رئیس دبیرخانه ساماندهی و توسعه مشاغل خانگی آمار و اطلاعات مربوط به گزارش هیات مقررات زدایی در حوزه مجوزهای مشاغل و کسب و کارهای خانگی را تشریح و اعلام کرد: مشکلات فنی و ساختاری درگاه صدور مجوزها به صدور مجوزهای خانگی لطمه زد. به گزارش روزنامه جمله به نقل از ایسنا، به نقل از دبیرخانه […]
رئیس دبیرخانه ساماندهی و توسعه مشاغل خانگی آمار و اطلاعات مربوط به گزارش هیات مقررات زدایی در حوزه مجوزهای مشاغل و کسب و کارهای خانگی را تشریح و اعلام کرد: مشکلات فنی و ساختاری درگاه صدور مجوزها به صدور مجوزهای خانگی لطمه زد.
به گزارش روزنامه جمله به نقل از ایسنا، به نقل از دبیرخانه ساماندهی و توسعه مشاغل خانگی، آزیتا همتیان با اشاره به اینکه از ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ مجوزهای رشتههای ثبت محور (آنی) از درگاه ملی مجوزهای کسب وکار (G۴B) صادر شدهاند اظهار کرد: بیشترین حجم مجوز با اختلاف حداکثری از بقیه دستگاههای صادر کننده مجوز مشاغل خانگی صادر شده و در این زمینه رتبه اول را کسب کردهایم؛ میتوان گفت برای اولین بار در خصوص صدور مجوزهای کسب و کار، مجوز آنی در حوزه مشاغل خانگی صادر شده است. وی در ادامه با اشاره به اینکه از شروع فرآیند تسهیلگری صدور مجوزها، در حوزه مشاغل خانگی ۱۲۸ هزار و ۵۱۵ فقره مجوز صادر شده است تصریح کرد: بر اساس گزارش هیات مقررات زدایی در بازه زمانی ششم فروردین ۱۴۰۱ تا ۵ آبان ۱۴۰۱، بیش از ۷۰ هزار فقره مجوز صادر کردهایم. از این رو میتوانیم ادعا کنیم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیشتاز در صدور مجوز مشاغل خانگی از نظر تعداد و سرعت صدور در بین سایر وزارتخانهها است. همتیان به مشکلات پیش آمده اخیر اشاره کرد و گفت: اما متاسفانه در چندماهه اخیر به دلیل نوع ساختار فنی درگاه ملی مجوزهای کسب و کار و فقدان قسمت ویرایش اطلاعات برای متقاضیان، تعدادی از مجوزهای مشاغل خانگی در مرحله تکمیل مدارک، ناقص می ماندند و اطلاعات آنها از سمت درگاه تخصصی ثبت نمیشده است و به این دلیل در گزارش یاد شده به تعداد ۶۶ هزار فقره مجوز عدم صدور اشاره شده است که با بررسیهای فنی مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی این مشکل مشخصا از سمت ما نبوده و لازم است درگاه ملی مجوزهای کسب و کار اقدامات فوری در زمینه زیرساختی و فنی فراهم کند. رئیس دبیرخانه مشاغل خانگی عنوان داشت: برای رفع این مشکل و از طرفی ارتقاء کیفیت صدور مجوزها و خدمت رسانی بهتر به مردم و عدم سردرگمی متقاضیان علیرغم سرعت و کیفیت پایین اینترنت کشور در یکماه اخیر ما اقدام به بروزرسانی و ارتقاء مجدد سامانه مشاغل خانگی کردیم. وی ادامه داد: به دلیل وقفه ایجاد شده در ثبت نام ها، پیام هایی به متقاضیان مشاغل خانگی مبنی بر به روز رسانی سامانه برای اطلاع رسانی ارائه دادیم و به دلیل عدم پشتیبانی فنی به موقع از سمت درگاه ملی مجوزها، با وجود آماده بودن سامانه مشاغل خانگی در یک ماهه اخیر موفق به اتصال به درگاه نشدیم. همتیان افزود: از هفته اول آبان ماه سامانه جدید مشاغل خانگی به صورت نسخه آزمایشی در حال طی کردن فرآیند تست نهایی است و هم اکنون صدور مجوز آنی متقاضیان مستقل، از سایت درگاه ملی مجوزها امکان پذیر است. وی در پایان گفت: سامانه جدید مشاغل خانگی در اسرع وقت با تکمیل مراحل صدور مجوز پشتیبان نیز به طور کامل فعال خواهد شد. لذا انتظار میرود درکنار تلاش همکاران ما برای رفع مشکلات صدور مجوز و تسهیل آن برای مردم که روز به روز آمار مجوزهای ما در حال افزایش است، تمهیدات فنی و زیرساختی لازم نیز از سمت درگاه ملی مجوزها جهت پشتیبانی بهتر از درگاه های تخصصی همه دستگاهها صورت پذیرد.