معاون وزیر راه و شهرسازی  اعلام کرد؛‌ احداث و تکمیل بیمارستان‌های میاندوآب و سلماس با اعتبار ۱۴۰۰ میلیارد تومان
معاون وزیر راه و شهرسازی  اعلام کرد؛‌ احداث و تکمیل بیمارستان‌های میاندوآب و سلماس با اعتبار ۱۴۰۰ میلیارد تومان

مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی ضمن بازدید از روند احداث و تکمیل بیمارستان‌های میاندوآب و سلماس از تکمیل این پروژه‌ها با اعتبار ۱۴۰۰ میلیاردتومان خبر داد. علی نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و […]


مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی ضمن بازدید از روند احداث و تکمیل بیمارستان‌های میاندوآب و سلماس از تکمیل این پروژه‌ها با اعتبار ۱۴۰۰ میلیاردتومان خبر داد. علی نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در هفته گذشته بازدیدی از روند احداث بیمارستان‌های در حال احداث استان‌آذربایجان غربی داشته است، گفت: بیمارستان سلماس با ۲۲۸ تخت یکی از بیمارستان‌هایی است که توسط سازمان مجری ساختمان‌ها از سال ۱۳۹۲ در حال ساخت است. این بیمارستان در زمینی به مساحت ۵۲ هزار و ۳۸۴ مترمربع و در ساختمانی به مساحت ۱۷ هزار و ۱۹ مترمربع در دست ساخت است. معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: بیمارستان سلماس در سه طبقه و با هزینه حدود ۵۰۰ میلیاردتومان احداث می‌شود که پیش‌بینی شده تا این بیمارستان که از سال۱۳۹۲  آغاز شده پایان سال مالی ۱۴۰۱ تکمیل شود به و بهره‌برداری برسد. مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی در ادامه از آغاز احداث بیمارستان ۳۵۰ تختی میاندوآب خبر داد و گفت: بیمارستان میاندوآب با ۳۵۰ تخت در حال تحکیم بستر و شروع عملیات ساخت اسکلت قرار دارد. وی ادامه داد: بیمارستان میاندوآب در ۶ طبقه در زمینی به مساحت ۴۸ هزار و ۳۸۷ مترمربع و در ساختمانی به مساحت ۳۶ هزار مترمربع احداث خواهد شد. پیش‌بینی شده که این بیمارستان که احداث آن از سال  ۱۳۹۹ آغاز شده با اعتبار ۹۰۰ میلیاردتومان در سال ۱۴۰۴ تکمیل شود. گفتنی است، بیمارستان‌های سلماس و میاندوآب از جمله بیمارستان‌هایی هستند که در سفر رییس‌جمهور در هفته ‌آخر اردیبهشت‌ماه امسال (۱۴۰۱) مورد بازدید هیات دولت قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران:
زمان بازپرداخت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده دو برابر می‌شود
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از دو برابر شدن مدت زمان بازپرداخت تسهیلات ویژه نوسازی بافت فرسوده خبر داد.  به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از خبرگزاری صداوسیما محمد آئینی با بیان مطلب فوق افزود: به منظور ترغیب مردم و سازندگان برای مشارکت در نوسازی بافت‌های فرسوده پیشنهاد طولانی شدن بازپرداخت تسهیلات ویژه نوسازی بافت‌های فرسوده به ۲۰ سال به تایید وزیر راه و شهرسازی رسیده است که به زودی ابلاغ و عملیاتی خواهد شد. به گفته مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اکنون مدت زمان بازپرداخت تسهیلات ویژه نوسازی بافت‌های فرسوده بسته به میزان وام ۸ تا ۱۲ سال است. معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه استان‌های تهران، آذربایجان‌شرقی، مازندران، اصفهان و گلستان از لحاظ تعداد واحد‌های در حال نوسازی در رتبه‌های اول تا پنجم هستند، گفت: در مجموع در بخش نوسازی مردمی حدود ۵۰ هزار واحد در دست ساخت است که بیش از ۲۰ هزار واحد از این تعداد در هفته دولت و دهه فجر امسال تکمیل و بهره‌برداری می‌شوند. آئینی افزود: تعداد متقاضیان دریافت تسهیلات نوسازی در بافت‌های فرسوده و محلات هدف بازآفرینی شهری از ۲۰ هزار نفر عبور کرد. به گفته معاون وزیر راه و شهر‌سازی این متقاضیان در بیش از ۴ هزار و ۸۷۰ پروژه متقاضی دریافت تسهیلات نوسازی بوده‌اند.دبیر ستاد ملی بازافرینی شهری پایدار با یادآوری اینکه تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در محدوده بافت‌های فرسوده پیرامون حرم‌های مطهر در چهار کلانشهر تهران، قم، مشهد و شیراز ۶۰۰ میلیون تومان است. اظهارکرد: این تسهیلات در سایر محدوده بافت فرسوده تهران ۴۵۰ میلیون تومان و در سایر کلانشهر‌ها ۴۰۰ میلیون تومان با نرخ سود حدود ۱۱ درصد و سایر شهر‌ها ۳۵۰ میلیون تومان با نرخ سود حدود ۱۰ درصد است که در تمام این موارد ۱۵۰ میلیون تومان از مبلغ وام با نرخ سود صفر درصد پرداخت می‌شود.مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: همچنین می‌توانند از تسهیلات نهضت ملی مسکن با مدت زمان بازپرداخت ۲۰ ساله استفاده کنند که نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده از نرخ ترجیحی سود تسهیلات برخوردار خواهد بود.

