سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به موجودی نهاده دامی در بنادر، هیچ نگرانی و کمبودی در بازار نداریم. حسن عباسی معروفان اظهار کرد: در حال حاضر ۴ میلیون تن انواع نهاده دامی نظیر ذرت دامی، کنجاله و دانه روغنی در بنادر شمال و جنوب کشور موجود است که […]
سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به موجودی نهاده دامی در بنادر، هیچ نگرانی و کمبودی در بازار نداریم. حسن عباسی معروفان اظهار کرد: در حال حاضر ۴ میلیون تن انواع نهاده دامی نظیر ذرت دامی، کنجاله و دانه روغنی در بنادر شمال و جنوب کشور موجود است که با توجه به نیاز ماهانه یکمیلیون و ۷۰۰ هزار تن از این ۴ نهاده، کمتر از سه ماه موجودی در بنادر است. وی افزود: حدود ۸ میلیون تن از این ۴ نهاده برای ماه های آتی ثبت سفارش انجام دادیم که این میزان ثبت سفارش به اندازه ۴ ماه نیاز کشور است. این مقام مسئول ادامه داد: در شرایط کنونی دلالان نگرانی هایی دارند چرا که راه خروج مازاد توزیع بسته شده و دیگر نمیتوانند سودهای کلانی را به جیب بزنند.
تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به مدارس عشایر
علایی مقدم گفت: برای تجهیز مدارس عشایری ۵۰۰ میلیارد تومان و برای محرومیت زدایی در مناطق عشایری ۵۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است. شاهپور علایی مقدم در مراسم قرقشکنی مراتع در منطقه شیخ موسی بندپی بابل اظهار کرد: امروز عشایر در شرایط بدر و خیبر هستند و تحولی که در اعتبارات عشایر ایجاد شده بینظیر است، ضمن اینکه در قانون بودجه هر جا نام روستا آمده نام عشایر آمده است. او افزود: برای تجهیز مدارس عشایری ۵۰۰ میلیارد تومان و برای محرومیت زدایی در مناطق عشایری ۵۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است. علایی مقدم اضافه کرد: ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار بلاعوض برای توزیع ۲۰ هزار پنل خورشیدی در بین عشایر اختصاص یافته است. رئیس سازمان امور عشایر در پایان تصریح کرد: اگر برای عشایر ظرفیت قانونی ایجاد نکنیم نمیتوانیم بودجه و اعتبار برای آنان تأمین کنیم.
استفاده از ظرفیت بورس برای صادرات سیمان
رییس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان کشور گفت: تولید فعلی سیمان و کلینکر در کشور بیش از میزان نیاز داخل است و باید به صادرات توجه ویژه داشت، در این زمینه در آینده نزدیک از ظرفیت تالار صادراتی بورس کالا استفاده خواهیم کرد. «رضا جمارانیان» افزود: با توجه به تولید ۵۵.۴ میلیون تنی سیمان در سال ۹۷، ۶۰.۴ میلیون تنی در سال ۹۸ و ۶۸.۳ میلیون تنی در سال گذشته، شاهد رشد همه ساله تولید در این صنعت هستیم. به گفته این مقام صنفی، پارسال ۶۳.۷ میلیون تن از سیمان تولیدی در داخل کشور به فروش رفت و بقیه ۴.۶ میلیون تن دیگر صادر شد. وی خاطرنشانکرد: اگر قطعی همزمان برق و گاز را در سه ماهه پایانی پارسال شاهد نبودیم، بهطور قطع میزان تولید به بیش از ۷۰ میلیون تن میرسید.
دستگاههای اجرایی در مدیریت انرژی همکاری جدی داشته باشند
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران گفت: دستگاههای اجرایی و سایر سازمانها نهایت همکاری را در مدیریت انرژی داشته باشند تا مشمول قطع برق نشوند. محمد حسن متولی زاده افزود: شرکتهای توزیع نسبت به پایش دقیق وضعیت مصرف انرژی سازمانها و سایر نهادها با جدیت اقدام کرده و هرجا رعایت نشدن مدیریت انرژی را مشاهده کردن ضمن قطع برق آن را رسانهای کنند. وی بر اجرای دقیق مصوبه هیات وزیران تاکید کرد و گفت: بند یک این مصوبه بحث کنترل سخت را مورد تاکید قرار داده که با مدیریت استانداران به همه دستگاه ها ابلاغ شده است. مدیرعامل توانیر گفت: در بخشی از این بند برکاهش مصرف ادارهها تاکید شده که تا ۵۰ درصد درزمان حضور و ۱۰ درصد درزمان تعطیلی میزان مصرف خود را کاهش دهند.
۷۵ درصد هزینه دامداریها مربوط به نهاده دامی است
مدیر عامل اتحادیه دامداران ۷۵ درصد هزینه بخش های مرغداری و دامداری را ناشی از خوراک دام دانست. افشین صدر دادرس با اشاره به اینکه ۷۵ درصد هزینه های مرغداریها و دامداریها مربوط به خوراک است، اظهار کرد: افزایش قیمت نهادههای دامی در قیمت گوشت و مرغ تاثیر بسزایی دارد که دولت برای حفظ تولیدکننده و مصرف شکننده باید مکانیزمی را به کار گیرد. او افزود: در ۶ ماهه اول سال ارز ترجیحی به واردات نهاده های دامی اختصاص مییابد که با تغییر یا حذف آن در نیمه دوم سال، تزریق یارانه نقدی راه حل مناسبی نیست چرا که این موضوع منجر به افزایش تورم در جامعه میشود. وی گفت: با وجود افت محسوس قیمت دام، نرخ گوشت تغییری نداشته است؛ به طوری که هر کیلو گوشت قرمز کمتر از ۱۵۰ هزار تومان در سطح شهر تهران عرضه نمیشود.