مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به رعایت شیوهنامهها در مقابله با کرونا در سفرهای ناوگان، گفت: از ابتدای آذر انجام سفر در ناوگان عمومی فقط با ارائه کارت واکسن و تست منفی کرونا با اعتبار ۷۲ ساعت انجام میشود. داریوش باقرجوان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درباره آخرین […]
مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به رعایت شیوهنامهها در مقابله با کرونا در سفرهای ناوگان، گفت: از ابتدای آذر انجام سفر در ناوگان عمومی فقط با ارائه کارت واکسن و تست منفی کرونا با اعتبار ۷۲ ساعت انجام میشود.
داریوش باقرجوان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درباره آخرین تمهیدات برای ممانعت از ورود احتمالی ویروس جهشیافته امیکرون از طریق مسافران جادهای مرزی و رعایت شیوهنامهها و پروتکلهای بهداشتی اظهار داشت: همه پروتکلهای مبارزه با ویروس کرونا که از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب میشود، همان زمان اجرایی میشود. وی با تأکید بر اینکه در موضوع مقابله با کرونا هر آنچه که از روز اول ابلاغ شده است، اعمال میشود. اضافه کرد: در این باره سامانه امید را معرفی کردیم و رابطهای استانی نیز بابت برقراری ارتباطهای IP معرفی شدهاند، به منظور نظارت بر عملکرد شرکتهای حمل و نقل و فروش بلیت از طریق سامانههای اینترنتی و مسافران، نظارتهای لازم به صورت مدیریت هوشمند و از طریق سکوی مدیریت هوشمند بیماریهای همهگیر (سامانه امید) انجام میشود.
مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به اینکه از ابتدای آذر انجام سفر در ناوگان عمومی فقط با ارائه کارت واکسن و تست منفی کرونا با اعتبار ۷۲ ساعت انجام میشود گفت: در واقع از ابتدای آذر کار کمی مشکلتر شد زیرا فاصلهگذاری اجتماعی به صورت هوشمند انجام میشود، یعنی افرادی که طبق سامانه امید کارت واکسیناسیون را دریافت نکردهاند و یا تست PCR منفی با اعتبار ۷۲ ساعت ندارند، اجازه تردد با ناوگان ندارند. وی درباره رعایت شیوهنامهها در سفرهای ناوگان عمومی مسافری جادهای گفت: از اول آذر هیچ مسافر واکسن نزدهای امکان سفر ندارد و مسافر باید تست PCR منفی داشته باشد، با این حال محلولپاشی در ابتدا و انتهای سفر، الزام مسافرات به استفاده از ماسک و ارائه اقلام بهداشتی به صورت دقیق اجرا میشود، ارائه بلیت به صورت اینترنتی و پرداختها به صورت تراکنشهای اعتباری است و مسافران به راحتی امکان تهیه بلیت دارند.
باقرجوان با تأکید بر اینکه هر آنچه که از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شود، با قدرت اجرا میکنیم، اضافه کرد: پیش از این برای بررسی وضعیت مسافر از نظر ابتلا به کرونا فقط به پایگاه داده وزارت بهداشت متصل بودیم و استعلام میکردیم که آیا فرد مسافر کرونا دارد یا خیر و اینکه آیا ۱۴ روز از مدت زمان ابتلای وی گذشته است یا خیر، اما امروز در کنار آنکه افرادی که واکسن نزده باشند، اجازه سفر ندارند و واکسننزدهها باید حتما تست منفی کرونا داشته باشند، این رصد از سریق سامانه امید هم انجام میشود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان خبر داد؛
رشد ۷۲ درصدی واردات کالای اساسی در بندر شهید رجایی
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از واردات ۲.۵ میلیون تن انواع کالای اساسی در هشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: واردات این کالاها در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۷۲ درصد رشد داشته است.
