هزینه خرید هدایای نوروزی بانک سینا صرف امور خیرخواهانه شد
هزینه خرید هدایای نوروزی بانک سینا صرف امور خیرخواهانه شد

    با توجه به تداوم شیوع کرونا در کشور و لزوم حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه، بانک سینا در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی هزینه خرید هدایای نوروزی سال ۱۴۰۰ را به امور خیرخواهانه اختصاص داد. در آستانه سال جدید و در اقدامی خداپسندانه، این بانک مبلغ ۵۰ میلیارد ریال را به تهیه […]

 

 

با توجه به تداوم شیوع کرونا در کشور و لزوم حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه، بانک سینا در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی هزینه خرید هدایای نوروزی سال ۱۴۰۰ را به امور خیرخواهانه اختصاص داد.
در آستانه سال جدید و در اقدامی خداپسندانه، این بانک مبلغ ۵۰ میلیارد ریال را به تهیه و تامین خرید تبلت جهت بهره مندی دانش آموزان بی بضاعت از فضای آموزش مجازی و همچنین آزادی زندانیان جرایم غیرعمد اختصاص داد.
بانک سینا با اختصاص مبلغ ۲۰ میلیارد ریال بودجه به منظور کمک به توانمندی در حوزه آموزش و ایجاد امکان بهره مندی دانش آموزان بی بضاعت تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی در سراسر کشور که بدلیل شیوع کرونا امکان حضور در کلاس درس را نداشته و توانایی خرید لوازم آموزشی مجازی نظیر تبلت و موبایل را ندارند، تعداد ۹۵۰ دستگاه تبلت اهدا می کند.
همچنین پیش تر نیز این بانک طی مراسمی با حضور مدیرکل بهزیستی استان تهران تعداد ۳۰۰ دستگاه تبلت از ۹۵۰ دستگاه تهیه شده را جهت اهدا به دانش آموزان نیازمند تحت پوشش این سازمان در استان تهران اختصاص داده بود.
همچنین این بانک در اقدامی انساندوستانه و خیرخواهانه با اختصاص مبلغ ۳۰ میلیارد ریال از محل بودجه خرید هدایای نوروزی به ستاد دیه کشور، زمینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد را که بدلیل اعسار، ناتوان از پرداخت محکومیت مالی هستند، را فراهم نمود، تا این عزیزان در سال جدید در کانون گرم خانواده حضور داشته باشند.
گفتنی است که این بانک سال گذشته نیز با اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد ریال، زمینه آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیر عمد را فراهم نموده بود.
بانک سینا با تداوم حرکت در مسیر تعهدات اجتماعی برای توسعه و تعمیم اصل انسانی مسئولیت اجتماعی گام های موثری برداشته که از آن جمله می توان به اختصاص ۲۰ هزار میلیارد ریال به طرح های روستایی، احداث ۲ باب مدرسه در منطقه قلعه گنج استان کرمان، اهدای ۵۱ دستگاه آمبولانس به وزارت بهداشت و مراکز بهداشت مناطق روستایی، کمک ۵۰ میلیارد ریالی به ۷ استان درگیر کرونا، اهدای ۳۸۰۰ بسته معیشتی به نیازمندان و ایتام، امهال مطالبات بنگاه های تولیدی و تسهیلات گیرندگان، عدم دریافت خودکار اقساط وام قرض الحسنه در ایام همه گیری بیماری کرونا، عدم اعمال ضوابط قانونی برای دارندگان چک های برگشتی، کمک به کسب و کارهای آسیب دیده با طرح مهرآفرین، نیکو و مواسات و غیره اشاره نمود.