هشدار پلیس درمورد آگهی‌های پیش فروش مسکن
هشدار پلیس درمورد آگهی‌های پیش فروش مسکن

    رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا به شهروندان هشدار داد نسبت به کلاهبرداری با شگرد پیش فروش و مشارکت در ساخت مسکن آگاه باشند. سرهنگ شهاب امینی با بیان این که درج آگهی های تبلیغاتی به اشکال مختلف دلیلی بر صحت آنها نیست، اظهار داشت: ممکن است در پس یک تبلیغ، افرادی شیاد […]

 

 

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا به شهروندان هشدار داد نسبت به کلاهبرداری با شگرد پیش فروش و مشارکت در ساخت مسکن آگاه باشند.
سرهنگ شهاب امینی با بیان این که درج آگهی های تبلیغاتی به اشکال مختلف دلیلی بر صحت آنها نیست، اظهار داشت: ممکن است در پس یک تبلیغ، افرادی شیاد فعالیت کنند که قصد کلاهبرداری از خریداران مسکن را داشته باشند.
وی ادامه داد: کلاهبرداران با شگردهای متقلبانه و وعده های توخالی، ابتدا اقدام به جلب اعتماد متقاضیان کرده و پس از دریافت مبلغ مورد توافق، ملک ادعایی را همزمان به چند نفر می فروشند. این مقام انتظامی با بیان اینکه کلاهبرداری با ترفند مشارکت در ساخت نیز یکی دیگر از ترفندهای شیادان است، افزود: لازم است این گونه قراردادها در بنگاه های معاملات ملکی دارای مجوز منعقد و کد رهگیری معتبر دریافت شود.
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در پایان توصیه کرد: هموطنان برای پیشگیری از چنین وقایعی، معاملات و قراردادهای خود را در مراکز رسمی و قانونی به ثبت رسانده و در هنگام خرید، اجاره محل کار یا سکونت از مالک بودن طرف مقابل اطمینان حاصل کنند.

 

ضدعفونی بیش از ۲ هزار مکان عمومی کشور

رئیس سازمان توسعه روابط اقتصادی، فرهنگی و زیارتی ایران و عراق گفت: در لبیک به بیانات مقام عظمای ولایت، موکب‌داران اربعین حسینی ۲۳۰۰ مکان عمومی کشور را در جهت مقابله با گسترش ویروس کرونا ضدعفونی کردند.
حسن پلارک با بیان اینکه همه اقدامات به انجام رسیده با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا در هر استانی به انجام می‌رسد، افزود: کمک به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دستگاه های درگیر با ویروس کرونا و نیز امداد رسانی به اقشار آسیب دیده از ویروس کرونا و نیازمند، از جمله تاکیدات مقام عظمای ولایت است.
وی با بیان اینکه اقدام به موقع موکب داران اربعین حسینی در کنار سایر دستگاه ها، نیروهای مسلح و نیروهای مردمی نقش بسزایی در جلوگیری از گسترش ویروس کرونا داشته، افزود: تاکنون دو میلیون و ۶۹۱ هزار لیتر مواد ضدعفونی توسط ۴۵۱ موکب دار مورد استفاده قرار گرفته است.
پلارک ادامه داد: بر اساس هماهنگی و برنامه‌ریزی‌های به انجام رسیده، همچنین ۱۳ میلیون و ۹۲۴ هزار عدد ماسک و یک میلیون و ۷۵۰ هزار جفت دستکش تولید و بین نیازمندان و مراکز درمانی توزیع شده است. رئیس سازمان توسعه روابط اقتصادی، فرهنگی و زیارتی ایران و عراق با بیان اینکه در رابطه با تولید مواد ضدعفونی و دستکش ۱۵۰ کارگاه فعالیت دارند، تصریح کرد: ۲۳۵ کارگاه نیز در قالب تولید البسه پزشکی و ماسک فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه البسه پزشکی گان تولید شده در سطح بیمارستان‌ها به صورت رایگان توزیع می شود، افزود: تاکنون دو میلیون دست لباس پزشکی گان تولید و تحویل بیمارستان ها شده است. پلارک با قدردانی از موکب داران اربعین حسینی، خیرین، نیکوکاران و دیگر دستگاه‌های حمایت کننده این حرکت مردمی گفت: همچنین با همکاری ۴۵۱ یک موکب دار اربعین ۳۳۹ هزار و ۵۰۰ سبد کالا شامل، برنج، ماکارونی، رب گوجه فرنگی، مرغ، گوشت، روغن و حبوبات تهیه و بین خانواده های کم بضاعت و بی بضاعت به خصوص آسیب دیدگان مسائل اقتصادی ناشی از ویروس کرونا توزیع شده است. وی افزود: در این رابطه ۴۴ هزار و ۲۸۳ از خواهران و ۱۲۷ هزار و ۵۶۴ نفر از برادران به صورت داوطلب در سطح کشور فعال بوده و هر روز وسعت کار آنان افزوده می شود.

 

توزیع ۵ میلیون پرس غذای گرم میان مددجویان کمیته امداد

طرح اطعام مهدوی در ماه مبارک رمضان با حضور قائم‌مقام کمیته امداد در استان گلستان، به صورت متمرکز در استان‌های مختلف کشور آغاز به کار کرد.
حسین صمصامی، گفت: در طرح اطعام مهدوی در قالب رزمایش ملی بخشش ایرانیان، به نیت یاران امام زمان (عج)، ۳۱۳ مرکز اطعام مهدوی در سراسر کشور برپا شده است که در طول ماه مبارک رمضان به تهیه و توزیع بسته‌های غذایی گرم بین نیازمندان اقدام می‌کنند. وی افزود: این طرح در ماه مبارک رمضان که اوج تبلور انفاق و همدلی است با پخت روزانه بیش از ۱۵۰ هزار پرس غذا برای نیازمندان، در تمامی استان‌ها اجرایی و عملیاتی می‌شود. قائم مقام کمیته امداد با بیان اینکه تا پایان ماه مبارک رمضان در قالب طرح اطعام مهدوی، حداقل ۵ میلیون پرس غذای گرم میان مددجویان توزیع خواهد شد، تاکید کرد: امیدواریم با مشارکت مردم نیکوکار و نهادهای حمایتی و انقلابی بتوانیم این آمار را تا دو برابر و حتی بیشتر افزایش دهیم.
وی تاکید کرد: تمامی مراحل تهیه مواد غذایی لازم، طبخ و توزیع غذا طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت انجام شده و بسته‌های غذایی در ظروف یک‌بار مصرف میان مددجویان و خانواده‌های نیازمند توزیع می‌شود.