علیرضا محمدی کرجیران در تشریح آخرین وضعیت واردات کالای اساسی (غیر کانتینری) در بندر شهید رجایی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان، ۲ میلیون و ۵۷۶ هزار و ۵۵۸ تن انواع کالای اساسی تخلیه شده که به ترتیب روغن خوراکی و گندم بیشترین میزان را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به رشد ۷۲ درصدی واردات کالای اساسی نسبت به مدت مشابه سال قبل، عمده این کالاها را روغن نباتی، گندم، شکر، ذرت، کود، کنجاله سویا و برنج اعلام کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه از ابتدای سال تا اول آذر در مجموع ۵۲ فروند شناور حامل کالاهای اساسی در بندر شهید رجایی پهلودهی شد، اظهار داشت: بیشترین کالایی که در این مدت تخلیه شده است،گندم به میزان ۹۲۹ هزار ۴۰ تن، بوده است. محمدی کرجیران گفت: طی دوره زمانی هشت ماهه سال جاری ۵۷۱ هزار و ۷۱۵ تن روغن خوراکی به وسیله ۱۹ فروند کشتی در بندر شهید رجایی پهلو دهی شده است، پس از گندم بیشترین میزان واردات کالای اساسی به روغن خوراکی اختصاص داده شده است که بسته به نیاز وارد کارخانجات فراوری و یا در انبارها به عنوان ذخایر استراتژیک نگهداری می شود. به گفته وی در مدت یاد شده ۳۹۷ هزار تن شکر، ۲۷۴ هزار و ۳۹۷ تن ذرت و ۱۸۶ هزار و۲۶۱ تن کود، ۱۲۰ هزار و ۷۲۳ تن کنجاله سویا و ۶۵ هزار و ۹۹۹ تن جو در بندر شهید رجایی تخلیه و این کالاها به دو طریق ریلی و جادهای به استانهای مقصد حمل شد. مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با اشاره به ضرورت تامین مایحتاج عمومی کشور اضافه کرد: در حال حاضر ۹ فروند کشتی در مجموع حامل ۵۸۸ هزار و ۴۴۹ تن کالای اساسی شامل ۷ کشتی گندم و ۲ کشتی جو در لنگرگاه بندرعباس در حال انجام فرایند اسنادی خود هستند که بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته تا هفته آینده در این بندر تجاری پهلو دهی خواهند شد.
مدیرکل فرودگاههای استان هرمزگان خبر داد؛
اتمام پروژه توسعه و بهسازی اپرون فرودگاه بندرعباس تا اواخر بهمن
مدیرکل فرودگاههای استان هرمزگان اتمام پروژه توسعه و بهسازی اپرون فرودگاه بندرعباس تا اواخر بهمن خبر داد.
ابوذر ضیایی، مدیرکل فرودگاههای استان هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه عملیات بهسازی و توسعه اپرون در ایرساید فرودگاه بینالمللی بندرعباس مراحل پایانی خود را پشت سر میگذارد، گفت: این پروژه اکنون پیشرفت ۹۲ درصدی داشته و اواخر بهمنماه به پایان میرسد.
وی ادامه داد: در این پروژه ۴ استند (محل پارک هواپیما) مورد بهسازی قرار گرفته و روکش این استندها به دلیل فرسودگی تراشیده شده و مجددا با آسفالت روکش شده است.
ضیایی افزود: در این پروژه همچنین ۲ استند به اپرون فرودگاه اضافه شده و یک تاکسی وی برای اتصال اپرون به باند احداث شده است. به گفته مدیرکل فرودگاههای استان هرمزگان، با اتمام پروژه بهسازی و توسعه اپرون فرودگاه بینالمللی بندرعباس، موقعیت پارک هواپیما در این فرودگاه از ۸ استند به ۱۰ استند ارتقا پیدا میکند و این اتفاق تاثیر به سزایی در ظرفیت پذیرش پرواز در فرودگاه بندرعباس خواهد داشت.