همه دستگاه‌های اجرایی ایلام برای مقابله با تنش آبی بسیج شوند
همه دستگاه‌های اجرایی ایلام برای مقابله با تنش آبی بسیج شوند

  استاندار ایلام گفت: همه دستگاه‌های اجرایی ایلام برای مقابله با تنش آبی بسیج شوند. حسن بهرام نیا در سفر به شهرستان ملکشاهی در مسیر از دریاچه سد ایلام بازدید کرد و از نزدیک در جریان وضعیت آب این سد قرار گرفت. استاندار ایلام در این بازدید که معاونان و جمعی از مسئولان استانی وی […]

 

استاندار ایلام گفت: همه دستگاه‌های اجرایی ایلام برای مقابله با تنش آبی بسیج شوند.

حسن بهرام نیا در سفر به شهرستان ملکشاهی در مسیر از دریاچه سد ایلام بازدید کرد و از نزدیک در جریان وضعیت آب این سد قرار گرفت.

استاندار ایلام در این بازدید که معاونان و جمعی از مسئولان استانی وی را همراهی می‌کردند با اشاره به کاهش قابل توجه آب دریاچه گفت: امسال حجم بارش‌ها به شکل کم سابقه‌ای کاهش یافت و خشکسالی سختی در پیش خواهیم داشت.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات پیش روی حوزه آب و برق استان بیان کرد: در این راستا ظرف چند روز گذشته دیدارهایی با مسئولان ارشد کشوری از جمله وزیر نیرو داشتیم و در این نشست‌ها مسائل و مشکلات استان پیگیری شد.

بهرام نیا در ادامه از بسیج همه دستگاه‌ها برای مقابله با تنش آبی خبر داد و گفت: برای عبور از این شرایط نیازمند بسیج همگانی و کار جهادی در مقابله با تنش آبی و خشکسالی کم سابق هستیم و در این راستا از ظرفیت تمامی دستگاه‌ها و منابع استفاده خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان:

اثربخشی مرکز جذب سرمایه‌گذاری 

سیستان و بلوچستان ناچیز است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بهره‌وری و اثربخشی مرکز جذب سرمایه گذاری در این استان ناچیز است و همچنان بروکراسی‌های دست و پاگیر اداری بر سر راه سرمایه‌گذاران وجود دارد.

حسین مدرس خیابانی در کارگروه تخصصی شورای اشتغال سیستان و بلوچستان با دستورکار ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۴۰۰ و نقشه راه سال ۱۴۰۱، اظهار داشت: نباید سرمایه‌گذاران برای صدور مجوز به دنبال مدیران سرگردان باشند بلکه نمایندگان دستگاه‌ها که در مرکز جذب سرمایه‌گذاری مستقر هستند باید بدنبال مجوزها در دستگاه‌های اجرایی باشند و مجوزها را اخذ کنند.

وی بیان کرد: باید شروع مجوز سرمایه‌گذاری هم از این مرکز و اتمام مجوزها هم از این مرکز صورت گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از این نشست عنوان کرد: عمده اشتغال در استان باید بر اساس اشتغال بخش خصوصی باشد.

وی تاکید کرد: آموزش‌ها در حوزه ایجاد اشتغال هدفمند باشد و بر مبنای اشتغال مورد نیاز ارائه شود.

مدرس خیابانی بیان کرد: فنی و حرفه‌ای با ارتباط با سرمایه‌گذاران و پیمانکاران مشخص کند که اینها چه تعداد نیرو و در چه رشته‌های تخصصی نیاز دارند و بر اساس آن آموزش‌ها را ارائه دهد و این نیروهای آموزش دیده را تحویل دهد.

وی گفت: فرمانداران در شهرستان‌ها نیازمندی‌های آموزشی را پیدا کنند و به فنی و حرفه‌ای اعلام کنند تا بر مبنای آن آموزش‌ها انجام شود.

استاندار تصریح کرد: فرمانداران با بازدید از واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی، آن دسته از واحدهای صنعتی که بیشتر از ۲۰ درصد از نیروی کار آنها از خارج از استان هستند موظف به آموزش نیروی تخصصی از طریق فنی و حرفه‌ای کنند.

 

معاون بهداشتی علوم پزشکی مازندران:

شیب صعود بیماری کرونا در مازندران تند نیست

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه وضعیت بیماران سرپایی کرونایی صعودی است، گفت: شیب این بیماری تند نیست.

عباس علیپور با بیان اینکه در وضعیت کرونا در استان‌های مختلف قدری متفاوت است، افزود: در برخی مناطق قله دوم موج ششم کرونا دیده می‌شود و هنوز به وضعیت قبل از این موج نرسیدیم.

وی با اظهار اینکه مجدداً شاهد افزایش مختصری به ویژه در حوزه بستری هستیم، افزود: در حال حاضر وضعیت ما در زمینه بستری تاحدود باثبات است و قدری نسبت بستری به ترخیص شدگان بیشتر است.

وی با عنوان اینکه وضعیت بیماران سرپایی کرونایی در استان صعودی است، افزود: شیب این وضعیت تند نیست ولی در زیرگروه‌های خاصی از جمله دانش آموزان ابتدایی این روند صعودی است.

علیپور بیشترین چالش را مربوط به گروه‌های سنی دانش آموزی پنچ تا ۱۲ ساله ذکر کرد و افزود: تعداد مبتلایان در این گروه نسبت به قبل از بازگشایی مدارس و دیگر گروه‌های سنتی بیشتر شده است.

معاون بهداشتی علوم پزشکی مازندران تاکید کرد: اگر وضعیت کرونا بین دانش آموزان مدیریت شود نگرانی ما در این زمینه از بین خواهد رفت.

وی ادامه داد: استان‌هایی که در واکسیناسیون دوز سوم موفق بودند وضعیت بهتری دارند و به رغم وجود بیش از ۱۵ میلیون مسافر در نوروز و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مطلوب نبودن آن، با اجرای طرح واکسیناسیون دوز سوم در مهار بیماری تلاش شده است.

وی میزان تزریق واکسن دوز سوم را ۵۹ درصد بیان کرد و گفت: یکی از دلایل پایین بودن تزریق واکسن بین دانش آموزان نگرانی از تزریق واکسن و یا عدم آمادگی برای بازگشایی مدارس است.

علیپور با بیان اینکه ۳۰ درصد دانش آموزان پنج تا ۱۲ ساله واکسن تزریق کردند، افزود: واکسن‌های ایمن مورد استفاده قرار می‌گیرد و نباید هیچ نگرانی در این زمینه وجود داشته باشد.