é فاطمه ملکپور مسائل و مشکلات مختلف در بخش بهداشت و درمان به دلیل ارتباط مستقیمی که با سلامت انسانها دارد همواره در جامعه از حساسیت ویژهای برخوردار است. انتقال بیمارستان کودکان به شهرک خاوران موضوعی است که اخیراً با حاشیههایی همراه بوده و مردم به دلیل اهمیت این موضوع، پیگیر آخرین وضعیت فعالیت بیمارستان […]
é فاطمه ملکپور
مسائل و مشکلات مختلف در بخش بهداشت و درمان به دلیل ارتباط مستقیمی که با سلامت انسانها دارد همواره در جامعه از حساسیت ویژهای برخوردار است. انتقال بیمارستان کودکان به شهرک خاوران موضوعی است که اخیراً با حاشیههایی همراه بوده و مردم به دلیل اهمیت این موضوع، پیگیر آخرین وضعیت فعالیت بیمارستان مردانی آذر هستند.
بدون تردید؛ مسافت طولانی بیمارستان با شهر، موضوع حمل و نقل، راه دسترسی و مشکلات مدیریتی هر کدام از این موارد میتواند دغدغهای برای مراجعه کنندگان به این بیمارستان باشد. در این زمینه علی جعفری آذر فرماندار تبریز نیز بر رفع فوری مشکلات این بیمارستان با همکاری تمام دستگاههای متولی تاکید کرد.
é نبود ناوگان حمل و نقل عمومی
امیر رضانژاد پدر یکی از کودکان بستری در بیمارستان مردانی آذر در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: فرزندم حدود یک هفته است که در این بیمارستان بستری شده و لحظات بسیار سختی را میگذرانیم ولی تا بهبودی کامل دخترم باید در بیمارستان بمانیم.
وی افزود: بیمارستان مردانی آذر امکانات و تجهیزات بالایی دارد و با وجود کادر درمان خوب نیز نگران مراحل درمان فرزندم نیستم.
رضانژاد ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است مدتی در اینجا بمانیم و در روز امکان دارد چند بار وسایلی برای همسر و فرزندم لازم باشد به دلیل اینکه مسافت بیمارستان تا تبریز دور است رفت و آمد بسیار سخت است چرا که در این منطقه اصلاً اتوبوس وجود ندارد و هزینه تاکسی هم تا بیمارستان ۵۰ هزار تومان است.
وی گفت: در این شرایط اگر کسی خودروی شخصی نداشته باشد با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.
وی افزود: در بیمارستان قبلی، محلی برای اقامت والدین وجود نداشت و والدین مجبور به تحمل سختیهای زیادی بودند ولی اکنون خوشبختانه در این بیمارستان مهمانسرایی برای استراحت والدین کودکان بیمار در نظر گرفته شده که کار بسیار ارزشمندی است چرا که برخی از بیماران از راه دوری به این بیمارستان آمدهاند.
é مشکل مسافت طولانی بیمارستان کودکان مردانیآذر
ناهید علیزاده مادر یکی از کودکان بیمار نیز به خبرنگار مهر گفت: با اتفاق ناخوشایندی که دیشب برای فرزندم رخ داد نمی دانم چطور خودمان را به این بیمارستان رساندیم انگار راه به اندازهای طولانی بود که هرگز قرار نبود به بیمارستان برسیم.
وی افزود: مسئولان متولی کاش قبل از احداث بیمارستان، مسافت را در نظر میگرفتند چرا که برای کودکی که بیمار است و یا دچار سانحهای شده زمان بسیار ارزشمند است و مسافت طولانی جان بیماران را به خطر میاندازد دیشب هزار بار مردم و زنده شدم تا به این بیمارستان رسیدیم.
بیمارستان مردانیآذر ظرفیت زیادی در سطح خاورمیانه دارد
در همین زمینه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به موضوع انتقال بیمارستان کودکان به بیمارستان مردانی آذر به خبرنگار مهر گفت: بیمارستان مردانی آذر ظرفیت بسیار زیادی برای درمان کودکان حتی در سطح خاورمیانه دارد.
بهمن نقیپور امکانات بیمارستان مردانی آذر را بسیار بالا و ارزشمند ارزیابی کرد و افزود: با توجه به اینکه شهرداری محل این بیمارستان را به دانشگاه ارائه کرده بود بنا بر این دانشگاه این زمین را در اختیار خیر بزرگ تبریزی قرار داد.
