مدیر امور فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک توسعه صادرات ایران گفت: راه اندازی رمز پویا دو الزام دارد که یکی شامل فعال سازی این رمز و دیگری احراز هویت گوشیهای تلفن همراه است. عشرت عدالت با اعلام اینکه نحوه دریافت رمز پویا به بانک صادرکننده کارت بستگی دارد، سه روش برای دریافت […]
مدیر امور فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک توسعه صادرات ایران گفت: راه اندازی رمز پویا دو الزام دارد که یکی شامل فعال سازی این رمز و دیگری احراز هویت گوشیهای تلفن همراه است.
عشرت عدالت با اعلام اینکه نحوه دریافت رمز پویا به بانک صادرکننده کارت بستگی دارد، سه روش برای دریافت این رمز را تشریح کرد.
عدالت تصریح کرد: یکی از روشها دانلود اپلیکیشن مربوطه در سایت بانک است که برای این روش نیاز به موبایل هوشمند است. در روش دوم برای مشتریان شبکه بانکی که فاقد موبایل هوشمند هستند از پیامک با ابزارهای مختلفی مانند استفاده از درگاههای اینترنتی، موبایل بانک، اینترنت بانک و تلفن بانک استفاده می شود. مدیر امور فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک توسعه صادرات ادامه داد : روش سوم با استفاده از کددستوری یا USSD و ارسال پیامک به سرشماره، رمز دوم دریافت می شود و در نهایت این امر بستگی به بانک ها دارد که یکی از روشها یا هر سه روش را برای مشتریان خود تعریف کنند.
عدالت تاکید کرد: به هر حال مشتریان باید شماره تلفن همراهی برای ارسال رمز دوم پویا به بانک اعلام کنند و طی تعهدنامه ای به بانک اجازه دهند تا بتواند از این طریق رمزپویا را برایشان فعال کند.
خرید پنج هزار میلیارد ریال کالای بادوام داخلی با تسهیلات بانک ملی ایران
بانک ملی ایران با هدف رونق بازار تولید و کسب و کار داخلی و حمایت از کالای ایرانی، از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه بیش از پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات فروش اقساطی برای خرید کالای داخلی تخصیص داده است.
این بانک طی مدت مذکور بالغ بر ۳۶ هزار و ۶۳۶ فقره تسهیلات فروش اقساطی خرید کالای داخلی به ارزش پنج هزار و ۱۱ میلیارد ریال پرداخت کرده است.
بانک ملی ایران در سال گذشته نیز تعداد ۸۲ هزار و ۲۰ فقره تسهیلات فروش اقساطی خرید کالای داخلی به ارزش هشت هزار و ۶۰۲ میلیارد ریال پرداخت کرده است.
در هشت ماه ابتدای امسال، ۱۲۲ هزار و ۶۶۵ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش برای حمایت از تولید و اشتغال در ۵۲ هزار و ۴۴۹ فقره توسط بانک ملی ایران پرداخت شده است.
همچنین در این مدت، تعداد ۵۹۵ هزار و ۳۷۹ فقره تسهیلات نیز به صورت فروش اقساطی، جعاله و مرابحه برای رفع نیازهای ضروری خانوار پرداخت کرده است که ارزش این تسهیلات به ۱۸۴ هزار و ۴۶ میلیارد ریال می رسد.
اختصاص ۱۴۰۰ میلیارد ریال وام قرض الحسنه برای اشتغال زنان سرپرست خانوار
در سال ۹۶ و ۹۷، ۱۰۰۰ میلیارد ریال به ۳۳ هزار زن سرپرست خانوار وام قرض الحسنه تخصیص داده شده است. بانک قرض الحسنه مهر ايران در سال ۱۳۹۸ نيز، ۴۰۰ ميليارد ريال از محل منابع طرح همياران مهر به زنان سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزيستي و کميته امداد امام خميني (ره) وام قرض الحسنه پرداخت مي کند.
بانک قرضالحسنه مهر ایران در راستای مسئوليتهاي اجتماعي خود، در مراسم دوازدهمين سالگرد تأسيس بانک، با حضور فرهاد دژپسند، وزير امور اقتصادي و دارايي و عباس معمارنژاد، معاون امور بانک و بيمه وزارت اقتصاد، اسناد همكاري را با دو نهاد حمايتي كميته امداد و بهزيستي تبادل كرد.
در این مراسم عسگریان، معاونت مشارکتهای مردمی کميته امداد و يزدانمهر، معاونت مشارکتهاي مردمي سازمان بهزيستي نيز حضور داشتند. در سال جاری، بانک قرضالحسنه مهر ایران در همکاری با سازمان بهزیستي و کميته امداد، تسهيلات ۴۰ ميليارد توماني را که از محل منابع خيرين در طرح همياران مهر جمعآوري شده، به اشتغال زنان سرپرست خانوار اختصاص داده است.
از دیگر طرحهای حمایت از اشتغال بانک قرضالحسنه مهر ایران ميتوان به ۳۳ هزار فقره وام اشتغالزايي بانون در طرح اندوخته بانوان مهر ايران به ارزش ۱۰۰ ميليارد تومان اشاره کرد که با همکاري معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري، تخصيص داده شده است.
بخش عمدهای از متقاضیان تسهیلات ارزانقیمت قرضالحسنه، زنان سرپرست خانوار و خانوارهاي تحت پوشش سازمانهاي حمايتي هستند که با همکاري بانک قرضالحسنه مهر ايران و سازمانها و نهادهاي مرتبط، امکان توانمندسازي اين افراد، فراهم ميشود.