اولین جلسه آسیب‌شناسی حادثه ساختمان متروپل برگزار شد؛
گزارش دلایل فروریزش ساختمان متروپل آبادان به معاون اول رییس‌جمهور ارائه می‌شود
اولین جلسه فنی، كارشناسی و هم‌انديشی آسيب‌شناسی عوامل سانحه دلخراش برج‌های دوقلوی متروپل، در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان در شهر آبادان برگزار و مقرر شد گزارش نهایی علل حادثه به معاون اول رئیس‌جمهور ارائه شود. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به دنبال بازديد هـيئت كارشناسی ٣ نفره از محل سانحه ساختمان متروپل آبادان، روز گذشته اولین جلسه فنی، كارشناسی و هم‌انديشی پيرامون آسيب‌شناسی عوامل متعدد و متنوع سانحه دلخراش برج‌های دوقلوی متروپل در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان در شهر آبادان برگزار شد. در این جلسه محمدمهدی حيدری رئيس مركز تحقيقات راه، مسكن و شهرسازی و تعدادی از اعضای هـيئت علمی اين مرکز، رئيس و تعدادی از اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان  استان خوزستان، معاونين مديركل راه و شهرسازی استان خوزستان، معاون مديركل بازرسی، ارزيابی عملكرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی و جمعی از مهندسين، اساتيد و صاحب‌نظران مبرز استان حضور داشتند. در اين نشست كه بر اساس دسترسی به نقشه های حداقلی فنی و سازه‌ای برج‌های دوقلو متروپل برگزار شد، اساتيد و صاحب نظران حوزه مهندسی به ارائه‌های فنی و بحث و تبادل نظر پرداختند. در این جلسه مقرر شد تا ضمن برگزاری ادامه جلسات كارشناسي، نقشه‌های جامع ساختمان مذكور توسط اداره كل راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی استان خوزستان و با تعامل مضاعف با شهرداری آبادان تهیه و اخذ شود. همچنین اخذ نمونه‌گيری بتن از اماكن مختلف ساختمان مورد نظر توسط شركت آزمايشگاه فنی و مكانيك خاك استان خوزستان و انجام آزمايش‌های متنوع تخصصی بر روی نمونه‌ها در بخش فناوري بتن مركز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازی از دیگر مصوبات این جلسه بود. برگزاری جلسات تكميلی با حضور صاحب‌نظران و نقش آفرينان تمامی دستگاه‌های فنی و مهندسی كشور در مركز تحقيقات راه، مسكن و شهرسازی و تهیه و تنظیم گزارش نهايی برای بهره‌برداری معاون اول رئيس جمهور، وزير راه و شهرسازي و استاندار خوزستان و ديگر دستگاه‌های بهره‌بردار در اسرع وقت در دستور کار این جلسه قرار گرفت.