هرمزگان در خط مقدم صیانت از هویت فرهنگی خلیج فارس قرار دارد
هرمزگان در خط مقدم صیانت از هویت فرهنگی خلیج فارس قرار دارد

    هرمزگان، خبرنگار روزنامه جمله   مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در نشست خبری دوازدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی – هنری خلیج فارس که با حضور خبرنگار رسانه‌های مختلف برگزار شد گفت: هرمزگان در خط مقدم صیانت از هویت فرهنگی خلیج فارس قرار دارد.   اسماعیل جهانگیری ضمن تاکید بر معرفی هویت‌های […]

 

 

هرمزگان، خبرنگار روزنامه جمله

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در نشست خبری دوازدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی – هنری خلیج فارس که با حضور خبرنگار رسانه‌های مختلف برگزار شد گفت: هرمزگان در خط مقدم صیانت از هویت فرهنگی خلیج فارس قرار دارد.

 

اسماعیل جهانگیری ضمن تاکید بر معرفی هویت‌های فرهنگی خلیج فارس افزود: دشمنان ایران اسلامی به دلیل اینکه از دست درازی و استعمارگری در خلیج فارس نا امید هستند به سوی تهاجم فرهنگی و غارت هویت فرهنگی این منطقه و جعل واقعیت روی آورده‌اند.

وی افزود : حمله به میراث غنی و ناملموس خلیج فارس که تمام آن متعلق به تمدن ایران اسلامی است.

دبیر دوازدهمین جشنواره بین اامللی فرهنگی – هنری خلیج فارس عنوان کرد : امروز به واسطه هوشیاری مردم ایران اسلامی و همچنین به صحنه آمدن هنرمندان و فعالان رسانه‌ای در فضای مجازی جلوی این حربه دشمنان گرفته شده است و سالانه شاهد تولیدات فاخر بسیاری در  جهت معرفی هویت‌های فرهنگی، تاریخی، پژوهش، آداب، رسوم، آیین‌ها و … در مورد خلیج فارس در سطوح مختلف منطقه‌ای و جهانی هستیم که منجر به آگاه سازی افکار عمومی جهانی شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان به اهمیت جشنواره بین المللی فرهنگی – هنری خلیج فارس اشاره کرد و عنوان داشت : جشنواره بین المللی فرهنگی – هنری خلیج فارس که شاهد دوازدهمین دوره برگزاری آن هستیم با انسجام بخشی در حوزه اقدامات فرهنگی در حوزه خلیج فارس با مرکزیت هرمزگان طراحی شد و شورای سیاستگذاری آن که متشکل از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت امور خارجه، صدا و سیمای ملی ایران، استانداران استان‌های ساحلی خلیج فارس، نمایندگان مجلس و ده‌ها عضو بلندپایه کشوری هستند هر ساله راهبرد و خط مشی این رویکرد را بررسی و نسبت به اقدام آن دستورات لازم صادر می‌شود.

جهانگیری اضافه کرد : در دوازدهمین دوره این جشنواره نیز برنامه‌های متعدد و گسترده‌ای در سراسر کشور و به ویژه استان‌های ساحلی خلیج فارس برگزار می‌شود و با همکاری رسانه‌ها در سطح ملی، بین المللی و جهانی منتشر می‌شود.

وی به نقش رسانه‌ها در این هجمه فرهنگی پرداخت و گفت : در حقیقت بخش قابل توجهی از رویکرد صیانت از هویت فرهنگی خلیج فارس بر عهده رسانه‌ها به ویژه در استان هرمزگان است و علاوه بر آن امسال نیز بیش از ده اکیپ خبری از رسانه‌های بین المللی و برون مرزی ایران در جشنواره حضور دارند و به پوشش گسترده این رویداد مهم می‌پردازند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان زگان در ادامه به تشریح برنامه‌های دوازدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی – هنری خلیج فارس پرداخت و افزود : ده‌ها برنامه مختلف در سراسر استان از ۲۵ اردیبهشت ماه با موضوع خلیج فارس برگزار شده است که مهم‌ترین آن عبارتند از نشست پژوهشی تاریخ بندرعباس به روایت تصویر با حضور استاد بازماندگان ضمیری، موبایل گرافی خلیج فارس، کارگاه‌های آموزش تولید محتوا و پوستر خلیج فارس، کارگاه آموزشی طبیعت نگاری در طراحی لباس خلیج فارس، کارگاه سینمای خلیج فارس و نگاه بین الملل، جشنواره عکس مردمی (موبایلی ) خلیج فارس، نمایشگاه عکس خلیج فارس، اجرای دیوارنگاری خلیج فارس، جشن فستیوال موسیقی منطقه‌ای خلیج فارس، جشن مردمی خلیج فارس فستیوال موسیقی محلی و میدانی، شعر خوانی خلیج فارس، نشست کتابخوانی خلیج فارس، نشست علمی اقلیم و اقیانوس نگاری خلیج فارس، اهتزاز پرچم بر روی ناو جماران، گلباران خلیج فارس به یاد شهدا و … از مهمترین برنامه‌ها است.

جهانگیری بیان کرد : اختتامیه جشنواره بین المللی فرهنگی هنری خلیج فارس پایان این رویداد نیست بلکه سرآغاز برنامه‌های متعددی است که در آیین اختتامیه طرح شروع آن رونمایی خواهد شد که می‌توان به آغاز طرح چاپ کتاب خلیج فارس، کتاب مرور آثار سه دوره کتاب خلیج فارس، ترجمه سه زبانه کتاب خلیج فارس، کتاب سال خلیج فارس اشاره کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در پایان از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار هرمزگان، نماینده ولی فقیه در استان، همه ادارات و سازمان‌های همکار در برگزاری دوازدهمین جشنواره بین المللی خلیج فارس تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است: آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی – هنری خلیج فارس شنبه دهم اردیبهشت ساعت ۳۰/۱۶ در تالار شهید آوینی با حضور مقامات بلندپایه ملی و استانی برگزار می‌شود.