نمایندگان مجلس قانون بیمه را زیاد دستکاری نکنند
نمایندگان مجلس قانون بیمه را زیاد دستکاری نکنند

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی قانون بیمه را زیاد دستکاری نکنند. غلامرضا سلیمانی در نشست هماهنگی نمایندگی‌های بیمه فعال در آذربایجان‌غربی با بیان اینکه قانون بیمه کشور یکی از قوانین مطرح جهانی محسوب می‌شود، افزود: این قانون هرچند قدیمی است ولی همچنان یکی از بهترین قوانین موجود محسوب می‌شود. وی تاکید […]

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی قانون بیمه را زیاد دستکاری نکنند.
غلامرضا سلیمانی در نشست هماهنگی نمایندگی‌های بیمه فعال در آذربایجان‌غربی با بیان اینکه قانون بیمه کشور یکی از قوانین مطرح جهانی محسوب می‌شود، افزود: این قانون هرچند قدیمی است ولی همچنان یکی از بهترین قوانین موجود محسوب می‌شود. وی تاکید کرد: در همین راستا طی نشست‌هایی که با کمیسیون اقتصادی مجلس داشتیم به آنان اعلام شد که نباید دستکاری زیادی در این قوانین داشته باشند.
سلیمانی با بیان اینکه رایزنی‌های لازم برای آغاز تحت پوشش بیمه قرار دادن کارت‌های بانکی در حال انجام است، ادامه داد: متأسفانه طی سال‌های اخیر سوءاستفاده‌های متفاوتی از طرق کارت‌های بانکی شهروندان انجام شده که ورود صنعت بیمه به این حوزه می‌تواند خدمات ارزنده‌ای برای مردم داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه صنعت بیمه باید به بخش‌های مختلف زندگی مردم ورود و آنان را تحت پوشش کامل قرار دهد، بیان کرد: هدف اصلی صنعت بیمه باید کاهش دغدغه‌های مردم باشد. رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید بر اینکه بسیاری از اموال کشور تحت پوشش بیمه نیستند و همین مورد یک ایراد اساسی است، گفت: صنعت بیمه در موارد مختلفی می‌تواند در کنار مردم باشد ولی متأسفانه بیشترین تمرکز خود را بر روی بیمه شخص ثالث گذاشته است. سلیمانی با اشاره به اینکه ضمانت نامه‌های بیمه‌ای مورد غفلت واقع شده، افزود: امروزه ضمانت نامه‌های بانکی به یکی از منابع درآمدی بانک‌ها تبدیل شده است؛ اگر استفاده از ضمانت نامه‌های بیمه‌ای آن طور که شایسته آن است در سطح جامعه رایج شود، صنعت بیمه کشور متحول می‌شود.
وی همچنین به برخی اقدامات انجام شده برای کاهش وابستگی بیمه‌ها به بیمه مرکزی اشاره کرد و افزود: بخش خصوصی صنعت بیمه در کشور باید بیش از پیش تقویت شود.
رئیس کل بیمه مرکزی از راه اندازی مرکز ارزیابی ریسک بیمه‌ها نیز خبر داد و گفت: این مرکز تأیید فنی ریسک‌های تعیین شده را بر عهده دارد که در تصمیم گیری در این حوزه مرجع محسوب می‌شود. سلیمانی همچنین ارتباط با مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان‌ها را به عنوان هماهنگ کننده وزارت اقتصاد در این مناطق را فرصتی برای هماهنگی و رفع مشکلات موجود در بیمه‌های استان‌ها دانست.
وی با تاکید بر حمایت از برگزاری نشست‌های هماهنگی نمایندگان بیمه، گفت: این نشست‌های تخصصی راهگشای بسیاری از مشکلات موجود است؛ معتقدیم که همین نشست‌ها منجر به هماهنگی بیشتر در چهارچوب یک رقابت سالم است.
سهم بیمه دانا از خسارت آتش سوزی کارخانه طبیعت سبز پارس کهن ۱۰ درصد است
مدیر عامل شرکت بیمه دانا در خصوص حادثه آتش سوزی کارخانه طبیعت سبزپارس کهن، اعلام کرده که میزان خسارت وارده به کارخانه طبیعت سبزپارس کهن ، هنوز مشخص نشده است.
آتش سوزی شرکت تولیدکننده صنعتی طبیعت سبز پارس کهن  در زرندیه دو مصدوم برجای گذاشت و برآوردهای اولیه حکایت از بروز خسارت پنج هزار میلیارد تومانی به این شرکت داشته است
ابراهیم کاردگر، توضیح داده که باوجود اعزام تیم‌های کارشناسی کشف علت حریق و ارزیابان خسارت دارای پروانه فعالیت بیمه مرکزی، تاکنون علت وقوع حادثه و میزان خسارت به دلیل عدم اتمام کارکارشناسی مشخص نشده است.
وی، تاکید کرد به استناد قراردادهای موجود و پوشش‌های اتکایی اختیاری،اجباری و قرارداد مازاد خسارت، حدود ۹۰ درصد از تعهدات حادثه به سایر بیمه گران داخلی و بیمه مرکزی واگذار شده است. مدیرعامل شرکت بیمه دانا اذعان داشته که براساس مشاهدات اولیه، بخش عمده‌ای ازسرمایه مورد بیمه شامل ماشین آلات تولید، مخازن حاوی مواد اولیه، تصفیه خانه‌ها و ساختمان‌های مربوطه، مصون از حریق مانده و هیچگونه خسارتی ندیده و مبالغ اعلامی در رسانه‌ها مقرون به واقع نبوده است.
کاردگر، سهم شرکت متبوع خود از خسارت کارخانه طبیعت سبز پارس کهن  را حدود ۱۰ درصد اعلام کرد.