مهدی سالم مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شد
مهدی سالم مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شد
در ادامه رویکرد شایسته‌گزینی و استفاده از ظرفیت نیروهای متخصص، مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با صدور حکمی، مهدی سالم را به‌عنوان مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل این صندوق منصوب کرد.

به گزارش جمله، علی صادقی مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان، در این حکم با تأکید بر سیاست شایسته‌گزینی و ضرورت استفاده از مدیران باتجربه در حوزه‌های ارتباطات و رسانه، مهدی سالم را از فعالان خوشنام و دارای سوابق مدیریتی مؤثر در عرصه فرهنگ و ارتباطات، به این سمت منصوب کرد.

آغاز همکاری تمام‌وقت با صندوق ذخیره فرهنگیان

بر اساس این حکم، مهدی سالم پس از پایان کامل همکاری خود با هلدینگ خلیج فارس، فعالیت حرفه‌ای خود را به‌صورت رسمی و تمام‌وقت در مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان آغاز کرده است؛ اقدامی که در راستای تمرکز بر مأموریت‌های ارتباطی و بین‌المللی صندوق ارزیابی می‌شود.

کارنامه‌ای متنوع در مدیریت رسانه و فرهنگ

مهدی سالم دارای مدرک دکترای مدیریت است و در کارنامه اجرایی خود، مسئولیت‌های متعددی را برعهده داشته است. از جمله مهم‌ترین سوابق وی می‌توان به عضویت در هیئت‌مدیره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مشاور رسانه‌ای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، مدیر ارتباطات و توسعه برند هلدینگ خلیج فارس، مدیرکل روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعاملی بنیاد رودکی و مدیریت شبکه امید اشاره کرد.

تقویت جایگاه رسانه‌ای و بین‌المللی صندوق

گفتنی است این انتصاب در راستای تقویت ساختار ارتباطی، ارتقای جایگاه رسانه‌ای و توسعه تعاملات بین‌المللی صندوق ذخیره فرهنگیان انجام شده و انتظار می‌رود با بهره‌گیری از تجربیات مدیریتی و رسانه‌ای مهدی سالم، شاهد افزایش اثربخشی ارتباطات سازمانی این مجموعه باشیم.