معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی از برگزاری چهارمین نمایشگاه حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته در تاریخ ۲۴ الی ۲۶ آذرماه امسال مصادف با هفته حملونقل در محل نمایشگاههای مصلی تهران خبر داد. شهرام آدم نژاد از برگزاری چهارمین نمایشگاه حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته با حضور بیش از ۳۰۰ شرکت دانشبنیان و استارتآپ حملونقلی […]
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی از برگزاری چهارمین نمایشگاه حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته در تاریخ ۲۴ الی ۲۶ آذرماه امسال مصادف با هفته حملونقل در محل نمایشگاههای مصلی تهران خبر داد.
شهرام آدم نژاد از برگزاری چهارمین نمایشگاه حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته با حضور بیش از ۳۰۰ شرکت دانشبنیان و استارتآپ حملونقلی از سراسر کشور در تاریخ ۲۴ الی ۲۶ آذرماه سال جاری خبر داد و گفت: مراسم افتتاحیه بزرگترین رویداد حملونقلی سال جاری با حضور معاون اول رئیس جمهوری و مراسم اختتامیه با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار میشود.
برگزاری نمایشگاه چهارم با شعار حملونقل هوشمند، پایدار و بهرهور
وی در ادامه ضمن گرامیداشت هفته حملونقل که از تاریخ ۲۶ آذرماه تا یکم دی ماه برگزار میشود، اظهار داشت: چهارمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته با شعار «حمل و نقل هوشمند، پایدار و بهرهور» با تأکید بر بکارگیری فناوری اطلاعات در صنعت حملونقل و لجستیک در جهت افزایش بهرهوری و رونق اقتصادی در حوزههای حملونقل ریلی، جادهای، هوایی و دریایی، به منظور بهرهبرداری حداکثری از توان تخصصی و علمی بخشهای دولتی و خصوصی فعال، اساتید دانشگاهی، صاحبنظران و تشکلهای صنفی، پژوهشگران و سرمایهگذاران در محل نمایشگاههای مصلی امام خمینی (ره) برگزار میشود.
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه به تفسیر شعار چهارمین نمایشگاه حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته پرداخت و گفت: واژه هوشمند به منظور بکارگیری فناوری اطلاعات و تکنولوژیهای نوین هوشمندسازی نظیر وب، اپلیکیشن و … در صنعت حملونقل و زیرساختهای لجستیکی، واژه پایدار به منظور حفاظت از محیط زیست، کاهش آلایندگیهای هوا، افزایش ایمنی و توجه به رفاه اجتماعی و اشتغالزایی حداکثری در صنعت حملونقل و واژه بهرهور بنا بر رونق اقتصادی هرچه بیشتر از طریق کاهش هزینههای حملونقل در سیستمهای سنتی و افزایش درآمدزایی حداکثری از صنعت حملونقل با بهبود ظرفیتهای موجود و ایجاد ظرفیتهای جدید انتخاب شده اند.
معرفی آخرین دستاوردها و فناوریهای هوشمند در نمایشگاه امسال
آدمنژاد با اشاره به اهداف برگزاری این نمایشگاه بیان داشت: در نظر داریم طی برگزاری چهارمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته به معرفی آخرین دستاوردها، توانمندیها و فناوریهای هوشمند درصنعت حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته و ایجاد فرصتها و فضای مناسب به منظور آشنایی بیشتر کارشناسان و مدیران کشور از فنآوریهای نوین، تولیدات و نوآوریهای روز دنیا با حضور شرکتها و مؤسسات بینالمللی، هیأتهای بازرگانی و تجار داخلی و خارجی بپردازیم.
وی در ادامه یادآور شد: همچنین ایجاد شبکه ارتباطات متقابل و رو در رو مابین متخصصین، نوآوران، سرمایهگذاران، تولیدکنندگان، محققان، مجریان و مدیران بخش حملونقل و لجستیک کشور به منظور تسهیل در شناخت و آگاهی از به روزترن دستاوردهای حملونقل هوشمند، نیز ارتقای بهرهوری در بخش حملونقل و لجستیک کشور از طریق رفع موانع و مشکلات موجود در اجرای طرح حملونقل هوشمند با برقراری نشستها، مصاحبهها و جلسات رسمی و غیر رسمی میان متولیان این حوزه از دیگر اهداف برگزاری چهارمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته است.
