مرگ نزدیک به ۹ هزار نفر!
مرگ نزدیک به ۹ هزار نفر!

  سخنگوی وزارت بهداشت طی دو روز متوالی و برای دومین بار در طول دو ماه گذشته، از سه رقمی شدن آمار قربانیان کرونا در طول یک روز خبر داد و گفت ۱۱۳ نفر دیگر از بیماران مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند. به گزارش «جمله» با احتساب آمار جدید، تعداد کل […]

 

سخنگوی وزارت بهداشت طی دو روز متوالی و برای دومین بار در طول دو ماه گذشته، از سه رقمی شدن آمار قربانیان کرونا در طول یک روز خبر داد و گفت ۱۱۳ نفر دیگر از بیماران مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
به گزارش «جمله» با احتساب آمار جدید، تعداد کل قربانیان کرونا در ایران طبق آمار رسمی وزارت بهداشت به ۸ هزار و ۹۵۰ نفر رسیده است. سیما سادات لاری روز دوشنبه ۲۶ خرداد، تعداد کل قربانیان کرونا در ایران را ۸ هزار و ۹۵۰ نفر اعلام کرد.
او همچنین از شناسایی ۲ هزار و ۴۴۹ بیمار جدید در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت تعداد کل بیماران به ۱۸۹ هزار و ۸۷۶ نفر رسیده است. به گفته خانم سادات لاری ۲ هزار و ۷۶۵ نفر از بیماران نیز در «وضعیت شدید» این بیماری تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت در بخش دیگری از نشست خبری روز گذشته خود گفت در روزهای اخیر موارد بستری ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در استان‌های تهران، خراسان رضوی و بوشهر افزایش یافته است.
او همچنین از ۵ استان آذربایجان غربی، هرمزگان، خوزستان، کردستان و سیستان و بلوچستان، به عنان مناطقی نام برد که از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز قرار دارند.
خانم لاری با تاکید بر استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، خواستار پرهیز از برگزاری مراسم‌های عروسی و عزا شد و گفت: «در یک مراسم عروسی، ۱۲۰ نفر به بیماری مبتلا شدند».
محمود علوی، سرپرست مرکز بهداشت خوزستان تایید کرده است که از ۲۸ هزار تست کرونای انجام شده در این استان، ۱۱ هزار نمونه مفقود شده است.
به گزارش ایسنا، او که شامگاه ۲۵ خرداد در یک برنامه تلویزیونی حضور یافته بود، گفته است «ما شرمنده مردم هستیم» و «این مساله باید از مسئولین آزمایشگاه پرسیده شود». به گفته آقای علوی ۴ هزار نفر از مراجعه‌کنندگان نیز از «نحوه نمونه‌گیری ناراضی هستند».
علی ربیعی، سخنگوی دولت، روز دوشنبه در نشست خبری خود، با تأکید بر اینکه هنوز کشور وارد دوران پساکرونا نشده است گفت که گزارش‌ها نشان می‌دهد فاصله‌گذاری اجتماعی در برخی مکان‌های مذهبی و وسایل حمل و نقل همگانی به خوبی رعایت نشده و افزود که «کرونا کماکان مهم‌ترین مسئله دولت است».
به گفته علی ربیعی رعایت فاصله‌گذاری و استفاده از ماسک در مترو ۹۰ درصد بود ولی در سایر وسایل نقلیه عمومی ۳۰ تا ۴۰درصد بوده است.
محسن ابراهیم زاده فوق تخصص بیماری‌های عفونی با حضور در برنامه طبیب شبکه سه سیما به تشریح سوالات مرتبط با بیماری کرونا پرداخت.
ابراهیم زاده با اشاره به اینکه طبق آمار سازمان جهانی کسانی که تست پی سی آر آن‌ها مثبت است باید به عنوان مبتلایان به کرونا اعلام شوند، گفت: «در تاریخ ۱۱ فروردین ۳۲۰۰ نفر مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشور ثبت شد و در ۱۳ خرداد ۳ هزار و ۱۰۰ نفر به این بیماری مبتلا شدند که این به معنای فاجعه است و نشان می‌دهد، وارد فاز دوم کرونا شده ایم». او با اشاره به اینکه حساسیت مردم نسبت به بیماری کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌ها در فروردین و اسفند ۸۵ درصد بود این در حالی است که امروزه این رقم به ۳۰ درصد رسیده است، افزود: «متاسفانه مردم بیماری کرونا را دست کم گرفتند و آن را بی اهمیت جلوه می‌دهند به طوری که از ماسک استفاده نکرده و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند».
این فوق تخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: «متأسفانه مردم فاصله‌گذاری اجتماعی را کمتر رعایت می‌کنند، اصولاً بعد از هر پیکی یک مرحله گذار داریم و دوباره پیک بعدی شروع می‌شود، متاسفانه مردم در کشور موضوع را شوخی گرفتند».