وی ادامه داد: آقای مردانی آذر برای احداث این بیمارستان حدود ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه کرده است که افتخاری بزرگی برای تبریز هستند و دانشگاه نیز برای تجهیز بیمارستان اعتباری حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: مسافت طولانی بیمارستان، موضوع حمل و نقل و راه دسترسی از جمله مشکلات این بیمارستان است که به دلیل اهمیت موضوع برای رفع مشکلات با تمام توان اقدامات لازم را انجام میدهیم.
نقی پور افزود: بیمارستان قبلی کودکان ۲۰۰ تختخوابی بود و همیشه کودکان در اورژانس این بیمارستان به دلیل کمبود تخت، منتظر خالی شدن تخت بودند.
وی ادامه داد: انتقال بیمارستان بعد از بررسیهای مختلف انجام شد که در این زمینه مقرر شد این اقدامات فازبندی شود که در فاز اول که به مدت ۶ ماه تعیین شده بود ۲۰۰ تختخواب منتقل شود که در حال حاضر در فاز اول از برنامه جلو هستیم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: هم اکنون حدود ۲۹۰ کودک بیمار از استان و حتی سایر استانها در بیمارستان مردانی آذر بستری هستند.
نقی پور با اشاره به تعامل و همکاری مسئولان ارشد استان به منظور رفع مشکلات این بیمارستان تاکید کرد: تمام همکاران با استفاده از توانمندی و همکاری بین بخشی تلاش میکنند مشکلات بیمارستان حل شود.
é در حال حاضر مشکل حادی در بیمارستان وجود ندارد
وی از افتتاح راه دسترسی بیمارستان مردانی آذر خبر داد و گفت: وسایلی که در فاز دو قرار بود در بیمارستان راه اندازی شود در حال حاضر خریداری شده که با اتمام کارهای اداری این موارد نیز انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اهمیت راه اندازی دستگاههای ام آر آی و سی تی آنژیو افزود: امیدواریم کارهای فاز دوم نیز مانند فاز قبلی زودتر از زمان تعیین شده انجام شود.
نقی پور گفت: در حال حاضر مشکل حادی در بیمارستان وجود ندارد و مسائل سلیقهای به معنای اختلاف با خیر محترم نیست در این زمینه تلاش میکنیم مشکلات مدیریتی و هماهنگیهای بین دانشگاه و خیر را حل کنیم و به زودی شاهد نتایج مثبت خواهیم بود.
ناگفته پیداست که امکان سنجی یک پروژه، قبل از آغاز مراحل عملیاتی اهمیت زیادی دارد چرا که نقاط ضعف و قوت یک طرح قبل از شروع عملیات اجرایی مشخص میشود. حال با اتمام بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی مردانی آذر و انتقال بیمارستان کودکان، نارضایتیهایی از سوی والدین برخی از کودکان بیمار مطرح میشود این در حالی است که هر مشکلی هر چند کوچک، میتواند بر دغدغههای والدین کودکان بیمار بیافزاید. بنابراین تعیین و تکلیف و حل مسائل موجود باید در اولویت اقدامات مسئولان متولی قرار گیرد تا مشکلی در این زمینه ایجاد نشود.
مدیرکل بهزیستی البرز خبر داد؛
واگذاری مسکن به بیش از ۲ هزار مددجوی بهزیستی البرز
مدیرکل بهزیستی استان البرز گفت: از ابتدای نهضت واگذاری مسکن به مددجویان بهزیستی استان تاکنون ۲ هزار و ۶۹ واحد مسکونی واگذار شده است.
وجیهه محمدی فلاح در آئین واگذاری ۲ هزار و ۸۳۶ واحد مسکونی ویژه مددجویان و معلولان زیر پوشش بهزیستی کشور که به مناسبت هفته بهزیستی به طور همزمان و در قالب ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: از ویژگیهای مذکور مشارکت بنیاد خیریه پور کاشانی در احداث این واحدها بوده است، واظهار کرد: از ابتدای نهضت واگذاری مسکن به مددجویان بهزیستی استان البرز تاکنون ۲ هزار و ۶۹ واحد مسکونی واگذار شده است.
ادامه داد: تعداد واحدهای مسکونی پیش بینی شده روستایی برای خانوادههای دارای حداقل دو عضو معلول ۲۰ واحد بوده که از این تعداد ۱۳ واحد به خانوارها واگذار شده است.
