وامِ مسکن جوانان به یک میلیارد تومان افزایش یافت
وامِ مسکن جوانان به یک میلیارد تومان افزایش یافت

مدیرعامل بانک مسکن از افزایش سقف وام مسکن جوانان به یک میلیارد تومان در تهران خبر داد و گفت: این رقم در شهرهای بزرگ ۸۵۰ میلیون و در سایر شهرها ۷۰۰میلیون تومان است. محمود شایان افزود: با توجه به شرایط تورمی و افزایش قیمت مسکن از سال گذشته برای افزایش وام مسکن جوانان به بانک […]


مدیرعامل بانک مسکن از افزایش سقف وام مسکن جوانان به یک میلیارد تومان در تهران خبر داد و گفت: این رقم در شهرهای بزرگ ۸۵۰ میلیون و در سایر شهرها ۷۰۰میلیون تومان است.
محمود شایان افزود: با توجه به شرایط تورمی و افزایش قیمت مسکن از سال گذشته برای افزایش وام مسکن جوانان به بانک مرکزی درخواست افزایش سقف اعتبار داشتیم که در گام نخست وام مسکن جوانان به ۴۰۰ میلیون تومان در تهران افزایش یافت.
مدیرعامل بانک مسکن اضافه کرد: با توجه به رشد مجدد قیمت ها در بخش مسکن، مجددا به بانک مرکزی پیشنهاد افزایش وام جوانان را دادیم که نهایتا با مصوبه شورای عالی پول و اعتبار موفق به اخذ مجوز برای افزایش یک میلیاردی وام مسکن جوانان شدیم.
وی گفت: بر این اساس از امروز به تمام بانک ها ابلاغ خواهد شد که افتتاح حساب مسکن جوانان نزد شعبات بانک مسکن با سقف یک میلیاردی انجام شود
مدیرعامل بانک مسکن درباره جزییات دریافتی این وام اضافه کرد:  بر این اساس مبلغ یک میلیارد در تهران، ۸۵۰ میلیون تومان در مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ و ۷۰۰ میلیون تومان در سایر استانها تخصیص می یابد.
به گفته شایان، کرج، مشهد، تبریز اصفهان، اهواز، شیراز و کرمانشاه جزو شهرهای بزرگ محسوب می شود که مشمول دریاف وام ۸۵۰ میلیونی می شود.
مدیرعامل بانک مسکن گفت: متقاضیان می توانند با افتتاح حساب مسکن جوانان و واریز ماهانه ۲۰۰ هزار تومان، ۱۵ سال بعد وام یک میلیاردی را دریافت کنند.
شایان درباره اینکه آیا امکان دریافت این وام زودتر از موعد۱۵ ساله است، گفت: متقاضیان در تهران می توانند بعد از ۵ سال از افتتاح این حساب، با تغییر ضرایب مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها۳۵۰ میلیون تومان و در سایر شهرها ۳۰۰ میلیون تومان برداشت داشته باشند.
به گفته شایان منابع تامین این وام حساب سپرده جوانان است و به همین دلیل امکان برداشت آن زیر ۵ سال وجود ندارد.

