موزه تمبرهای طلا و نقره با عنوان «تمبرهای زینتی» ایران به مناسبت هفتادوپنجمین سالگرد تاسیس شورای بینالمللی موزهها (ایکوم) با حضور رئیسان کمیته ملی موزههای ایران و موزه ملی ارتباطات در تهران افتتاح شد. موزه تمبرهای زینتی ایران با حضور سید احمد طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه های ایران، حسن عمیدی رئیس موزه ارتباطات و […]
موزه تمبرهای طلا و نقره با عنوان «تمبرهای زینتی» ایران به مناسبت هفتادوپنجمین سالگرد تاسیس شورای بینالمللی موزهها (ایکوم) با حضور رئیسان کمیته ملی موزههای ایران و موزه ملی ارتباطات در تهران افتتاح شد.
موزه تمبرهای زینتی ایران با حضور سید احمد طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه های ایران، حسن عمیدی رئیس موزه ارتباطات و مدیرکل دفتر مدیرعامل و روابط عمومی شرکت ملی پست و مدیر مجموعه تولیدی پرنیا در محل خانه سکه ایران افتتاح شد. در این موزه مجموعهای از تمبرهای فاخر که تا کنون با همراهی شرکت ملی پست و صنایعدستی پرنیا تولید شده، تمبرهای طلای مشاهیر ایران و جهان که به صورت نقش برجسته خلق شده و سایر تمبرهای زینتی با موضوعات مختلف به نمایش گذاشته شده است.
به گفته رحیم پرنیا مدیر مجموعه تولیدی پرنیا (خانه سکه ایران) نمایش تمبرهای تزیینی طلا و نقره در کنار آثار مجسمهسازی و نقش برجستهسازی از اساتید بنام کشور و همچنین نمایش آثاری از هنر طلاسازی، نقره کاری و میناکاری از ویژگی های منحصر این موزه است؛ در این موزه حدود ۷۰ قطعه تمبر زینتی، مجموعه ای از تمبر لوحهای پرتره از مشاهیر ایران و همچنین مجموعهای از لوح و سکه یابود حیات وحش ایران نگهداری میشود.
نگاه
سکه رایج
سمیه عسگری
ازخیلی قبل ترها وقتی صحبت از دزدی می شد، به این معنی بود که یکی یا ازدیوار مردم بالا رفته یا توی اتوبوس و مترو جیب مردم را زده یا کیفی را قاپ زده است، اما این روزها همه چیز یه جور دیگه ای شده؛ یعنی لاکچری تر انجام می شود، یعنی حتما نباید از دیواری بالا رفت یا دست توی جیب کسی کرد، می شود لباس وکفش مارک پوشید، ادکلن و ساعت مچی گران قیمت خرید. قلمبه وسلمبه حرف زد، اما در اصل وقت و عمر مردم را دزدید، مکانیکی که یک پیچ ماشین را عوض می کند و چند برابر قیمت واقعی زحمت خودش از شما دستمزد می گیرد؛ این یعنی دزدی، راننده تاکسی ای که یک مسافر تازه وارد را برای رساندن به مقصد، راه را دورتر می کند تا چندبرابر کرایه بگیرد؛ این یعنی دزدی، کارمندی که به جای استفاده از اینترنت در محل کار و راه انداختن ارباب رجوع، بازی یا فیلم دانلود می کند؛ این یعنی دزدی، یا پزشکی که برای منفعت و سود رسانی به همکار و دوست رادیولوژیست خودش بیمار چشم و گوش بسته را حواله مرکز خاصی می کند؛ این یعنی دزدی، یا استاد دانشگاهی که به جای مطالعه از دانشجوها می خواهد بیایند کنفرانس بدهند؛ این یعنی دزدی، یا مامور بهداشتی که کارهای غیر قانونی و بهداشتی کارخانه ای رامی بیند، اما چشم می بندد و رو برمی گرداند؛ این یعنی دزدی، وقتی با کارها و رفتارمان اعتماد و اعتقادات مردم و جامعه ای را از بین می بریم؛ این یعنی دزدی و دست آخر؛ این روزها تکنولوژی و پیشرفت و ترقی برای ما به گونه دیگری بوده است؛ خیلی سهل و آسان تر و با کلاس تر می توانیم دزدی کنیم، بدون اینکه اصلا بخواهیم کمی تأمل کنیم که چه بلایی بر سر خودمان و آیندگان می آوریم.
موسیقی
رکورد بزرگترین ارکستر جهان شکسته شد
با تلاش هزاران نوازنده ونزوئلایی، رکورد بزرگترین ارکستر جهان شکسته شد. هفته گذشته بیش از ۱۲هزار نوازنده که اغلب کودک و نوجوان بودند یک قطعه کلاسیک را به مدت پنج دقیقه نواختند تا بتوانند رکورد دو سال پیش نوازندههای روس را بشکنند و حالا عنوان بزرگترین ارکستر جهان در کتاب رکوردهای جهانی گینس به نام این گروه ونزوئلایی ثبت شده است. با این حال، گینس فقط ۸,۵۷۳ نفر از اعضای این گروه چند هزار نفره برای شکستن این رکورد به رسمیت شناخت. وزیر ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا و سفیر روسیه در کاراکاس ثبت این رکورد جدید توسط نوازندگان این گروه را تبریک گفتند. نوازندگان این گروه تحت نظارت برنامهای به نام «ال سیستما» که از سال ۱۹۷۵ با هدف آموزش موسیقی کلاسیک برای هزاران کودک راهاندازی شده است گرد هم آمده بودند.