وی یادآور شد: در سال گذشته ۲۵۶ واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش بهزیستی استان البرز بر اساس روشهای مندرج در دستورالعمل ستاد مسکن مددجویان بهزیستی کشور واگذار شد. مدیرکل بهزیستی استان البرز افزود: به منظور کمک هزینه تأمین مسکن ایتام ۱۰ سهمیه در استان البرز داشتیم که در این زمینه به تحقق
صددرصدی دست یافتیم
محمدی فلاح با اشاره به اینکه برای خانوارهای شهری دارای حداقل دو عضو معلول در مجموع ۳۰۴ واحد مسکونی واگذار شده گفت: در سال گذشته به تعداد ۳۶۴ متقاضی حائز شرایط دریافت ودیعه مسکن کمک بلاعوض اعطا گردید وی بیان داشت: بهزیستی استان البرز از ابتدای سال جاری تاکنون از طریق کمکهای بلاعوض دولت تعداد ۳۰ واحد مسکونی را به مرحله واگذاری رسانده و در سال جاری تفاهمنامهای فی ما بین بنیاد مستضعفان و سازمان بهزیستی کشور برای خرید و احداث مسکن خانوارهای دارای حداقل ۲ عضو منعقد شده که بر اساس این خانوارها در بخش روستایی و شهری کمک بلاعوض دریافت نمایند.
مدیرکل بهزیستی استان البرز گفت: بر این اساس برای احداث مسکن روستایی مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان و در بخش شهری مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به خانوارهایی که حائز شرایط جهت خرید و یا احداث مسکن هستند مساعدت میشود و این مبالغ به طور مشترک از طریق طرفین تفاهم نامه در راستای دستورالعمل ستاد مسکن مددجویان بهزیستی کشور برای خانوارهای حائز شرایط در نظر گرفته شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان خبر داد؛
افزایش مبتلایان به کرونا
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: مبتلایان به کرونا در گلستان افزایش داشته و عملا پیک هفتم شیوع ویروس کرونا آغاز شده است.
سعید گل فیروزی در حاشیه نشست خبری با اصحاب رسانه درباره آخرین وضعیت کرونا در گلستان، اظهار کرد: تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا از دو هفته پیش افزایش یافته و این بیانگر آغاز پیک هفتم کرونا است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: همزمان با افزایش این بیماری ستاد دانشگاهی کرونا با حضور هیات رئیسه برگزار شد و تمامی مراکز درمانی استان به صورت آماده باش هستند.
وی با تاکید بر تزریق دز چهارم واکسن افزود: برای کنترل پیک هفتم کرونا ضروری است تمامی افرادی بالای ۱۸ سال که از زمان آخرین واکسیناسیون آنها ۶ ماه گذشته باشد نسبت به تزریق دز یادآور اقدام کنند.
گل فیروزی در خصوص افزایش مراکز واکسیناسیون گفت: هم اکنون تمامی مراکز در سطح استان فعال هستند و در صورت افزایش مراجعهکنندگان، مراکز تزریق نیز افزایش خواهد یافت.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان در ادامه این نشست اظهار کرد: تزریق دز چهارم واکسن حدود یک هفته آغاز شده و تا کنون روزانه چهار هزار دز واکسن در استان تزریق میشود.
وی همچنین با تأکید بر رعایت فاصله گذاری و پروتکلهای بهداشتی گفت: بر اساس رنگ بندی شهرها محدودیتها اعمال خواهد شد.
گل فیروزی در ادامه تصریح کرد: تیمهای سلامت برای تزریق واکسن در ادارات، پاسگاهها و مراکز تجمعی پر جمعیت مستقر میشوند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه در چند شهرستان استان وضعیت واکسیناسیون اصلاً مناسب نیست عنوان کرد: همکاران ما به صورت شبانه روزی و با حضور در روستاها و شهرهای استان تکمیل مراحل واکسیناسیون مردم استان اقدام میکنند.
وی در انتها در خصوص اهمیت تزریق واکسن در کنترل بیماری کرونا گفت: وضعیت آرامی که در حال حاضر در آن قرار داریم به دلیل تزریق واکسن است و امیدوارم با همکاری مردم استان در تکمیل مراحل واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی به سلامت از پیک هفتم گذر کنیم.
شهردار تبریز تاکید کرد:
ضرورت اصلاح جانمایی ایستگاههای خط ۲ مترو تبریز
شهردار تبریز بر ضرورت اصلاح جانمایی ایستگاههای خط ۲ مترو تبریز تأکید کرد و گفت: اصلاح در جانمایی ایستگاههای خط دو به عنوان یکی از اولویتهای اساسی است.
