مورد  عجیب «انسیه»
مورد  عجیب «انسیه»
نکته بعدی که در توضیح سرکارخانم خزعلی به چشم آمد سوءاستفاده از «دانش‌بنیان» بود که در شعار سال رهبر معظم انقلاب آمده و همواره مورد تأکید ایشان بوده است. این توضیح خزعلی نیز نوعی تاکتیک برای پنهان کردن ریاکاری در پشت اولویت‌های رهبری تلقی شد و برخی نیز در فضای مجازی نوشتند اصولگرایان که دائماً خبر از فروپاشی تمدن غرب می‌دهند چرا برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان خود هرگز به چین و روسیه نمی‌روند و همواره سر از آمریکا، کانادا، انگلیس و فرانسه در می‌آروند ؟

سرویس سیاسی

یکی از شگردهای جریان اصولگرا از دیرباز این بود که گویا «حُسن و قُبح را ذاتی نمی‌داند» به‌عبارت روشن اگر یکی از نمایندگان جریان خودی، در سال تولید ملی، «کفش ریباک آمریکایی» بپوشد، یا سکوت می‌کند یا از کنار آن با ملایمت و رأفت اسلامی عبور می‌کند اما همین خطا را اگر در فردی وابسته به جریان سیاسی رقیب ببیند، از همه توان خود برای حمله به آن استفاده می‌کند، شلوغ‌کاری رسانه‌ای به راه می‌اندازد و گاه از ظرفیت امامان جمعه نیز بهره می‌برد تا چهره رقیب را تخریب و حیثیت وی را مخدوش کند.

طی چند روز گذشته یک پرده جدید از این رویکرد جریان اصولگرایی را در نمایی نزدیک شاهد بودیم که شاید کمتر کسی تصور می‌کرد اصولگرایان در این زمینه هم سکوت کنند، آنان‌که در مواقع متعدد، رجال سیاسی طیف سیاسی مقابل را به دلیل اقامت فرزندان، به نفوذ متهم می‌کردند و حتی از دستگاه قضا مصرانه می‌خواستند برای افرادی چون «محمدجواد ظریف» و «معصومه ابتکار» پرونده کیفری تشکیل دهد درخصوص نیروهای تیم خود مانند «زاکانی» که دخترش در خارج از کشور اقامت دارد، سکوت می‌کنند.
آخرین مورد اما از همه عجیب‌تر بود، در برخی شبکه‌های اجتماعی گفته شد که فرزند «انسیه خزعلی» یکی از اصولگرایان سرسخت و سابقه‌دار اقامت کانادا گرفته و در ونکوور ساکن است. تا اینجا خبر چندان توجهی به خود جلب نکرد اما توضیحات معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده موضوع را اندکی مشکوک جلوه داد.
انسیه خزعلی ضمن رد اخبار مربوط به مهاجرت فرزندش به غرب مدعی شد فرزندش، برای توسعه یک شرکت دانش‌بنیان به کانادا رفته و به‌زودی برخواهد گشت. وی البته در سطری کوتاه از توضیحاتش همچنین نوشت: «فرزندش متأهل است و زندگی مستقلی دارد» اما توضیح نداد مگر فرزندان سیاسیون دیگر که اقامت آمریکا و کانادا و اروپا دارند و مورد انواع هجمه سیاسیون هم‌خط با سرکار خانم خزعلی، قرار می‌گیرند، زندگی مستقل از پدر و مادر خود ندارند؟
نکته بعدی که در توضیح سرکارخانم خزعلی به چشم آمد سوءاستفاده از «دانش‌بنیان» بود که در شعار سال رهبر معظم انقلاب آمده و همواره مورد تأکید ایشان بوده است. این توضیح خزعلی نیز نوعی تاکتیک برای پنهان کردن ریاکاری در پشت اولویت‌های رهبری تلقی شد و برخی نیز در فضای مجازی نوشتند اصولگرایان که دائماً خبر از فروپاشی تمدن غرب می‌دهند چرا برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان خود هرگز به چین و روسیه نمی‌روند و همواره سر از آمریکا، کانادا، انگلیس و فرانسه در می‌آروند؟
در برخی اخبار نیز آمد که فرزند انسیه خزعلی بیش از یکسال است که در ونکوور کانادا سکونت دارد و شرکت فروش «فیلترشکن» دارد و با توجه به جرم بودن تولید و فروش انواع نرم‌افزارهای وی پی ان در داخل کشور ایران، قصدی برای آمدن نیز ندارد.با توجه به این‌که برخی شبکه‌های خبری اصولگرا و حامی دولت دو روز قبل نوشته بودند رییس‌جمهور نسبت به احتمال خروج فرزند یکی از مدیران درجه چندم دولتی گفت: «اگر فرزند رفت، پدر نیز برود»، اخباری پراکنده از احتمال استعفای «انسیه خزعلی» نیز در فضاجی به راه افتاد اما تا این لحظه هنوز قطعی نشد. سرکار خانم خزعلی نیز در یکی از توییت‌های خود این خبر را تکذیب اما خیلی زود توییت مورد نظر را حذف کرد.
اصولگراها که پاسخی به مهاجرت فرزند «علیرضا زاکانی» شهردار تهران نشان نداند و واکنشی نیز به ماجرای فرزند «انسیه خزعلی» نداشتند، با یک شوک دیگر مواجه شدند.
چند روزی است که در راهروهای مجلس گفته می‌شود برخی اعضای خانواده گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خارج از کشور سکونت دارند و مقیم کشورهای دیگر هستند و روز گذشته جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر احتمال صحت این خبر گفت: اگر ثابت شود که فرزندان زاهدی وفا در خارج از کشور هستند، این موضوع خط قرمز مجلس است؛ به هیچ‌وجه زیربار آن نخواهیم رفت.
نماینده مردم رشت در مجلس درباره محمدهادی زاهدی وفا، گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت کار، می‌گوید که ایشان تقریبا سه ماه سرپرست این وزارتخانه بودند ولی تعامل، ارتباط‌گیری، گزارش‌دهی و پاسخ‌دهی ایشان به سوالات نمایندگان، صفر بوده است و از اعضای کمیسیون اجتماعی هم که کمیسیون تخصصی این وزارتخانه هستند، سوال کردم و گویا آن‌ها هم تمایلی به ایشان ندارند. بنابراین امر رای‌گیری برای ایشان در مجلس سخت خواهد بود.
درخصوص این رخدادها، لازم است به جریان حامی دولت یادآور شویم یکی از نکاتی که آنان درخصوص فرزندان و خانواده مدیرانی که مقیم یکی از کشورهای غربی هستند، همواره گوشزد می‌کردند این بود که احتمال نفوذ دشمنان از این طریق در بدنه دولت و دستگاه اداری و اجرایی بالا می‌رود و این موضوع از نظر امنیتی به صلاح نیست اما سوالی که مطرح است این است که چرا امروز این احتمال را نمی‌دهند و در مقابل اقامت فرزندان رجال سیاسی همسو با خود سکوت کردند و چرا دولت در این زمینه موضعی شفاف نمی‌گیرد؟