مراکز واکسیناسیون اورژانس در روزهای تعطیل دایر هستند
مراکز واکسیناسیون اورژانس در روزهای تعطیل دایر هستند

سرپرست سازمان اورژانس کشور از فعالیت مراکز واکسیناسیون اورژانس در روزهای تعطیل خبر داد. پیمان صابریان از فعال بودن مرکز ۱۷ گانه واکسیناسیون در تعطیلات پیش رو خبر داد. وی با بیان اینکه که در ایام تعطیلات پیش رو در پایگاه‌های ۱۷ گانه اورژانس واکسیناسیون انجام خواهد شد تاکید کرد: هموطنان فقط در صورت دریافت […]

سرپرست سازمان اورژانس کشور از فعالیت مراکز واکسیناسیون اورژانس در روزهای تعطیل خبر داد. پیمان صابریان از فعال بودن مرکز ۱۷ گانه واکسیناسیون در تعطیلات پیش رو خبر داد. وی با بیان اینکه که در ایام تعطیلات پیش رو در پایگاه‌های ۱۷ گانه اورژانس واکسیناسیون انجام خواهد شد تاکید کرد: هموطنان فقط در صورت دریافت پیامک به این مراکز مراجعه کنند. صابریان افزود: ۱۷ پایگاه ثابت و سیار اورژانس با ۴۲۰ تکنسین به صورت خودرویی و فردی آمادگی تزریق واکسن به گروه‌های سنی اعلام شده را دارد. این پایگاه‌ها از ساعت ۸ تا ۲۰ در همه ایام هفته در خدمت همشهریان هستند.
۶۱ میلیون نفر گروه هدف واکسیناسیون
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: گروه هدف برای واکسیناسیون کرونا ۶۱ میلیون نفر هستند و تاکنون ۱۴ . ۲۴ درصد از این گروه هدف یک دز واکسن را دریافت کردند. علیرضا رییسی روز یکشنبه در مراسم معرفی و آشنایی با سایت سلامت وزارت بهداشت و داشبوردهای مدیریت برنامه واکسیناسیون علیه کرونا که در محل وزارت بهداشت بصورت مجازی برگزار شد، افزود: تا دوم شهریور ماه واردات هشت میلیون واکسن و تا پایان شهریور ماه واردات ۲۴ میلیون دز واکسن به کشور قطعی شده و همه مراحل خرید و پرداخت آنها انجام شده است. وی اظهار  داشت: مهر و آبان ماه نیز حدود ۳۰ میلیون دز واکسن به کشور وارد می شود و تولید واکسن داخلی نیز ماهانه به ۱۵ میلیون دز می رسد. رییسی ادامه داد: قرار است واکسن برای افراد زیر ۱۸ سال از چین و کوبا داشته باشیم و حدود هفت میلیون نفر از این گروه سنی که دارای بیماریهای زمینه ای و پرخطر هستند واکسینه شوند تا شاهد بازگشایی مدارس نیز باشیم. سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: سایت سلامت وزارت بهداشت و داشبوردهای مدیریت، سامانه ای آنلاین است که همه روند واکسیناسیون، عملکرد استانها و شهرستانها و وضعیت کرونایی را در شهرها رصد می کند.
به گفته وی،  این سامانه به ما می گوید که از هر نوع واکسنی چه تعداد تزریق شده و چند دز دیگر نیاز است.
رییسی افزود: به عنوان مثال برای واکسن سینوفارم هفت میلیون دز دیگر و  استرزنکا دو میلیون دز نیاز داریم.
معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: بر اساس اطلاعات سامانه سلامت وزارت بهداشت و داشبوردهای مدیریتی، در مازندران ۵ .۳۵ درصد، اصفهان ۲۵ درصد، البرز ۲۲ درصد، آذربایجان بالای ۳۰ درصد، تهران بر اساس دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۳ درصد و علوم پزشکی شهید بهشتی ۲۲ درصد و غیره واکسیناسیون علیه کرونا انجام شده و به ازای هر یک میلیون نفر، تزریق هفت هزار دز واکسن قابل قبول است. رییسی تاکید کرد: تاکنون ۶۷ درصد واکسن های تزریق شده در کشور سینوفارم، ۵ . ۶ درصد برکت و آسترزنکا ۶ . ۲ درصد است و پنج میلیون دز واکسن در مراکز مربوطه واکسیناسیون اکنون موجود است. به گفته سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، بیشترین واکسیناسیون انجام شده با سه میلیون و ۴۹۹ هزار و ۶۸۴ دز واکسن مربوط به روز گذشته بود و به عبارتی دیگر روزانه ۵۰۰ هزار دز واکسن تزریق شده است. وی با اشاره به طرح شهید سلیمانی افزود: چهار میلیون و ۷۱۲ تست پی سی آر در طرح شهید سلیمانی از ابتدای فروردین تاکنون انجام شده  که از این تعداد ۲ میلیون و ۷۱۲ تست مثبت کرونا بودند. رییسی ادامه داد: ۹ میلیون و ۶۴۱ هزار و ۴۹۶ رهگیری تماس در رابطه با کرونا انجام شده و البته اجرای طرح شهید سلیمانی با همکاری بسیج، سازمانهای مردمی، حوزه بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی بوده است.
وی تاکید کرد: اکنون رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور به ۴ .۳۷ درصد رسیده و وضعیت خطرناکی را داریم.
رییسی گفت:به تفکیک استانها نیز در خوزستان رعایت پروتکل های بهداشتی ۵۶ درصد، سیستان و بلوچستان ۲۷ درصد، البرز ۴۴ درصد، هرمزگان ۳۵ درصد است و بسیاری استانها نیز دارای چند شهرستان قرمز کرونایی بوده که رو به افزایش هستند.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: اگر تا ۱۰ روز آینده رعایت پروتکل های بهداشتی افزایش یابد از لحاظ وضعیت کرونا روند نزولی را طی خواهیم کرد.
بی سابقه ترین آمار تلفات کرونا در ایران؛ مرگ ۶۲۰ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته
پیشتر بالاترین آمار فوتی های روزانه کرونا در ایران طی ۱۹ ماه گذشته و قبل از ۱۸ مرداد مربوط به ششم اردیبهشت سال جاری با ۴۹۶ فوتی بوده است.  با احتساب ۶۲۰ قربان در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد هموطنان جانباخته بر اثر این ویروس مرگبار، امروز به رقم ۹۷ هزار و ۸۲۸ نفر رسید. روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پرشکی روز یکشنبه اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۲۴ مردادماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۶ هزار و ۷۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴ هزار و ۲۷۲ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۴۲۵ هزار و ۸۲۱ نفر رسید. اکنون سه میلیون ۷۲۸ هزار و ۹۴۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. ۷ هزار و ۳۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.