نگین توسعه بوشهر
نگین توسعه بوشهر

در سال جهش تولید،عملیات اجرای طرح های زیربنایی در مجتمع بندری نگین که نقش اساسی و مهمی در افزایش تخلیه بارگیری کالا، رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در جنوب کشور دارد با قوت و جدیت در حال انجام است. این طرح‌ها وتاسیسات زیربنایی شامل ساخت معابر، شبکه آبرسانی، برق‌رسانی است که  ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. […]

در سال جهش تولید،عملیات اجرای طرح های زیربنایی در مجتمع بندری نگین که نقش اساسی و مهمی در افزایش تخلیه بارگیری کالا، رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در جنوب کشور دارد با قوت و جدیت در حال انجام است. این طرح‌ها وتاسیسات زیربنایی شامل ساخت معابر، شبکه آبرسانی، برق‌رسانی است که  ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
عملیات اجرایی مجتمع بندری نگین در سال ۱۳۹۳ با حضور رئیس جمهور آغاز و اکنون بخش‌های از آن تکمیل شده است. این مجتمع در زمینی به مساحت ۴۵۰ هکتار طراحی شده که اکنون عملیات ساخت اسکله، پایانه‌ها و زیرساخت‌های بندری در ۱۹۰  هکتار آن اجرا شده است.
در حال حاضر سهم بندر بوشهر در عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور تنها۵درصد است که با تکمیل و بهره‌برداری از مجتمع بندری نگین این میزان با افزایش ۱۱درصدی به  ۱۶ درصد افزایش خواهد یافت. با تکمیل پروژه‌ها در این مجتمع بندری زمینه پهلوگیری کشتی‌های پهن پیکر با ظرفیت ۵۰ هزار تنی فراهم می‌شود.
تاکنون افزون بر ۴۵۰ میلیارد تومان در اجرای طرح‌های بندری هزینه شده که با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، بخش خصوصی بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های توسعه‌ای مجتمع بندری نگین (بوشهر) سرمایه‌گذاری خواهد کرد.
انسداد ۲۹۹حلقه  چاه غیر مجاز در استان همدان
  همدان – خبرنگار روزنامه جمله
 مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: با انسداد ۲۹۹حلقه  چاه غیر مجاز ۱۰ میلیون ۵۰۰ هزارمترمکعب آب در استان  صرفه جویی شده است.
منصور ستوده، درجلسه شورای حفاظت از منابع آب استان اظهار کرد: در سال آبی ۹۸_۹۹ نسبت به سال آبی قبل با افت میزان بارش مواجه بودیم. به عبارتی میانگین بارش در سال آبی جاری ۴۶۰میلی‌متر است و سال آبی پیش میزان بارش به طور میانگین ۶۰۶میلی‌متر بود.
وی با بیان اینکه میزان بارش میانگین در بلند مدت ۳۴۹میلی‌متر است، عنوان کرد: با مقایسه میزان بارش در سال جاری آبی با بارش بلند مدت در می‌یابیم که میزان بارش گرچه  نسبت به سال قبل کاهشی بوده است اما نسبت به درنظرگیری بازه زمانی بیشتر و  بلند مدت روندی افزایشی داشته است.
این مسئول افزود: در پی این بارش‌ها حجم مناسبی از آب در مخزن سدها انباشته شده است و اکنون ۷۲درصد مخزن سد اکباتان، ۶۹درصد آبشینه، ۷۹درصد شیرین‌سو، ۹۶درصد کلان، ۷۷درصد سرابی و ۳۵درصد مخزن سد شنجور پر است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اهم اقدامات در راستای صیانت، تعادل‌بخشی و احیا منابع آبی، اظهار کرد: از آغاز سالجاری تا کنون ۲۹۹چاه غیرمجاز پر و مسدود شده است که در نتیجه این اقدام نزدیک به ده میلیون و پانصد هزار مترمکعب آب صرفه‌جویی شده است.
ستوده اعلام کرد: کبودرآهنگ با ۱۰۴ چاه و فامنین با یک چاه، بیشترین و کمترین تعداد انسداد چاه‌های غیرمجاز را به خود اختصاص داده‌اند. نا گفته نماند که همدان نیز با انسداد ۷۳چاه غیرمجاز در رتبه دوم قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر انسداد چاه‌های غیرمجاز، با جدیت به نصب کنتورهای هوشمند تاکید شده و طی پنج ماه نخست سال‌جاری ۲۳۶کنتور نصب شده است. طبق پیش‌بینی برنامه اقتصاد مقاومتی تا پایان سال ۱۳۹۹ نصب کنتور به ۵۰۰عدد خواهد رسید.
در ادامه این جلسه  سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان ضمن تاکید بر تشکیل مستمر جلسات شورای حفاظت در شهرستان‌ها، گفت: در این خصوص فرمانداران مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت و از بهترین عملکرد تقدیر خواهد شد.
فرزانه،  افزود: همه دستگاه های ذیربط که از اعضای شورای حفاظت هستند باید تلاش کنند که مصوبات این جلسات پیگیری و در جلسات بعدی گزارش کاملی از آن را ارائه کنند.
وی اظهار داشت : خروجی جلسات شورای حفاظت در سطح استان باید مصوباتی باشد که کمک به احیاء و صرفه جویی در منابع آبی استان باشد.
بهره‌برداری از ۶۴ پروژه تولیدی و عمرانی 
در بخش کشاورزی استان یزد
همزمان با ایام گرامیداشت هفته دولت ۶۴ طرح و پروژه بخش کشاورزی در سطح استان یزد افتتاح و بهره‌برداری از آنها آغاز می‌شود.
سیّد جمال سجادی‌پور رییس این سازمان با اعلام خبر فوق افزود: این پروژه‌ها در بخش‌های مختلف آب و خاک، تولیدات دامی، تولیدات گیاهی، صنایع تبدیلی و کسب و کار نوین با اعتباری بالغ بر ۷۷۲ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۲۵۳نفر به بهرهب‌رداری خواهد رسید.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد اظهار کرد: از مجموع ۶۴ طرح افتتاحی بخش کشاورزی استان، ۳۲ پروژه با اعتباری معادل ۲۰۸ میلیارد ریال مربوط به عملیات آبی و خاکی، ۱۸ پروژه با سرمایه گذاری ۲۷۲ میلیارد ریال و اشتغال آفرینی ۷۸ نفر مربوط به تولیدات دامی، ۱۰ واحد تولیدی با سرمایه‌ای بالغ بر ۲۳۱ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۱۶۴نفر مربوط به بخش صنایع تبدیلی کشاورزی و ۴ پروژه با اعتبار ۵۹ میلیارد ریال و اشتغال آفرینی ۱۱ نفر مرتبط با تولیدات گیاهی است.
سجادی‌پور خاطر نشان کرد از مجموع اعتبارات هزینه شده ۱۱۰ میلیارد ریال بانکی، ۲۰۸ میلیارد ریال دولتی و ۴۵۳ میلیارد آن نیز آورده‌های شخصی است که در بهره‌برداری از پروژه‌های تولیدی هزینه شده است و زمینه اشتغال مستقیم ۲۵۳ نفر را فراهم خواهد نمود.