معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته اعلام کرد: / سهم ۹درصدی حمل و نقل در تولید ناخالص ملی
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته اعلام کرد: / سهم ۹درصدی حمل و نقل در تولید ناخالص ملی

    شهرام آدم‌نژاد،‌ معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در آئین آغاز به کار چهارمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته با اشاره به روز ۲۶ آذر ماه که رانندگان با لبیک به فرمان امام (ره) به بنادر کشور رفتند و عملیات تخلیه کالاها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام دادند،‌ اظهار […]

 

 

شهرام آدم‌نژاد،‌ معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در آئین آغاز به کار چهارمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته با اشاره به روز ۲۶ آذر ماه که رانندگان با لبیک به فرمان امام (ره) به بنادر کشور رفتند و عملیات تخلیه کالاها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام دادند،‌ اظهار داشت:‌ سهم حمل و نقل در اشتغالزایی، پویایی و چشم‌انداز چندساله بسیار بالاست.
وی افزود:‌ حمل و نقل سهم ۹ درصدی در تولید ناخالص ملی دارد و نقش مهمی در اشتغال ایفا می‌کند. علی رغم وجود گزارش های زیادی از وضعیت اقتصادی کشور، در بخش حمل و نقل، پروژه های وزارت راه و شهرسازی همگی رو به جلو هستند و ۱۲ درصد رشد در جابجایی کالا طی یک سال گذشته را شاهد بوده‌ایم.
رئیس شورای سیاست‌گذاری هفته حمل‌ونقل با تاکید بر تاثیر تحریم‌ها بر رشد این صنعت و اهمیت مصرف انرژی در این مقوله، گفت: میزان مصرف انرژی در بخش حمل و نقل از اهمیت زیادی برخوردار است از همین رو در حال بررسی و مدیریت آن با استفاده از تکنولوژی‌های نوین هستیم. در همین خصوص قرار است تفاهمنامه تولید انرژی سبز به امضا برسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی یکی دیگر از گزاره های بخش حمل و نقل را تسری حقوق مسافران به تمام شقوق حمل و نقل دانست و گفت: در حوزه تعیین سطح خدمات از بهمن‌ماه در همه مدل‌های حمل و نقل به صورت فرایند سیستمی تعیین سطح خدمات می‌شود تا مردم حق و حقوق خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بشناسد.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: موضوع بهره‌وری و اقتصاد حمل و نقل دو موضوع مهم در صنعت حمل و نقل به شمار می‌آیند. در این خصوص سالانه هزاران میلیارد تومان در کشور به خاطر فقدان لجستیک هدر می‌رود که باید شاهد یک انسجام در این زمینه باشیم.
وی با تاکید بر اینکه رویکرد مقاوتی حوزه حمل و نقل با تاکید وزیر راه و شهرسازی با قدرت رو به جلو در حال حرکت است، گفت: در نمایشگاه چهارم حمل و نقل ۳۸۵ غرفه فعال است که نشان دهنده رشد ۳۵ درصدی تقاضا برای حضور در نمایشگاه نسبت به سال گذشته است و ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در میان شرکت کنندگان حاضر شده اند.

 

 

 

 

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد:
خرید ۳۵۰ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری
از هپکو

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در جریان سفر به استان آذربایجان شرقی گفت: خرید۱۵۰ دستگاه گریدر، ۱۵۰ دستگاه لودر و ۵۰ دستگاه بیل مکانیکی از شرکت هپکو برای تقویت ناوگان راهداری کشور در دستورکار سازمان قرار دارد. عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهر سازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از آزادراه تبریز-زنجان و راهدارخانه مهدی معصومی بازدید کرد.
حسن نیا دراین بازدید بااشاره به نقش مهم استان درشمالغرب کشورگفت: شبکه راه‌های این استان باتوجه به اینکه تبریز به عنوان گرانیگاه برای منطقه محسوب می شود، دارای اهمیت زیادی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: این استان امسال درزمینه آسفالت و روکش، حمل کالاهای اساسی، طرح جابه جایی زائران اربعین و امدادرسانی سیل استان لرستان عملکرد موفقی داشته است.
وی گفت: افزایش رضایتمندی خدمات گیرندگان حوزه‌های راهداری و حمل ونقل جاده ای باید در اولویت برنامه ها باشد.
حسن‌نیا با حضور در جلسه شورای معاونین اداره کل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای استان آذربایجان شرقی، بر رسیدگی به مسائل رانندگان حوزه‌های کالا ومسافر تاکید کرد و افزود: خرید۱۵۰دستگاه گریدر، ۱۵۰ دستگاه لودرو ۵۰ دستگاه بیل مکانیکی از شرکت هپکو برای تقویت ناوگان راهداری کشور در دستورکار سازمان قراردارد.
گفتنی است ، دراین بازدید جمشیدی، مدیرکل دفتر بودجه و تشکیلات سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای نیز رئیس سازمان را همراهی کرد.

اخذ الکترونیکی عوارض آزادراهی و محاسبه آن براساس پیمایش
ادامه از صفحه ۷
وی با بیان این که طرح یاد شده در راستای تحقق عدالت اجتماعی اجرا می‌شود، افزود: پیش از این استفاده‌کنندگان از شبکه آزادراهی کشور، کل عوارض مسیر را پرداخت می‌کردند، اما بر اساس طرح جدید، رانندگان به اندازه‌ای که از آزادراه‌ها استفاده کنند، به همان میزان نسبت به پرداخت عوارض اقدام می‌کنند.
مقبلی در خصوص زیر ساخت‌ها و تمهیدات مورد نیاز برای اجرای این طرح خاطر نشان کرد: در حال حاضر مشکلی برای اجرای طرح پیمایشی شدن عوارض آزادراهی وجود ندارد و زیرساخت‌ها و تجهیزات مورد نیاز اجرای طرح آماده است.
وی افزود: در شرایط فعلی دوربین‌های موجود در آزادراه‌ها ضمن خواندن پلاک وسیله نقلیه متخلف، سرعت آنها را محاسبه کرده و بر اساس فرمول‌های موجود، اعمال جریمه برای خودروهای مختلف صورت می‌پذیرد. برای اجرای طرح پیمایشی شدن عوارض آزادراهی، دوربین‌ها و تجهیزات دیگری نیز مورد نیاز است که این تجهیزات در تمامی ورودی و خروجی‌های اصلی و فرعی آزادراه‌ها نصب می شود و به محض ورود و خروج خودروها، عوارض بر اساس کیلومتر پیمایش محاسبه می‌شود.
معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: بر مبنای مذاکرات صورت گرفته با شرکت مجری و سرمایه گذار طرح مذکور، پیش‌بینی می‌شود این طرح تا پایان سال جاری در آزادراه‌های دولتی عملیاتی شود.