عصر روز گذشته همایش بزرگ ستاد انتخاباتی اقوام و عشایر آیتالله رئیسی، با حضور علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد مرکزی آیتالله رئیسی، علی کریمی فیروزجایی نماینده بابل و عضو هیات رئیسه مجلس و رئیس ستاد مرکزی اقوام و عشایر آقای رئیسی و همچنین دکتر علم الهدی عضوهیات علمی دانشگاه […]
عصر روز گذشته همایش بزرگ ستاد انتخاباتی اقوام و عشایر آیتالله رئیسی، با حضور علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد مرکزی آیتالله رئیسی، علی کریمی فیروزجایی نماینده بابل و عضو هیات رئیسه مجلس و رئیس ستاد مرکزی اقوام و عشایر آقای رئیسی و همچنین دکتر علم الهدی عضوهیات علمی دانشگاه پیام نور تهران و رییس کمیته نخبگان ستاد آیتالله رئیسی در مسجد ولیعصر(عج) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم علی نیکزاد با تشکر از برگزارکنندگان همایش گفت: امام خمینی با ایجاد جمهوری اسلامی، حکمرانی جدیدی را در دنیا پدید آورد که وابسته به هیچکدام از بلوکهای سیاسی شرق و غرب نیست. اما جفایی که به انقلاب اسلامی شد این بود که مسئولین ما عهد بستند که از آرمانهای جمهوری اسلامی دفاع کنند اما این کار را نکردند. این مسئله کار را به جایی رساند که ما امروز با آسیب شدید سرمایه اجتماعی روبرو هستیم و با مردمی مواجهیم که به ما باور ندارند.
وی در ادامه با اشاره به رویای برخی کشورها برای پایان دادن به جمهوری اسلامی اظهار کرد: درست در زمانی که عدهای در کشور فکر میکردند که نمیشود بدون سرسپردگی به آمریکا و کشورهای غربی زندگی کرد، سید ابراهیم رئیسی به ریاست قوه قضائیه منصوب شد و به باور کارشناسان امر تحول عظیمی را در دستگاه قضایی کشور به وجود آورد. تحولی که امید را در دل مردم زنده کرد و نشان داد که نظام ناکارآمد نیست بلکه این افراد نادرست در برخی جایگاهها هستند که سبب میشوند چنین تصوری از انقلاب به نمایش گذاشته شود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: رئیس دولت جمهوری اسلامی ایران قرار نیست جا پای رهبری و ولایت فقیه بگذارد. اگر کسی چنین تفکری دارد و میخواهد رئیس قوه مجریه بشود در اشتباه است و در آخر کار قطعا چپه خواهد شد. کسانی را سر کار بیاورید که اینها عشقشان خدمت به مردم باشد. ما میخواهیم دولتی بر سر کار باشد که دعوای روئسای قوا در تلویزیون حل نشود.
نیکزاد همچنین گفت: اگر امروز آیتالله رئیسی میخواهد خود را در مقام پاسخگویی قرار دهد برای این است که تحقیقات نشان داده تا قوه مجریه اصلاح نشود قوای پسین و پیشین نمیتوانند اثر چندانی بر اصلاح امور داشته باشند. من نایب رئیس مجلس هستم و با تمام وجود آن را دوست دارم ولی ما اگر قانونی بگذاریم و دولت آن را به خوبی اجرا نکند تنها میتوانیم بازخواستش کنیم اما این برای مردم نان و آب نخواهد شد.
او علت حضور ابراهیم رئیسی در رقابتهای انتخاباتی را اصلاح ریشه امور که در قوه مجریه قرار دارد اعلام کرد و گفت: کسی از روی هوا و هوس نیامده تا رئیس جمهور بشود و ما هم آخرتمان را بر دنیای کسی نمیفروشیم اما اگر دلتان برای همه قومیتها و تمام مردم ایران میتپد و اگر ایران را برای همه ایرانیها میخواهید قوه مجریه باید درست بشود. اگر ما تمام قوای کشور را انقلابی کنیم آنوقت است که میتوانیم بگوییم کاری کردهایم کارستان.
رئیس ستاد مرکزی آیتالله رئیسی افزود: ننگ است در کشوری که ما زندگی میکنیم بارهای اجتماعی سیاسی را سر رهبری بریزیم. مجلس و دولت و قوهقضاییه برای چیست؟ آمدن آیتالله رئیسی در انتخابات از روی اخلاص، اصلاح، اعتقاد، باور، عدالت و حل معضلات معیشتی و سیاسی است.
وی در انتها با کنایه به صحبتهای مهرعلیزاده در مناظره تلویزیونی گفت: اگر رئیس قوه قضائیه شش کلاس داشته باشد وای به حال آن کشور و اگر رئیس قوه قضائیه مجتهد نباشد ولی فقیه حکمی برای رئیس دستگاه قضا صادر نمیکند این عیب است کسانی که دارند با ادبیات سخیف صحبت میکنند.
در ادامه نوبت به کریمی فیروزجایی نماینده بابل و رئیس ستاد مرکزی اقوام و عشایر آقای رئیسی رسید که به پشت تریبون برود.