چهارمین نمایشگاه حملونقل فرصتی برای هوشمندسازی ایدههای بخش خصوصی و دولتی با تعامل استارتآپها
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی از برگزاری استارتآپ ویکند حملونقل در نمایشگاه امسال خبر داد و گفت: با توجه به هماهنگی صورت گرفته برای حضور صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر فعالان و دستاندرکاران حوزه استارتآپ کشور فضای مناسبی فراهم شده است تا بخش خصوصی و دولتی ایدههای خود را مطرح و با استفاده از ظرفیت استارتآپهای حاضر در نمایشگاه به سمت هوشمندسازی ایدههای خود گام بردارند.
آدمنژاد یکی از اتفاقات مهم که در جریان برگزاری چهارمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته رخ میدهد را انعقاد تفاهمنامهها و رونمایی از طرحهای مهم برشمرد و تصریح کرد: تمام تلاش خود را کرده ایم که تنها رویداد حملونقلی سال جاری هرچه با شکوهتر و پُرمحتوا تر برگزار شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه به تشریح محورهای چهارمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته اظهار داشت: برای نمایشگاه امسال ۱۰ محور در نظر گرفته شده است.
طرح جامع فرودگاه مهرآباد تدوین میشود
مديرکل جديد فرودگاه بين المللي مهرآباد در مراسم معارفه خود به معرفي مهمترين ماموريت ها و برنامه هاي اصلي خود با اولويت اجرای طرح های نيمه تمام، پيگيری تدوين طرح جامع و برطرف کردن موانع دريافت گواهينامه فرودگاهی پرداخت. مراسم تکریم میرسعید صفی نیا، مدیرکل سابق و معارفه ابراهیم مرادی، راهبر و مدیرکل جدید فرودگاه مهرآباد با حضور سیاوش امیرمکری، رییس هیات مدیره و مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، معاونان، مدیران کل و کارکنان شرکت همچنین فرماندهان سپاه حفاظت، انتظامی و پایگاه یکم شکاری، جمعی از مدیران عامل شرکت های هواپیمایی، نمایندگان سازمان هواپیمایی کشوری برگزار شد. در این مراسم، ابتدا میرسعید صفی نیا، مدیرکل سابق فرودگاه مهرآباد با تاکید و قدردانی از حمایتهای ویژه مدیرعامل شرکت از خود در پست های مدیریتی در فرودگاهها و واحدهای ستادی به ویژه مدیریت فرودگاه مهرآباد، سپرده شدن مسوولیت اداره مهمترین و حساسترین فرودگاه کشور را به ابراهیم مرادی تبریک گفت و عنوان کرد: در شرایطی که در ۲۳ ماه و ۹ روز پیش انجام کارهای زیرساختی و دشوار را در فرودگاه مهرآباد آغاز کردم کارکنان این فرودگاه شبانه روز با من همکاری کردند و جدایی از آنها برایم واقعا سخت است. وی افزود: سال ۷۰ که به عنوان کارشناس الکترونیک کارم را در فرودگاه مهرآباد آغاز کردم، سه نیروی الکترونیک و سه کارشناس مراقبت پرواز تمام امور این فرودگاه را انجام می دادند. ولی امروز مهرآباد به اندازه ای گسترش و توسعه یافته که پذیرای ۵۰ هزار مسافر و ۴۰۰ پرواز روزانه است. صفی نیا از مهرآباد به عنوان خانه پدری خود یاد کرد و گفت: زمانی که مسوولیت مدیرکلی مهرآباد را برعهده گرفتم، برای امور بهسازی و جاری ۵۰ میلیارد ریال بدهی داشتیم که امروز به هیچ پیمانکاری بدهکاری نداریم. تمام پروژهها را شبانهروزی تمام کرده ایم و توانسته ایم حدود ۸۰ درصد مطالبات خود را از شرکتهای هواپیمایی دریافت کنیم.