یعقوب هوشیار در جلسه بررسی مشکلات و مسائل پروژه متروی تبریز که با حضور معاونین شهرداری تبریز، شهرداران مناطق، سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز در محل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز برگزار شد با تأکید بر سرعت بخشی بر عملیات اجرایی خط ۲ مترو تبریز اظهار کرد: لازم است برای حفاری تونلهای خط دو در هر ماه، زمان مشخصی تعیین شود و پیمانکار ملزم است تا به تعهدات خود در خصوص زمانبندی و سرعت بخشی عمل کند. وی با اشاره به نصب روز شمار اتمام عملیات عمرانی در ایستگاه ۱۵ خط یک مترو تبریز افزود: انتظار میرود روزشمار اتمام عملیات در ایستگاههای ۱۳ و ۱۴ خط یک مترو تبریز نیز به زودی نصب شده و مردم در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته قرار بگیرند. شهردار تبریز، توفیق در مجموعه حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز را در تمام شئونات شهرداری تأثیرگذار خواند و گفت: از شهرداران مناطق انتظار داریم تا بهصورت مرتب از ایستگاههای مترو حوزه استحفاظی خود بازدید کرده و در ارائه پیشنهادات لازم برای تکمیل هر چه سریعتر پروژه، جلسات مشترکی را با سازمان حمل و نقل ریلی داشته باشند تا شاهد رفع مشکلات و نواقص موجود در کمترین زمان ممکن باشیم. وی اتمام خط یک مترو تبریز را مطالبه عمومی مردم دانست و گفت: همت شهرداری و مجموعه سازمان حمل و نقل ریلی باید معطوف به تمام خط یک تا پایان سال جاری باشد و لازم است مشکل سیگنالینگ نیز در کمترین زمان ممکن مورد بررسیهای دقیق کارشناسی قرار گرفته و تا زمان اتمام خط یک شاهد رفع این مشکل به صورت کامل باشیم. وی ادامه داد: تسریع در اجرای پروژهها با هدف جلب رضایت شهروندان در اولویت شهرداری قرار دارد. سامان احمدزاده، جانشین معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز نیز ضمن ارائه گزارش در خصوص افزایش عرض معبر روگذرهای شمالی و جنوبی به ۵.۵ متر گفت: برای عرشه هر دو روگذر ۸۰۰ تن ورق مورد نیاز است که ۴۰۰ تن آن موجود بوده و بقیه خریداری میشود. وی با اشاره به فعال بودن هر دو پروژه در ضلع شمالی و جنوبی اظهار کرد: در ضلع شمالی یک پایه باقی مانده که تا دو هفته آینده احداث پایهها به اتمام میرسد. احمدزاده اظهار امیدواری کرد با توجه به سرعت پیشرفت پروژه، عملیات عرشه گذاری تا پایان مهر به اتمام برسد.
مدیر جدید آب و فاضلاب هرمزگان معرفی شد
در مراسمی با حضور قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، “حمید پورباقری” به عنوان مدیر جدید امور آبفا جزیره هرمز معرفی شد.
خلیل یکتاپرست قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در این مراسم با قدردانی از تلاش های شبیر حر هرمزی با اشاره به وضعیت جزیره هرمز افزود: هرمز به دلیل گردشگری بودن در برخی از ماههای سال با حجم وسیعی از مسافر مواجه می شود که تامین نیاز آبی آنها به عنوان یک ضرورت باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: با هدف تامین نیاز آبی جزیره، اخیرا ظرفیت جدید وارد مدار بهرهبرداری شد که می تواند پاسخگوی نیاز آبی در زمان ورود مسافر شود. یکتاپرست از مدیر جدید هرمز خواست، تامین نیاز آبی مردم بویژه در تابستان بطور ویژه در دستور کار قرار دهد تا مشکلی در تامین نیاز آبی مردم بوجود نباید. گفتنی است، در پایان مراسم از تلاش های “شبیر حر هرمزی” قدردانی و “حمید پورباقری” به عنوان به عنوان مدیر جدید آب و فاضلاب هرمز معرفی شد.
فرمانده کل نیروی انتظامی خبر داد؛
کشف ۳۸ هزار میلیارد ریال کالاهای معیشت محور در کشور
فرمانده کل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تشکیل پرونده هایی در حوزه مفاسد اقتصادی گفت: بیش از ۳۸ هزار میلیارد ریال کالاهای معیشت محور امسال کشف شده است.
