مشاور ارشد و رئیس دبیرخانه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به برخی هشدارهای جدی هنگام سفر به خارج از کشور در قالب گردشگری یا اقامتی اشاره کرد. علیرضا ساوری اظهارداشت: در هنگام سفر خارجی برخی مشکلات برای هموطنان ایرانی بروز میکند که در بعضی موارد ناخواسته منجر به بازداشت یا […]
مشاور ارشد و رئیس دبیرخانه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به برخی هشدارهای جدی هنگام سفر به خارج از کشور در قالب گردشگری یا اقامتی اشاره کرد.
علیرضا ساوری اظهارداشت: در هنگام سفر خارجی برخی مشکلات برای هموطنان ایرانی بروز میکند که در بعضی موارد ناخواسته منجر به بازداشت یا محکومیت آنان میشود بنابراین آگاهی از برخی اطلاعات کلی با هدف پیشگیری از تکرار حوادث برای سایر هموطنان حائز اهمیت است.
رئیس کمیته پیشگیری از جرایم ایرانیان خارج از کشور افزود: هموطنان در طول سفر خارجی در قالب توریستی یا اقامتی نباید به هیچوجه بسته یا امانتی با عنوان دارو یا هر عنوان دیگر از «اشخاص ناشناس» حتی ایرانیان، برای انتقال به کشور مقصد قبول کنند همچنین همراه داشتن گذرنامه معتبر، تهیه بلیط برگشت از ایران، همراه داشتن ارز کافی، تکمیل اظهارنامه ارزی در صورت داشتن بیش از ۱۰ هزار دلار هنگام ورود به کشور خارجی، همراه داشتن یک نسخه کپی از گذرنامه، بلیط و سایر مدارک برای مسافرت خارجی ضروری است.
ساوری اضافه کرد: شماره تلفنهای ضروری به ویژه تلفن پلیس و سفارت ایران را همراه داشته باشید و حتیالمقدور به صحنههای تجمع، تظاهرات خیابانی، درگیری و امثال آن نزدیک نشوید و در صورت بازداشت حتما موضوع را به سفارت اطلاع دهید.
مشاور ارشد معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به هموطنان عازم به خارج از کشور هشدار داد از هر گونه نزاع و درگیری پرهیز کنند زیرا در برخی از کشورها حتی اگر درگیری به صلح و سازش ختم شود، جنبه عمومی جرم تعقیب میشود.
تلفات حوادث رانندگی نوروز امسال
به ۱۱۰۱ نفر رسید
براساس آمار اولیه جمع آوری شده توسط واحد آمار سازمان پزشکی قانونی کشور، در نوروز ۱۴۰۱ (۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۵ فروردین۱۴۰۱)، یک هزار و ۱۰۱ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۷۸۷ نفر مرد و ۳۱۴ نفر زن بودند.
در تعطیلات نوروز سال جاری با توجه به افزایش قابل توجه حجم سفرها و ترددهای جاده ای، یک هزار و ۱۰۱ نفر جان خود را در حوادث رانندگی از دست دادند. از این تعداد ۸۰۰ نفر در محورهای برون شهری، ۲۳۱ نفر در مسیرهای درون شهری، ۶۰ نفر در مسیرهای روستایی و مابقی در سایر مسیرها جان باخته اند.
در تعطیلات نوروز امسال، استان های سیستان و بلوچستان با ۱۱۷، فارس با ۱۰۴ و کرمان با ۹۶ بیشترین و استان های اردبیل با چهار، چهارمحال و بختیاری با ۶ و قزوین با ۱۱ فوتی کمترین آمار کشته های تصادفات را داشته اند.
بر اساس این گزارش در نوروز امسال به طور میانگین روزانه ۵۵ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده اند در حالیکه این رقم در مدت مشابه سال قبل، روزانه ۴۹ نفر ثبت شده بود.
همچنین مقایسه آمار اولیه تلفات تصادفات نوروز امسال با آمار اولیه سال گذشته بر اساس میانگین روزانه نشان می دهد که تعداد کشته های تصادفات در نوروز امسال با رشد ۱۱.۹ درصدی مواجه بوده است. (ایام نوروز سال ۱۴۰۰ (به علت کبیسه بودن سال ۱۳۹۹ و افزوده شدن روز ۳۰ اسفند به ایام طرح نوروزی)، ۲۱ روز و ایام نوروز سال ۱۴۰۱، ۲۰ روز بوده؛ به همین دلیل برای مقایسه آمار تلفات از میانگین روزانه استفاده شده است.)
تشکیل دبیرخانه دائمی پیگیری سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در سازمان تامین اجتماعی
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از تشکیل دبیرخانه دائمی پیگیری سیاستهای کلی تأمیناجتماعی – ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری – در این سازمان خبر داد.
میرهاشم موسوی در اولین جلسه شورای معاونین سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۱ که به صورت فوقالعاده و بهمنظور بحث و تبادلنظر در زمینه اتخاذ تصمیم و تدوین راهکارهای عملیاتیسازی سیاستهای کلی تأمیناجتماعی – ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری – برگزار شد، با اعلام اینکه در سیاستهای ابلاغی، برای تقویت حوزه بیمههای اجتماعی و اتخاذ راهبردهای اجرایی مقابله با مهمترین چالشهای این حوزه، دستورات راهگشا و ارزشمندی ارائه شده، اظهار داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سوی ریاست جمهوری مکلف به ارائه برنامه جامع تحقق این سیاستها و طراحی آییننامهها و دستورالعملهای مورد نیاز و مقرر است طی دو ماه آینده، برنامه عملیاتی استقرار و پیشبرد این سیاستها طراحی شود.
وی توضیح داد: محورهای نُه گانه سیاستهای کلی تأمیناجتماعی، همگی از ماموریتهای اصلی سازمان تأمیناجتماعی بوده و با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای علمی و تجربی موجود در این سازمان، آمادگی لازم وجود دارد که در طراحی و پیشبرد برنامه عملیاتی سیاستهای ابلاغی، نقشی جدی برعهده بگیرد. بند به بند و کلمه به کلمه سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری دربرگیرنده دغدغههای کارشناسان و دلسوزان حوزه رفاه و تأمیناجتماعی است و دال مرکزی سیاستهای ابلاغی نیز تحقق عدالت بهعنوان هدف اصلی و پیشینی کشور در حوزههای اقتصادی و اجتماعی است.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی گفت: اراده جدی در سازمان تأمیناجتماعی برای پیگیری و عملیاتیسازی سیاستهای ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری وجود داشته و از همه ظرفیتهای بخشی و فرابخشی و داشتههای این سازمان که ظرفیت بزرگی در حوزه رفاه و تأمیناجتماعی کشور است، برای عملیاتیسازی این سیاستها استفاده خواهد شد.