وی در ابتدا با اشاره به دوراهی بزرگ ۲۸ خرداد پیش پای ملت قهرمان ایران گفت: در یک طرف همه ی علاقمندان به عزت و سربلندی ایران اسلامی که خواهان برگزاری یک انتخابات با شکوه و انتخاب یک فرد اصلح و شایسته در این جایگاه هستند و در طرف دیگر عده ایی که می خواهند این انتخابات به سردی برگزار شود تا بتوانند نقشههای شان را در آینده علیه این ملت اجرا کنند. : این همان دو راهی است که یک روز انتخاب این مردم یک حضور ناکارآمد و خائنی بود بنام ابوالحسن بنی صدر که در دادگاه میکونوس شاهد علیه این ملت شد و همان دو راهی که یک روز انتخاب این ملت شهید رجایی شد که در یک دوره کوتاه خدمت کرد و نامش را در تاریخ این کشور ماندنی کرد.
عضو هیات رییسه مجلس همچنین ادامه داد: اقوام و عشایر کشور ما ظرفیت های کم نظیر ی هستند که کمتر کشوری در دنیا از آن برخوردارند. از نظر تنوع گویشی ما یک کشور غنی دنیا هستیم و این قومیتها ظرفیت های بی بدیلی هستند و نخ تسبیحی که این قومیت ها را به هم رسانده یکی ایرانیت و دیگری اسلامیت است.
رئیس ستاد اقوام و عشایر آیتالله رئیسی در انتها گفت: علی رغم این تنوع همه ی ما دل در گرو پیشرفت و آبادانی این مملکت داریم و امروز پیشرفت و آبادانی و عزت این کشور در گرو برگزاری یک انتخابات با شکوه است. اگر نجنبیم و اگر چند روز آینده حرکت نکنیم و کشور و مردم را بیدار نکنیم ممکن است خدای نکرده اتفاقی برای چهار سال آینده بیفتد که در هشت سال گذشته برای مردم رخ داد. اگر این لیبرالها و غربزده ها تصدی شان ادامه پیدا کند شاید به قعر چاهی برویم که نجات یافتن از آن به این سادگی ها نباشد.
در ادامه دکتر علمالهدی رئیس ستاد نخبگان ستاد انتخاباتی رئیسی نفر بعدی بود که پشت تریبون رفت و در جمع ستاد اقوام و عشایر ایران با تشکر از دکتر کریمی برای برگزاری این محفل گفت: اگر دولت های قبل و پس از انقلاب را بررسی کنیم می بینیم اکثر این دولت ها به غیر از یکی دو مورد استثناء ایده ی کلی شان در بحرانها این بوده که در واقع قوه مجریه را گسترش بدهند و گسترش قوه مجریه در واقع یک جوری محدود کردن امکانات و حیطه قدرت مردم و مشارکت واقعی مردم را در پی داشته است.
وی افزود: نگاه آقای رئیسی این است که ما باید مردم سالاری را به معنای واقعی کلمه اجرا کنیم و این یعنی مشارکت همه مردم در اداره کشور و نه فقط بخش یا عدهای خاص از آنها. مثلا اینجوری نباشد که ۹۰ درصد تسهیلات بانکی در اختیار ۱۱ درصد جامعه است و افراد جبیب هایشان پر بشود به اسم خصوصی سازی. این نخستین دلیل برای حمایت از رئیسی است.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تهران ادامه داد: نکته دوم در انتخاب آقای رئیسی این است که اگر کسی بخواهد واقعا امکانات جدی مملکت را به مردم برگرداند، باید چند سه کار اساسی بکند که یکی از این کارها مبارزه جدی با قاچاق است. باید کسی باشد که با قاچاقی که پشت آن یکسری افراد و مافیاها پنهان شدند بتواند مبارزه کند نه تنها چهار نفر را بگیرد بلکه باید با جریان قاچاق در مملکت مبارزه کند و درکنار آن باید بتواند بانکها را اصلاح کند.
وی عنوان کرد: مدیران کشور باید پوست اندازی کنند و یکسری مدیر جوان و با انگیزه و معتقد بر سر کار بیایند. مدیری که از بالا به مردم نگاه می کند نمی تواند این کار را بکند. رئیس جمهوری که از یک مشارکت ۳۵ درصدی بیاید امکان ندارد این کار را بتواند بکند. باید مشارکت بالای ۵۰ درصد باشد.
رئیس ستاد نخبگان ستاد انتخاباتی رئیسی همچنین افزود: یکی از ویژگیهای آقای رئیسی علاوه بر نگاهی که دارد این است که در قوه قضائیه بوده و رشد کرده است، مجلس و نمایندگان خودشان نامه نوشتند و از ایشان دعوت کردند که بیایند. این نشان دهنده این است که ایشان ظرفیت همراه کردن قوا را دارد.
وی در انتها گفت: وظیفه ما در این دوره از انتخابات بسیار سنگین است. ممکن است دوباره ضربه بخوریم و مملکت بیفتد دست همان دیوان سالارهایی که هیچ وقت به حرف مرم گوش نمی دهند و دل شان اصلا به حال مردم نمی سوزد و این را همه ی ما دیدیم که اصلا دلسوزی برای مردم ندارند.