رييس هيات مديره و مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران در پيامي به مناسبت روز جهاني معلولان، گفت: اين روز مسئوليت اجتماعي دولت و شهروندان با ايجاد امکانات و فرصتهاي برابر با افراد عادي در سطح جامعه را گوشزد ميکند. به گزارش روابطعمومي شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران؛ سياوش اميرمکري در اين پيام […]
رييس هيات مديره و مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران در پيامي به مناسبت روز جهاني معلولان، گفت: اين روز مسئوليت اجتماعي دولت و شهروندان با ايجاد امکانات و فرصتهاي برابر با افراد عادي در سطح جامعه را گوشزد ميکند.
به گزارش روابطعمومي شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران؛ سياوش اميرمکري در اين پيام آورده است:» روز جهاني معلولان روز پاسداشت مقام کساني است که تجسم اتکا به توانمنديهاي دروني انسان هستند. با اين نگاه معلوليت درواقع نگاه ويژه خداوند بـه انسانهايي اسـت که محدوديت فيزيکي دارند اما ناتوان نيستند و آموزگار معنوي پشتکار و خودباوري براي افراد جامعه هستند.
اين در حالي است که روز جهاني معلولان، مسئوليت اجتماعي دولت و شهروندان با ايجاد امکانات و فرصتهاي برابر با افراد عادي در سطح جامعه را گوشزد ميکند.
چراکه اين فرصت ارزشمند، ميتواند با احياي حقوق کامل معلولان، نگرش جامعه را نسبت به پذيرش معلوليت، تغيير و تبيين نمايند و شور زيستن را در ذهن و ضمير اين افراد و پيکره جامعه تزريق کند.
اينجانب ضمن تبريک روز جهاني معلولان به همکاران توانيابم در شرکت فرودگاهها وناوبري هوايي ايران، اميدوارم هرروز بيش از گذشته، شاهد استفاده بهينه از خدمات و امکانات عمومي، رفاهي، فرهنگي، آموزشي، فرصتهاي شغلي و در نهايت برابري فرصتهاي اجتماعي بهعنوان مطالبه بهحق جامعه معلولين باشيم.
روز جهاني معلولان گرامي باد.”
تاکيد برضرورت همکاري و همافزايي حوزه حقوقي شرکت فرودگاهها و بخش حقوقي وزارت راه وشهرسازي
در جلسه شوراي معاونين شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران که با حضور سرپرست حقوقي-امور مجلس و استانهاي وزارت راهوشهرسازي برگزار شد، بر ضرورت همکاري و همافزايي حوزه حقوقي اين شرکت با بخش حقوقي وزارت راه وشهرسازي تاکيد شد. به گزارش روابط عمومي شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران؛ روز ۱۳ آذر جلسه شوراي معاونان شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران با حضور سيد فرزاد نجاتنيا، سرپرست حقوقي- امور مجلس و استانهاي وزارت راهوشهرسازي، مدیرعامل شرکت فرودگاهها، معاونين و تعدادي از مديران کل ستادي انجام شد.در اين جلسه، موضوعات مرتبط با معاونت حقوقي وامورمجلس و نحوه تعامل فيمابين مورد بررسي و بر همکاري و همافزايي هرچه بيشتر شرکت با معاونت مذکور تاکيد شد. همچنين در ادامه اين جلسه، معاونين شرکت ضمن ارائه اقدامات اساسي و مهم حوزه تحت مسئوليت خود در سال ۱۴۰۰ بر تعامل هرچه بيشتر با نمايندگان مجلس در تصويب تبصره هاي بودجه مرتبط با شرکت فرودگاهها تاکيد کردند.
کاهش ۵۰ درصدی هزینههای ترانزیتی با راه اندازی کریدور ترانزیتی ایران – پاکستان – ترکیه
یک مقام مسئول گفت: با راه اندازی کریدور ترانزیتی ایران – پاکستان – ترکیه ما شاهد کاهش ۵۰ درصدی هزینههای ترانزیتی و همچنین کاهش ۸۰ درصدی زمان حمل کالا خواهیم بود.جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حملونقل جادهای، گفت: با عبور آزمایشی محموله ترانزیتی از کریدور ترانزیتی ایران – پاکستان – ترکیه، ما شاهد کاهش ۵۰ درصدی هزینههای ترانزیتی و همچنین کاهش ۸۰ درصدی زمان حمل کالا خواهیم بود. او ادامه داد: اجرای این کریدور ۸ سال پیش مصوب شده بود که بنا به شرایطی امکان فعالیت آن وجود نداشت و از سوی دیگر با توجه به آنکه بخشی عمدهای از این حمل کالا تنها از طریق دریا بوده با اجرای این کریدور ما شاهد بهبود وضعیت حمل کالاهای ترانزیتی در کشور خواهیم بود. هدایتی گفت: اخیرا با شیوع ویروس کرونا و افزایش دوسه برابری هزینه حمل کالا از طریق دریا استفاده از مسیرهای زمینی در اولویت قرار گرفته است؛ بنابراین در حال حاضر استفاده از ظرفیتهای کشور جهت عبور از کالاهای ترانزیتی در اولویت قرار دارد. مدیرکل ترانزیت و حملونقل بین المللی سازمان راهداری گفت: کریدور ترانزیتی ITI با توجه به پتانسیلی که دارد میتواند به راحتی جایگزین کانال سوئز شود. این کریدور دو ویژگی مهم نسبت به حملونقل دریایی دارد؛ یکی کاهش قابل ملاحظه زمان سفر و دیگری کاهش هزینههاست. هدایتی گفت: با حمل کالا از طریق کریدور آی تی آی مسیر استانبول تا پاکستان از ۲۵ تا ۳۰ روز کنونی به ۱۰ تا ۱۲ روز کاهش مییابد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد:
جابهجایی بیش از ۴ میلیون و ۹۳۵ هزارتن کالا از شبکه ریلی بندر شهید رجایی در ۸ ماهه گذشته
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه امسال ۴ میلیون و ۹۳۵ هزارو ۹۵۳ تن انواع کالا از پایانههای ریلی بندر شهید رجایی به سراسر کشور حمل شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل،۴۹ درصد افزایش داشته است.
علیرضا محمدی کرجیران اظهار داشت: طی هشت ماهه امسال، ۴ میلیون و ۹۳۵ هزارو ۹۵۳ تن انواع کالا از طریق ۸۸ هزار و ۲۹۸واگن به اقصی نقاط کشور ارسال شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل،۴۹ درصد افزایش را نشان میدهد.
وی تصریح کرد: طی این مدت ۲۹۲ هزار و ۵۱۲ تن انواع کالای اساسی از طریق شبکه ریلی از مبدا بندر شهید رجایی به سراسر کشور حمل شده است.
مدیرمنطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی، عمده کالاهای اساسی را شامل گندم، روغن خوراکی، جو و ذرت اعلام کرد و گفت: این میزان کالا به وسیله ۴ هزار و ۲۷۰ واگن به استانهای مقصد حمل شده است.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، محمدی کرجیران با بیان اینکه سهم محمولههای تجاری جابجا شده در بخش فعالیتهای حمل و نقل ریلی از طریق این بندر ۴۹ درصد افزایش یافته است، افزود: بندر شهید رجایی به دلیل واقع شدن در کریدور شمال -جنوب یکی از نقاط محوری و مسیری مطمئن برای ترانزیت کالا از طریق ناوگان ریلی به کشورهای همسایه قلمداد میشود.