ پرواز خروجی و ورودی به دو مقصد بغداد و نجف از این فرودگاه انجام گرفت.
وی گفت : ۹ شرکت هواپیمایی داخلی و یک شرکت هواپیمایی خارجی عملیات اعزام و پذیرش زائران به عتبات را انجام دادند و تاکنون بیش از ۲۲۰ هزار زائر از فرودگاه امام خمینی (ره) اعزام و پذیرش شدند که این آمار نسبت به سال گذشته ۷۹ درصد رشد داشته باشد.
رستمی ادامه داد: بر اساس گزارش اداره برنامه ریزی و هماهنگی پرواز شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) ۱۰۵ هزار و ۳۷۰ زائر با ۶۵۵ پرواز از فرودگاه امام (ره) به عراق اعزام شدند و ۱۱۵ هزار و ۶۲۲ زائر نیز با ۶۵۹ پرواز به کشور بازگشته اند.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بیان داشت: با وجود رشد تعداد زائران نسبت به سال های گذشته با تمهیدات صورت گرفته در این مجموعه و اختصاص گیت های مجزا برای پذیرش آن ها، زمان ایستایی زائران در صف های بازرسی و کنترل گذرنامه نیز نسبت به سال های گذشته کاهش چشمگیری داشت و همچنین با برپایی موکب ویژه در سالن انتظار فرودگاه علاوه بر اجرای برنامه های فرهنگی، از زائران و مسافران پذیرایی به عمل آمد.
رستمی گفت: در عملیات پروازهای اربعین امسال باتوجه به خط مشیء تعیین شده از سوی وزیر محترم راه و شهرسازی مبنی بر خدمت رسانی شایسته به زائران؛ شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با تمام امکانات به میزبانی این عزیزان رفت تا زائران اربعین حسینی سفر خود را با آرامش آغاز کرده و به پایان برسانند.
این در حالی است که جلسه گراميداشت هفته پدافند غيرعامل نیز با حضور علی عابدزاده رئيس سازمان هواپيمايی كشوری برگزار شد. در اين جلسه علي عابدزاده ضمن گراميداشت آغاز ماه ربيع الاول و هفته پدافند غيرعامل اظهارداشت: با توجه به حجم تهدیدات دشمن به شیوه های متعدد در صنعت حمل و نقل هوايي دفع این گونه تهدیدات در صنعت هوانوردي يكي از وظايف اصلي سازمان به شمار مي رود. ضرورت دارد ساختار سازماني مناسب براي انجام اين وظايف مهم طراحي و در نظر گرفته شود تا مسائل مبتلا به صنعت هوانوردي و به منظور مصونيت بخشي، تاب آوري و ايمن سازي زيرساخت صنعت در حوزه تهديدات مورد اهميت بيشتر قرار گيرد همچنين شيوه ها و دستورالعملي هاي لازم براي مجموعه صنعت تهيه و به همه بخشها ابلاغ شود.
وي بر رعايت دستورالعمل هاي پدافند غيرعامل در طراحي و ساخت فرودگاهها وتاسيسات هوانوردي، جلوگيري از هرگونه نفوذ و هك در سامانه هاي شركت هاي هوانوردي و فرودگاهها، اجراي ضوابط امينتي در حوزه هاي هوانوردي كشور، رصد بيماريها و آفات دامي وگياهي در مرزهاي هوايي كشور، توجه به ملاحظات اقتصاد هوانوردي، حفاظت از مردم در سوانح و رويدادهاي طبيعي و غير طبيعي، مباحث پدافند غيرعامل در حوزه هاي هوانوردي است كه با با توجه به تنوع تهديدات، برنامه ريزي جامع و پايدار براي صيانت از زيرساخت هاي هوانوردي كشور تاكيد كرد.
در ادامه علي لطفي جانشين پدافند غير عامل سازمان هواپيمايي كشوري گزارشي از عملكرد، فعاليت هاي سازمان همچنين برنامه هاي آينده اين بخش در حوزه پدافند غيرعامل ارائه كرد.