مقبره «آگوستوس» یکی از مهمترین بناهای تاریخی «رُم» در سال آینده میلادی بازگشایی خواهد شد. پروژه مرمت مقبره «آگوستوس» نخستین امپراتور روم به پایان رسید و به گفته مقامهای شهر «رُم» این بنا اوایل سال آینده بازگشایی خواهد شد. مقبره «آگوستوس» که به عنوان بزرگترین مقبره مدور در جهان شناخته میشود در سال ۲۸ […]
مقبره «آگوستوس» یکی از مهمترین بناهای تاریخی «رُم» در سال آینده میلادی بازگشایی خواهد شد.
پروژه مرمت مقبره «آگوستوس» نخستین امپراتور روم به پایان رسید و به گفته مقامهای شهر «رُم» این بنا اوایل سال آینده بازگشایی خواهد شد. مقبره «آگوستوس» که به عنوان بزرگترین مقبره مدور در جهان شناخته میشود در سال ۲۸ پیش از میلاد و در نزدیکی رود «تیبر» بنا شد تا مقبرهای برای «آگوستوس» و وارثانش باشد. به گفته «ویرجینیا راگی» شهردار «رُم» این بنا از یکم مارس سال آینده به روی گردشگران باز خواهد شد و بازدید از این مکان تا ۲۱ آوریل رایگان خواهد بود. این بنا که زمانی به عنوان یکی از مهمترین ساختمانهای شهر به شمار میرفته پس از سقوط امپراتوری روم متحمل تغییرات بسیاری شده است؛ برای مثال زمانی به عنوان یک قلعه نظامی، در دورههای دیگر به عنوان یک باغ و آمفیتئاتری برای برگزاری مسابقات رزمی و آتشبازی مورد استفاده قرار گرفته است.
افتتاح موزه «اسکار»
به تعویق افتاد
با ادامه روند شیوع ویروس کرونا، افتتاح موزه «اسکار» باز هم به تعویق افتاد.
تاریخ افتتاح موزه «اسکار» واقع در لسانجلس بار دیگر به تعویق افتاد، چراکه مقامهای این شهر معتقدند با وجود ادامه شیوع ویروس کرونا افتتاح این موزه تصمیم درستی نخواهد بود.
افتتاح موزه آکادمی علوم و هنرهای سینما که خانه گنجینههای هالیوودی همچون کفشهای یاقوتی «جودی گارلند» در فیلم «جادوگر شهر اوز» یا شنل دراکولا خواهد بود، پیش تر نیز به تعویق افتاده بود.
۳۰ آوریل به عنوان تاریخ بازگشایی موزه «اسکار» معرفی شده بود اما با به تعویق افتادن تاریخ افتتاح این موزه، علاقهمندان از ۳۰ سپتامبر امکان بازدید از این موزه را خواهند داشت.
روز چهارشنبه با ثبت بیش از ۵۲هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در کالیفرنیا، این ایالت به یکی از کانونهای اصلی ابتلا به ویروس کرونا در ایالات متحده تبدیل شد.
با اینکه روند واکسیناسیون در هفته جاری آغاز شد اما ظرفیت تختهای بخشهای مراقبت ویژه بسیاری از بیمارستانهای جنوب کالیفرنیا تکمیل شده است.
دریاچه شورابیل در مرز خفگی
یک کارشناس معماری معتقد است: نبود چشم انداز مدیریتی، اتاق فکر، باعث شده ساختمانهای بتنی که کوچکترین زیبایی بصری هم ندارند دریاچه زیبا و منحصر به فرد شورابیل را محاصره کنند و این دریاچه را به مرز خفگی ببرند.
کرم زاده شیرانی مدرس دانشگاههای اردبیل در گفت و گو با ایسنا به تجربه مختلف ساخت و ساز توسعه شهری چندسال اخیر اردبیل در خصوص شهرک های کوثر و نادری اشاره کرد و گفت: برنامه مشخصی در الگوی توسعه شهری نداریم .
وی ادامه داد: اوج بی برنامگی را در چشم اندازی شهری مشاهده کنیم و حالا این تجربه تلخ نباید در مورد زمین پادگان شهر که به شدت نیازمند فضا و تنفس گاه شهری است تکرار شود.
کرم زاده شیرانی معتقد است، اردبیل از نبود چشم انداز شهری درحوزه معماری و نبودن فضای مناسب و متوازن رنج می برد. به طوری که ساختار یک شهر، از نظر زیبایی بصری، ساختارهای فضاهای فرهنگی و اجتماعی، فضاهای سبز نشان دهنده نگاه، عمق تفکر و چشم اندازی است که مسؤلین هر شهری نسبت به شهر و آینده آن دارند. وی خاطرنشان کرد: امیدوارم مسؤلان شهری و حتی استانی، در خصوص زمین پادگان در حق کهن شهر اردبیل و شهروندان اجحاف نکنند.