سردار حسین اشتری در حاشیه همایش فرزندان کارکنان آسمانی فراجا در در ساری با اشاره به راه اندازی قرارگاه امنیت اقتصادی در کشور گفت: امسال تاکنون بیش از ۳۸ هزار میلیارد ریال کالاهای معیشت محور و اساسی کشف شد.
وی درباره اقدامات فراجا در حوزه اقتصادی با اشاره به راه اندازی قرارگاه امنیت اقتصادی در حوزه پلیس امنیت اقتصادی گفت: این قرارگاه همکاری خوبی با دولت در حوزههای اقتصادی داشته است.
وی گفت: در زمینه کالاهای اقتصادی معیشت محور بیش از ۳۸ هزار میلیارد ریال کشفیات داشتیم هرچند در حوزههای دیگر ازجمله اجناس و اقلام مورد نیاز مردم بوده است کشفیاتی داشتیم.
سردار اشتری گفت: پلیس امنیت اقتصادی با تمام ظرفیت پای کار است و با مفاسد اقتصادی برخوردهای خوبی داشته است و پروندههایی که در این زمینه تشکیل شد و در اختیار دستگاه قضائی قرار گرفت، خوب، کار شده و تکمیل است.
فرمانده کل نیروی انتظامی ادامه داد: مجموعه فراجا در حوزههای اقتصادی، امنیت اجتماعی، اخلاقی و انضباطط بخشی و در حوزه مرزبانی و دریابانی مشغول فعالیت و خدمت هستند و امیدواریم بیشتر از گذشته خدمتگزار مردم باشیم.
وی همچنین از برخورد با باندها و شبکههای مروج مفاسد اجتماعی و اخلاقی خبر داد.
دیدار اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مازندران از خانواده شهید مدافع سلامت جویبار
در برنامه سفر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران به جویبار، جمعی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مازندران به دیدار خانواده شهید مدافع سلامت شکر رحیمی پطرودی رفتند.
دکتر عباس علی پور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بعنوان نماینده رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن تجلیل از خانواده شهید رحیمی با اشاره به خدمات ارزشمند این جانباز دفاع مقدس و شهید سلامت با بیان این که شهید رحیمی علاوه بر کار بهورزی در دو شیفت اغلب به صورت داوطلبانه نیز در بیمارستان خدمت می کرد و این در حالی بود که در اوایل کرونا خیلی از افراد ترس از این بیماری داشتند.
حاج قاسم سلیمی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در امور ایثارگران نیز در این دیدار با بیان این که مدافعین سلامت قلب شهدای جنگ تحمیلی و قلب امام و رهبری را شاد کردند و ایران را در این آزمون الهی سربلند کردند گفت: شهید رحیمی علی رغم داشتن بیماری زمینه ای و جانباز بودن هرگز از خدمت به مردم تا آخرین توانش دست نکشید.
فرماندار ویژه کاشان از اداره بهزیستی شهرستان بازدید کرد
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی فرمانداری ویژه کاشان؛ محمدشریف زارعی در حاشیه بازدید خود از اداره بهزیستی کاشان، گفت: به برکت انقلاب اسلامی، سازمان بهزیستی در راستای یاری رساندن به مردم به ویژه محرومان و افراد نیازمند حمایت، شکل گرفت و بسیاری از افراد مددجو و ضعیف و در خطر جامعه را تحت پوشش خود دارد.
وی در ادامه افزود: در شهرستان کاشان نیز بسیاری از افرادی که دچار مشکلات و اختلالات جسمی و همچنین درگیر بحرانها و معضلات اجتماعی در جامعه میشوند به نوعی در چتر حمایتی سازمان بهزیستی قرار میگیرند که این نشان از گستردگی خدمت رسانی به جامعه هدف در این مجموعه دارد.
فرماندار ویژه شهرستان کاشان در خصوص گستردگی کار بهزیستی بیان داشت: از افراد آسیب پذیر درگیر مواد مخدر، کودکان کار تا مددجویانی که نیازمند حمایت هستند و لازم است که دستگاههای اجرایی و شهرداریها تعاملی مطلوب برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در جامعه با این سازمان داشته باشند.
زارعی در خصوص اهمیت تقویت اورژانس اجتماعی در شهرستان اظهار داشت: اورژانس اجتماعی یکی از برنامههایی است که برای حل مشکلات مردم توسط دفتر امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی اجرا میشود که قبل از مداخلات روانی و اجتماعی تا قبل از ورود قضایی و انتظامی نسبت به شناسایی و پیشگیری اقدام میکند که تقویت و استقرار این اورژانس در ساختمان بهزیستی حائز اهمیت است.