توسعه دانش بنیان با حمایت بانک ملی ایران
بانک ملی ایران، بزرگترین حامی شرکت های دانش بنیان است. این یک ادعا نیست، بلکه اطلاعات منتشر شده از سوی بانک مرکزی آن را تایید کرده است.
«شركت دانش‌ بنیان» شركت یا مؤسسه خصوصی یا تعاونی است كه به منظور هم‌افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی شامل گسترش و كاربرد اختراع و نوآوری و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه شامل طراحی و تولید كالاها و خدمات، در حوزه فناوری‌های برتر و با ارزش افزوده فراوان فعالیت می کند.
بسیاری از متولیان شرکت های دانش بنیان گرچه ایده های خلاقانه برای حل مسائل در اختیار دارند، اما بدیهی است که بسیار از این ایدها برای تبدیل شدن به عملیات اجرایی، به منابع مالی نیازمندند.
بانک ملی ایران که از دیرباز حمایت از صاحبان ایده را در دستور کار داشته است،‌ اکنون و طبق یک فرایند برنامه ریزی شده، شرکت های دانش بنیان را تحت حمایت خود قرار داده است.
این روند تا جایی پیش رفت که دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور وقت، حمایت های بانک ملی ایران از شرکت های دانش بنیان را الگویی برای سایر بانک ها خواند.
داده های موجود در بانک مرکزی نشان می دهد که تنها در سه ماه ابتدایی سال جاری، نظام بانکی به ۵۵۸ شرکت دانش بنيان معادل ۱۲۷٫۱ هزار ميليارد ريال تسهیلات پرداخته است.
این موضوع زمانی اهمیت پیدا می کند که بدانیم بيشترين تسهيلات در این مدت توسط بانک ملی ایران به مبلغ ۳۰٫۲ هزار ميليارد ريال پرداخت شده است. به عبارت دیگر بیش از ۲۳ درصد تسهیلات شرکت های دانش بنیان را بانک ملی ایران پرداخت کرده است.

ظرفیت های ارزی بانک شهر در خدمت تولیدکنندگان داخلی
مدیر امور بین الملل بانک شهر گفت: با توجه به مزیت رقابتی که این بانک در حوزه ارزی دارد در تلاش برای گسترش خدمات رسانی به تولیدکنندگان، فعالان حوزه صنعت و صادرکنندگان کالا هستیم.
مهدی میرزا محمدی با بیان اینکه طی ۲ سال اخیر توانسته ایم نقش تاثیرگذار و سهم بزرگی در رفع نیازهای ارزی مشتریان شبکه بانکی داشته باشیم، افزود: هم اکنون نیز آمادگی ارائه تمام خدمات را داشته و فعالان اقتصادی می‌توانند از ظرفیت های این بانک به بهترین نحو در جهت رفع مشکلات و معضلات خود بهره ببرند.
میرزا محمدی «افتتاح انواع حساب های ارزی»، «صدور حواله های ارزی» ، «ثبت بروات اسنادی»،»صدور انواع ضمانتنامه «، «صدور گواهی تمکن مالی»، فروش اسعار خارجی در قالب بانکی و نیمایی و از محل ارزهای صادراتی در دسترس و … را بخشی از خدمات ارائه شده از سوی شعب بانک شهر عنوان کرد.
وی با اشاره به اهمیت حمایت از تولیدکنندگان در شرایط فعلی جامعه؛ تصریح کرد: از ابتدای سال جاری نیز اعطای تسهیلات ارزی با دوره استفاده متفاوت و با هدف تامین مالی سرمایه در گردش تولیدکنندگان داخلی، واردکنندگان و صادرکنندگان در دستور کار بانک قرار دارد.
میرزا محمدی در ادامه راه اندازی شعب مستقل ارزی را نیز ابتکاری مناسب در راستای رفع نیازهای مشتریان کلان بانک شهر عنوان کرد و گفت: این شعب با بهره مندی از نیروهای نخبه و فعال از بدنه بانک ، توانسته اند خود را به عنوان رقیبی جدی برای شعب بانک های دولتی و خصوصی در حوزه بانکداری تجاری و شرکتی مطرح کنند.
مدیر امور بین الملل بانک شهر، در پایان با اشاره به فعالیت شعب مستقل ارزی این بانک در پایتخت، افزود: در آینده نزدیک برای خدمات رسانی هرچه بهتر به فعالان اقتصادی، در شهرهایی که ظرفیت ها و پتانسیل های لازم برای فعالیت شعبه مستقل ارزی وجود داشته باشد، با کسب مجوزهای لازم از بانک مرکزی اقدام به راه اندازی شعبه خواهیم کرد.